- Konu Sahibi elanaz_efe
-
Rahatladiysan sorun yokYa onun söylemesine daha cok sinir oldum aslında ozamana kadar sizinle konustukca gercekten atmıstım kafamdan takmıyodum cok fazla bide kaynanamlar gelince unuttum gitti ama bu kızın böyle yapması neyse ya allah biliyo sonucta herkezin icini allaha havale ettim gitti. :) oh rahatladım valaaa
Ya onun söylemesine daha cok sinir oldum aslında ozamana kadar sizinle konustukca gercekten atmıstım kafamdan takmıyodum cok fazla bide kaynanamlar gelince unuttum gitti ama bu kızın böyle yapması neyse ya allah biliyo sonucta herkezin icini allaha havale ettim gitti. :) oh rahatladım valaaa
benim çatlatmayı vurlalı 13.günüm ve adet olduum olmadıı inşş sizlerr hamiş kalırsınızz[
Hayirsili olsun canim kismet degilmis insallah bi dahaki sefere olur
ne diyceğimi bilmiom wala cnm üzülme dicem ama biliorumki üzüleceksin hayırlısı değilmiş
selamün aleyküm kızlar
bende bu ay günde 2 kere olmak üzere klomen kullandım ayın 17 adet tarıhım ıns olmam:18:
ama ılacı bıtırdım gunden berı kasıklarımda bır sancı bır batma hıssı bu 2. kullanısım ılkaay yumurtam olmadı bu ayda dr muaneye gıdemedım fırsat olmadısu ramazanın yuzsu hurmetıne tutugumuz orucların sevabına rabbım yuzumuze gulsun ve bu ay herkez hamıs kalsın cok zormus bebek hasretı 17 si olsada test yapsamm :26:
benim çatlatmayı vurlalı 13.günüm ve adet olduum olmadıı inşş sizlerr hamiş kalırsınızz[
Hayirsili olsun canim kismet degilmis insallah bi dahaki sefere olur
evet canım hayırlısıı inşş bidahaki seferr ama ara veriyorum eylülde artıkk
ne diyceğimi bilmiom wala cnm üzülme dicem ama biliorumki üzüleceksin hayırlısı değilmiş
saol canımm üzüldüm ağladım ama elden bişi gelmiyoo kendimizi teselli ediyoruzz allahım biliyooo yaa o bilir ne zman gönderceğinii
cnm ne iyim artık bilmiomki rabbim hepimize nasip etsin inşlh en kısa zamanda doktora gitte kist falan oluşmu baktır bakalım
inş canım olucak ama ne zman rabbimin istediği zman ..doktorumu aradım açmadıı kist falan olma durumu varsaaa kesin çağırırr şu an çok az geliyoo adetim parça parça
Sogan kurunu bende yaptim ama fayda etmedi hamile kalmadim son bir hafta bakalim heyecanla bekliyorum
Kizlarrrrrr ben dayanamadım gittim test aldim ve sonuc gene ayni tek cizgi biliyodum aslinda ama iste insan genedw uzuluyo yaaa neyse bi dahaki aya insallahhhh
Sogan kurunu bende yaptim ama fayda etmedi hamile kalmadim son bir hafta bakalim heyecanla bekliyorum
Yok canim sogan kurunu gecen kis yapmistim tedaviye bu ay basladim daha ama sogan kuruyle hamile kalanlarda var galiba sogam kuru iltihap falan varsa onu atiyomus akintiyla bende akinti falan olmadi oyle abes bi sekilde normaldi herseyim demek ki ise yaramadi bende insallah sende yarar tabi kurlere gerek kalmaz insallah bebisin gelir bir an once
cnm bende senin gibi yapıyorum alıyorum ama bu ay sö verdim kendime(inşlh tutabilirim) adet gelene kadar yapmıycam hatta adet geçmeden kan falanda yaptırmıcam boşu boşuna kan verip duruyom çok kanım varmş gibi:)
Kizlarrrrrr ben dayanamadım gittim test aldim ve sonuc gene ayni tek cizgi biliyodum aslinda ama iste insan genedw uzuluyo yaaa neyse bi dahaki aya insallahhhh
günaydın sekerler.
bende her ay aynı seyi diyorum canım ama iste bak sonuc bide benim bu ay hic umudum yoktu aslında benim yapma amacım hafta sonu esimle tekne turuna cıkalım dedik acaba bisey varmı ona göre rezervasyon yaptırayım mı die yaptım. demekki neymis biz tekne turuna haftaya pazar cıkcakmısız :)) cumartesi gelince doktorla konuscam bu sefer ama nereye kadar bu sekilde gitcez diye bakalım ne dicek.
slm.. başlığı görünce yazmak istedim. 6 haziranda regl oldum. 5 gün serophene kullandım. 19 haziranda ovitrelle iğnesini oldum. 3 gün önce test yaptım evde negatifti. bugün de beta hcg kan testi yaptırdım negatif. ama dr 1 hafta daha regl olmazsan 1 hafta sonra tekrar yapalım betayı dedi. beklemek de ne zormuş
canım belki daha erken olduğu için çıkmamıştır biraz daha bekle inşallah hamilesindir
İyi yaparsınız canım tekne turu iyi gelir kafan dağılır dr undan iğne iste canım iğne daha etkili aşılama düşünüyor musun
Yok be canım bugun 17. günü gecte degil ki yarın adet günüm benim hep standart igneden 18 gün sonra geliyo hayırlısı yapcak bisey yok.
evet canım iyi gelirdi ama iste yarın adetimin günü gelmezse bile c.tesi günü gelcek. ondan pazar günümüz rezil olcak benim buyük ihtimal agrım olcak ohhh isimede gelir yatarım bende gene :))) napalım haftaya gideriz bizde yaz bitmedi ya
sorcam bakalım 3 kere klomen+igne kullandım bisey olmadı asılamaya ne zaman geccez dicem bide yumurtalıklarımda yaglanma varmı diye sorcam bakalım bana hic kilo ver falan diye bisey demedi bide yag olsa gormezmi peki kontrollerde falan yaa
hımm... yumurtada yağlanma mı oluyomuş hiç duymamıştım yağlanma kilo ile mi ilgili
evet canım ya gecen biri yazmıstı ya kilo ver falan demis ondan beridir aklıma takıldı cok yaa
demmeki kilolu olunca yumurtada yağlanıyo mantıklı :) canım dikkat et dr una danış bende her geçen yıl kilo alıyorum 2-3 yıl önce 52 falandım şimdi 55 şim hamile kalcam diye boğazımdan kesmedim bu ayda hamilelik olmazsa 2 kilo vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?