çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

slm kızlar bende klomende 2.ayımdayım bugün çatlatma iğnemi vurundum üzerimize düşeni yapıp sonrasını rabbime bırakmak en doğrusu sanırım.hepiniz için hayırlısı olur inşallah ama beklemek çok zor dimi:)

fast food tan uzak dur canım bende burger kıngın ürünlerini seviyorum ama hamilelik için yasakladım kendime bide kolayı çok seviyorum heleki şu sıcaklarda ne güzel gider geçen rüyama bile girdi :)))))) her şey hamilelik için inşallah Rabbim çabalarımızın karşılığını verir bu arada her gün süt yumurta ya da yoğurt yemeğe dikkat ediyorum sen dün hurmadan bahsetmişsin annem bana vermişti her gün yiyiyorum çok faydalıymış ama hamilelik ile ilgili bişey duymadım

hayırlı olsun inşallah hamile kalırsın hepimiz aynı durumdayız bekliyoruz

vala sekerim bende duymadım ama halam duymus nerden duymus bilmiyorum kadınada ulasamıyorum ki cumhurbaskanını arasam simdiye bulmustum vala :)))
ah ahhh sorma yaa benim esimin hic yemek kültürü yok hep hazır yemisler yada hep kızartma o yüzden cok fazla sevmez sulu yemekleri bende alıstırmaya calısıyorum bakalım oda hep o tür seyler ister ama benim birazda kilo ilaclardan oldu ya

Kullandığımız ilaclar kilo yapiyo mu bilmiyorum dr a sormak aklima gelmedi senin dr kilo yaptigini soyledi mi kilo yapiyo mu bilmiyorum ama cok sisiriyo parmaklarima kadar sisiyorum karnimda uc aylik kadar oluyo

Kullandığımız ilaclar kilo yapiyo mu bilmiyorum dr a sormak aklima gelmedi senin dr kilo yaptigini soyledi mi kilo yapiyo mu bilmiyorum ama cok sisiriyo parmaklarima kadar sisiyorum karnimda uc aylik kadar oluyo

hormon ilacları kullanıyoruz kilo yapması cok normal sormaya gerek yokki direkt hormonlarımızla oynuyolar kıllanma ve kilo zaten bas belirtileri bende maasallah ikiside var :) igne olduktan sonra benimde öyle ama ben 18 yasımdan beri hastalanmak icin ilac kullanıyorum belki onlarda etkilemis olabilir beni

evet canım ya gecen biri yazmıstı ya kilo ver falan demis ondan beridir aklıma takıldı cok yaa
Yumurtalıklar yağ bağladığı için değil canım kendi sağlığıma kavuşup pkoyu yenmem için doktor 1-2 kilo versen çok iyi olur dedi. Malum kilo pkoyu iyice tetikliyor..

geçen ay bende bal tarçın çörek otu yedim bu ayda adt ikinci günü başladım bakalım bende bu ay dok gitmedim ara verdim çünkü dok aşılma dedi üniversite hastanesine gittim rahim filmi istedi sizlerden biri çektirecekti kimdi acaba nasıl geçti yazarsanız sevinirim

günaydın kızlar yeni uyana bildim dünün yorgunluğundan. film çekildi anestezili olduğu için bişey duymadım. hiçbirşey çıkmadı yok bi tıkanıklık falan. böle işte cnm bugünde klomenin son günüydü bakalım artık salıya burdaki doktora gidicem yumurta olmuşmu diye eskişehre git gel mahvedio maddi manevi. bu arada soğan kürünü sordum kızlar bir faydası olacağına inanmıyorum dedi ama gebelik oluşursa bi düşüğe falanda neden olmaz içmek istiyosn iç dedi. sizler napiyosunuz dünden bu yana nilayyyyyyyyy nurcannnnnn

ben çektirdim cnm dün anestezili olduğu için hiç bişey duymadım. ama anestezi isteğe bağlı yapılıyo hatta bazı devlet hastanelerinde anestezili hiç olmuyomuş ben özelde yaptırdım cesaret edemedim

Gunaydin canim gecmis olsun bisey ccikmamis gozun aydın sogan kurunu genelde kist için içiyor lar benim de canim sikildi bugün tüm adet belirtileri başladı bugün umudum yoktu gerci yine uzuluyo insan insallah sende bol yumurta olur

cnm adet belirtisi falan deme leke gelmeyene kadar. inşlh ta gelmez:) bendede küçük küçük kistler var. bu arada dün doktor bana ilişki yasak falan demedi şimdi az az leke gelio orucumda gitti sana ne demişti cnm sorun oldumu film den sonra canın acıdımı ilişkide

Son düzenleme:
Yumurtalıklar yağ bağladığı için değil canım kendi sağlığıma kavuşup pkoyu yenmem için doktor 1-2 kilo versen çok iyi olur dedi. Malum kilo pkoyu iyice tetikliyor..

yok canım ben seninkiler bagladı diyi soylemedim kilo yaparmı diye düsündüm sadece benimde biraz fazlam var 5 kilo versem süper olcak ondan suan kim ne söylerse yapar duruma geldik ya ondan :)

kızlar bide halamla görüstüm yumurtaları güclendiriyomus hurma günde 2 tane ac karnına yicekmisiz ben almadım henüz ama alıp baslıcam bakalım bi yararı olur belki

Canim dr banada iliskiden bahsetmedi sen tedbirli ol bi iki gun bekle ilk iliskide biraz acidi sonra sorun olmadi adet olcam ya kesin belim bacaklarm agriyo bi kac guneolurum bu ayda hhamilelik hayal oldu :-(

Son düzenleme:
Canim dr banada iliskiden bahsetmedi sen tedbirli ol bi iki gun bekle ilk iliskide biraz acidi sonra sorun olmadi adet olcam ya kesin belim bacaklarm agriyo bi kac guneolurum bu ayda hhamilelik hayal oldu :-(

cnm ne diyim bilmiomki çok yıprandım artık düşünmekten şu nisan ayından bu yana dünya bu iş üstünde dönüyo sanki başka uğraş istiom artık hayatımda tatil planları yapyom eylül gibi bira değişikliğe eğlenceye kafa dağıtmaya ihtiyacımız var hepimizin asında nilay haftasonu yat turuna gidiomusun kızzzzzzzzzzz

Biz nisandan once basladik artik dr a da gitmek istemiyorum hep ayni seyler baska tahlil tetkige gerek yok mu acaba belki bi sebebi vardir evlikigimizin ilk yili ama ne bilim ya yas 28 oldu ben ara vercem kaba taslak hesap ettim ilac kullansam iliski gunu bayram üstü oluyo hem oruc agiz nasıl ilac kullaniym bayramdan sonrada tatile gitmeyi planlıyor uz agustos adetindede olmaz yani eylule kdar ara vercem Allah buyuk belki kendiliğinden olur

Biz nisandan once basladik artik dr a da gitmek istemiyorum hep ayni seyler baska tahlil tetkige gerek yok mu acaba belki bi sebebi vardir evlikigimizin ilk yili ama ne bilim ya yas 28 oldu ben ara vercem kaba taslak hesap ettim ilac kullansam iliski gunu bayram üstü oluyo hem oruc agiz nasıl ilac kullaniym bayramdan sonrada tatile gitmeyi planlıyor uz agustos adetindede olmaz yani eylule kdar ara vercem Allah buyuk belki kendiliğinden olur

Süper bisey bu canım yaaaacok sevindim ohhh hadi bakalım bidahaki aya insallah bebesin haberinide verirsin bize...

dur bakalım sekerim ya benim bugun günüm ama ne leke var ne bisey gögüslerim nasıl sızlıyo ama sütyen bile canımı yakıyo ama akıntım cok bakalım yarına kadar beklicem bugun 18. günüm yaaaa

canım rezervasyon yaptırdım ama daha gelip gelmicegini bilmedigim icin rezervasyonu iptalde ettirmedim arkadas tampon kullan dıyo ama korkuyorum zaten sorunluyuz bide mikrop falan kaparım diye bakalım yarın bi olsun gelip gelmemesine göre eger gelmezse gitcem kısmetse.

siz neler yapıyosunuz bakalım bu arada fatos nasıl kıskandım seni yaa 12 ya kada uyunurmu ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…