çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

Kizlarrr selam yok sekerler hala bisey bende ne kanama ne belirti bugun doktoru aradim P.tesi ye kadar gelmezse gel bakalım dedi soyledim test yaptim ama negatif diye idrarda cikmayabilir ama genede cok umit etme sonra uzuluyosun dedi offff allahim kizlar dua edin nolursunuz yaaa bu ay tutmus olsun

Gunaydin herkese
benim bugun catlatma ignesinden sonraki 8.gunum.adet agrisi seklinde agrilarim var baya.adet gunum 22 temmuz

kızlar günaydın

doktora gittim sabah 2,5cm kist olusmus ama doktor emin olamadı hamilelik icin kan testi istedi saat 15:00- gibi alcam sonucu ama benim tahmminin kistten dolayı hastalanamadım gene off ya neyse napalım aslında iyi oldu gibi tekne turuna gittik eglendik ama üzülmedim diyemem bakalım öglenden sonrasını beklicez artık offf sinir bozucu

Kizlar gunaydin
bugunku tahilde e2 213 progesteron16cikti.bhcg maalesef 0,100.bugun 9.gunum.hamile olsam azds olsa cikmazmiydi

Günaydın canim sikma canini hem hamilelik ihtimalide varmis inşallah pozitif cikar benimde adetim dogru duzgun olmuyo pede bile gelmiyo sinir oldum duzenli adet olurken bide adet düzensizliği mi olcak anlamadim yarin dr a gitmeyi düşünüyorum

Kizlar gunaydin
bugunku tahilde e2 213 progesteron16cikti.bhcg maalesef 0,100.bugun 9.gunum.hamile olsam azds olsa cikmazmiydi
Günaydın benim dr en erken 9.gunde belli olur demisti ama sen erken yaptirmissin adet gunune kadar bekle en saglam sonuc o zaman belli oluyo bu arada senin hormon değerlerin nasil değerli yazmis sin ben anlamıyorum

git canım ya benimde igneden sonra 18. gün mutlaka hastalanırdım tek yumurta kist oldu ve oda kanamayı engelledi kesin o oldu öyle düsünüyorum bebek yok cünkü test yaptı bakalım sonuca ama ben olumlu degilim hic hayırlısı ama 1 ay dogum kontrol vercek simdi 1 ayım bosuna gitcek gene sinir oldum cok ya

cnm tahlil sonucu çıksın öyle üzülürsün bekli bakalım yaaaaaaaaa benden beter koy verdin hemen

Bu ilaclarin olumsuzluklari daha agir basmaya basladi kesin kararimi verdim asilima yaptircam aşılama yaptirirkende ilac kullaniyosun ama şans yuksek oluyo

cnm bu ay benimde öyle oldu salı günü leke geldi ama peçeteye çarşambada aynı şekilde sadece peçeteye geliyodu perşembe günlük ped koydum o kadar azdı düşün cuma günü kanamaya dönüştü tam 4 gün süründürdü beni cnm

Bu ilaclarin olumsuzluklari daha agir basmaya basladi kesin kararimi verdim asilima yaptircam aşılama yaptirirkende ilac kullaniyosun ama şans yuksek oluyo

bende senin gibi düşünüom cnm ama aşılamayı kasımda yaptıracam bende iğne isimlerini aldım doktordan cnm arkadaşım eczacı o bana geliş fiyatından verecek

Canim dr a söyledin mi ne dedi böyle olmasi ilaclardan mi oluyormuş

cnm tahlil sonucu çıksın öyle üzülürsün bekli bakalım yaaaaaaaaa benden beter koy verdin hemen

aynen canım ya sözde hic umudum yoktu haslansaydım bu kadar üzülmezdim ya en azından hazırlamıstım kendimi

bende isticem artık bu ay buyuk ihtimal bana d.kontrol vercek sonrasında bende asılama isticem vala bu ne yaa bisey oldugu yok

Ah canim ne diyebilirim sabretmekten baskayapabilecegimiz bbişey yok Allah yardımcımız olsun inşallah bi gün bizde gulecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…