çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

Rahatladiysan sorun yok
;-)

cnm ne takıyosun el alemi bak bizim orda derlerki el eldir esen yeldir söyler gider ama sen takılmıycan allah kime ne nasip etcek bunu bilemeyiz. kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wala delirdim ben galiba kimden ne duysam kalkıp onu yapıyom geçen hayıt tohumu aldım 2 günür kaynatıp içiyorum ama zehir gibi şimdide topiğin birinde okudum bal tarçın çörekotu(çörekotu toz halinde) karıştırıp hergün bi kaşık yemiş o ay hamile kalmış şimdide kalktım onları bende karıştırdım ama soğan kürü yapasımda var wallaha delirdim sanırım

cnm doktorlar kasıklardaki sancının yumurta oluşurken çatlarken olduğunu söylüyorlar iyiye işaret bu geçen ay kaç kaç içtin bende ilk ay günde 2 içtim bendede yumurta olmadı şimdi günde 3 içiyorum oldu bakalım bu ayda olcakmı bilimiom artık

Kizlarrrrrr ben dayanamadım gittim test aldim ve sonuc gene ayni tek cizgi biliyodum aslinda ama iste insan genedw uzuluyo yaaa neyse bi dahaki aya insallahhhh

Kizlarrrrrr ben dayanamadım gittim test aldim ve sonuc gene ayni tek cizgi biliyodum aslinda ama iste insan genedw uzuluyo yaaa neyse bi dahaki aya insallahhhh

cnm bende senin gibi yapıyorum alıyorum ama bu ay sö verdim kendime(inşlh tutabilirim) adet gelene kadar yapmıycam hatta adet geçmeden kan falanda yaptırmıcam boşu boşuna kan verip duruyom çok kanım varmş gibi:)

Yok canim sogan kurunu gecen kis yapmistim tedaviye bu ay basladim daha ama sogan kuruyle hamile kalanlarda var galiba sogam kuru iltihap falan varsa onu atiyomus akintiyla bende akinti falan olmadi oyle abes bi sekilde normaldi herseyim demek ki ise yaramadi bende insallah sende yarar tabi kurlere gerek kalmaz insallah bebisin gelir bir an once

cnm bende senin gibi yapıyorum alıyorum ama bu ay sö verdim kendime(inşlh tutabilirim) adet gelene kadar yapmıycam hatta adet geçmeden kan falanda yaptırmıcam boşu boşuna kan verip duruyom çok kanım varmş gibi:)

günaydın sekerler.

bende her ay aynı seyi diyorum canım ama iste bak sonuc bide benim bu ay hic umudum yoktu aslında benim yapma amacım hafta sonu esimle tekne turuna cıkalım dedik acaba bisey varmı ona göre rezervasyon yaptırayım mı die yaptım. demekki neymis biz tekne turuna haftaya pazar cıkcakmısız :)) cumartesi gelince doktorla konuscam bu sefer ama nereye kadar bu sekilde gitcez diye bakalım ne dicek.

Son düzenleme:
slm.. başlığı görünce yazmak istedim. 6 haziranda regl oldum. 5 gün serophene kullandım. 19 haziranda ovitrelle iğnesini oldum. 3 gün önce test yaptım evde negatifti. bugün de beta hcg kan testi yaptırdım negatif. ama dr 1 hafta daha regl olmazsan 1 hafta sonra tekrar yapalım betayı dedi. beklemek de ne zormuş

İyi yaparsınız canım tekne turu iyi gelir kafan dağılır dr undan iğne iste canım iğne daha etkili aşılama düşünüyor musun

inşallah hamilesindir canım hapimiz aynı durumdayız bende 29 haziranda iğne oldum bekliyorum serophene iğne mi hap mı

canım belki daha erken olduğu için çıkmamıştır biraz daha bekle inşallah hamilesindir

Yok be canım bugun 17. günü gecte degil ki yarın adet günüm benim hep standart igneden 18 gün sonra geliyo hayırlısı yapcak bisey yok.

İyi yaparsınız canım tekne turu iyi gelir kafan dağılır dr undan iğne iste canım iğne daha etkili aşılama düşünüyor musun

evet canım iyi gelirdi ama iste yarın adetimin günü gelmezse bile c.tesi günü gelcek. ondan pazar günümüz rezil olcak benim buyük ihtimal agrım olcak ohhh isimede gelir yatarım bende gene :))) napalım haftaya gideriz bizde yaz bitmedi ya

sorcam bakalım 3 kere klomen+igne kullandım bisey olmadı asılamaya ne zaman geccez dicem bide yumurtalıklarımda yaglanma varmı diye sorcam bakalım bana hic kilo ver falan diye bisey demedi bide yag olsa gormezmi peki kontrollerde falan yaa

hımm... yumurtada yağlanma mı oluyomuş hiç duymamıştım yağlanma kilo ile mi ilgili

evet canım ya gecen biri yazmıstı ya kilo ver falan demis ondan beridir aklıma takıldı cok yaa

demmeki kilolu olunca yumurtada yağlanıyo mantıklı :) canım dikkat et dr una danış bende her geçen yıl kilo alıyorum 2-3 yıl önce 52 falandım şimdi 55 şim hamile kalcam diye boğazımdan kesmedim bu ayda hamilelik olmazsa 2 kilo vercem

canım ben evlendigimde 64 kiloydum simdi 70 kilo oldum ya benim bogazımda iyi bide is yerinde cok hazır yiyoruz ondanda olabilir gerci kısın 75 i falan görmüstüm allahtan 5 kilo verdim bi 5 kilo daha versem sper olcak ta iste kim vercek o kiloyu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…