çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

dur bakalım sekerim ya benim bugun günüm ama ne leke var ne bisey gögüslerim nasıl sızlıyo ama sütyen bile canımı yakıyo ama akıntım cok bakalım yarına kadar beklicem bugun 18. günüm yaaaa

Ooo hadi bakalim bence bu belirtiler güzel haberlere isaret

aynen cnm illet gezip tozarken ben kukuma kuşu evde düşünmekten çok sıkıldım benim zaten yumurta olursa bu ay 3.iğne olacak ağustostada aynı sistem yaparım eylülde tatile gideceğimiz tarihlere denk geliyo yumurt takibine gitmem artık sonrada bırakacam ucunu yılbaiına kadar hayırlısı inşlh hepimiz için ya sabırrrrrrrrrr

kız uyumasam napacam zaman geçmiyo baaşka türlü iş yok güç yok yemeğimde vardı bugün. tampon falan kullanma cnm ya bu seferde enfeksiyonla uğraşırsın git gez suya girme. belki bize güzel haberler verirsin yarına ha ne dersin

Son düzenleme:

yok canım ya kullanamam zaten ben oyle biseyi hic rahatsız eder beni korkarımda hem patlar matlar bide rezil oldugumla kalırım :))

insallah sekerler yaaa allahım nasip etsin artık hepimize...

İnşallah bu ay olur kurtulursun bu sikintidan siz evleneli ne kadar oldu

merhaba arkadaşlar bende bebek isteyip de aylardır bebeğinin yolunu gözleyen bir anne adayıyım ilk defa bu ay çatlatma iğnesi oldum ama aklıma takılan bazı soruları size sormak istiyorum
çatlatma iğnesi olduktan sonra ne zaman ilişki olacak(doktor çarşamba iğne yaptı perşembe ilişkiye başlayın dedi)
çatlatma iğnesi olduktan sonra sizde de akıntılar arttı mı?
çatlatma iğnesi olduktan kaç gün sonra test yaparsak sonuç alırız?

teşekkür ediyorum umarım en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz

10 ay 18 gün oldu cnm 25ağustosta evlenmiştik

biz 10 aylikken dr a gitmistik bi tane dr bana rahim agzi normal 3ay dene öyle gel demisti onun yuzunden bos yere bekledik sonraki ay adet bitiminde gittim o ayda bosagitti cahillik iste adetken muayene olcagini bilmiyordum 4ay i bosa gecirdim dr un uuzunden

çatlatma iğnesi olduktan sonra ne zaman ilişki olacak(doktor çarşamba iğne yaptı perşembe ilişkiye başlayın dedi)
çatlatma iğnesi olduktan sonra sizde de akıntılar arttı mı?
çatlatma iğnesi olduktan kaç gün sonra test yaparsak sonuç alırız?
teşekkür ediyorum umarım en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz[/QUOTE]

Öncelikle tedavi sureciin hayırlı olsun ilk iliski igneyi yaptırdıktan 36 saat sonra sonrasi dr un kaç gün derse 15.gun test yapabilirsin bende akinti olmadi kisiden kisiye degisebilir

Kizlar napiyosunuz bakim benim de beyaz akintim var halen nedense

Peki kac yumurtan olustu

çok fazla sayıda.. zaten yumoş sıkıntısı yok bende.. sadece hareketlensin diye werdi o ilacı.. uyarıyoruz dedi. bu arada ben hala regl olmadım. 2 gün 3-5 damla kahv, dün de 1-2 damla pembeye dönük bir leke geldi.. ama bişi yok şu an. dün yine test yaptım negatif. 6 haziran olmuştum regl. bekliyoruz. adet olsam rahatlasam ya da hamiş olsam sevinsem :) sıkıldım walla bu ay.

Benimde gecen ay yumurta sayim coktu once 3 gun lekenme seklinde kanamam oldu 3-4 gun sonrada adet oldum cok sikintili gecmisti sen kan testi yaptir cikmazsa dr una git adet sokturucu falan verir ama insallah hamilesindir

Benimde gecen ay yumurta sayim coktu once 3 gun lekenme seklinde kanamam oldu 3-4 gun sonrada adet oldum cok sikintili gecmisti sen kan testi yaptir cikmazsa dr una git adet sokturucu falan verir ama insallah hamilesindir

regl olsam da kurtulsam artık diye dua etmeye başladım gerçekten.. kan testini çarş günü yaptırdım.. çıkmadı. dr bir hafta bekleyelim. regl olmazsan tekrar kan testi dedi. umarım hamişimdir ama umudum yok..

Beklemek cok zor bendede adet sancisi oldu ama olmadim bi ayağım lavaboda kaldi sinirlerim bozuldu cok umutlanmamak lazım ama yine insan beklenti icine giriyo seni cok iyi anlıyorum

Slm kizlar yazan olmamis Nilay ne haber bisey var mi Fatoş sende acima falan var mi

slm cnm sabah kuaföre ağdaya gittim malum belden aşağısını komple ağde yaptırıyom öğleden sonrada eşim evde bilgisayar sırası gelmedi bana şimdi pide almaya gittide öyle yaziom ağrım yok cnm ilişki olmadı zaten ama katı katı sarımsı akıntı var sendede olmuşmuydu cnm sen napion adet günün ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…