- Konu Sahibi elanaz_efe
-
Kizlar napiyosunuz bakim benim de beyaz akintim var halen nedense
nezamandı senin günün
kızlar günaydın
doktora gittim sabah 2,5cm kist olusmus ama doktor emin olamadı hamilelik icin kan testi istedi saat 15:00- gibi alcam sonucu ama benim tahmminin kistten dolayı hastalanamadım gene off ya neyse napalım aslında iyi oldu gibi tekne turuna gittik eglendik ama üzülmedim diyemem bakalım öglenden sonrasını beklicez artık offf sinir bozucu
Günaydın benim dr en erken 9.gunde belli olur demisti ama sen erken yaptirmissin adet gunune kadar bekle en saglam sonuc o zaman belli oluyo bu arada senin hormon değerlerin nasil değerli yazmis sin ben anlamıyorumKizlar gunaydin
bugunku tahilde e2 213 progesteron16cikti.bhcg maalesef 0,100.bugun 9.gunum.hamile olsam azds olsa cikmazmiydi
Günaydın canim sikma canini hem hamilelik ihtimalide varmis inşallah pozitif cikar benimde adetim dogru duzgun olmuyo pede bile gelmiyo sinir oldum duzenli adet olurken bide adet düzensizliği mi olcak anlamadim yarin dr a gitmeyi düşünüyorum
17 temmuz ya da 19 temmuz canım niye böyle akıntım var anlayamadım :44::44::44::44::44:
kızlar günaydın
doktora gittim sabah 2,5cm kist olusmus ama doktor emin olamadı hamilelik icin kan testi istedi saat 15:00- gibi alcam sonucu ama benim tahmminin kistten dolayı hastalanamadım gene off ya neyse napalım aslında iyi oldu gibi tekne turuna gittik eglendik ama üzülmedim diyemem bakalım öglenden sonrasını beklicez artık offf sinir bozucu
git canım ya benimde igneden sonra 18. gün mutlaka hastalanırdım tek yumurta kist oldu ve oda kanamayı engelledi kesin o oldu öyle düsünüyorum bebek yok cünkü test yaptı bakalım sonuca ama ben olumlu degilim hic hayırlısı ama 1 ay dogum kontrol vercek simdi 1 ayım bosuna gitcek gene sinir oldum cok ya
Günaydın canim sikma canini hem hamilelik ihtimalide varmis inşallah pozitif cikar benimde adetim dogru duzgun olmuyo pede bile gelmiyo sinir oldum duzenli adet olurken bide adet düzensizliği mi olcak anlamadim yarin dr a gitmeyi düşünüyorum
Bu ilaclarin olumsuzluklari daha agir basmaya basladi kesin kararimi verdim asilima yaptircam aşılama yaptirirkende ilac kullaniyosun ama şans yuksek oluyo
cnm bu ay benimde öyle oldu salı günü leke geldi ama peçeteye çarşambada aynı şekilde sadece peçeteye geliyodu perşembe günlük ped koydum o kadar azdı düşün cuma günü kanamaya dönüştü tam 4 gün süründürdü beni cnm
bende senin gibi düşünüom cnm ama aşılamayı kasımda yaptıracam bende iğne isimlerini aldım doktordan cnm arkadaşım eczacı o bana geliş fiyatından verecek
cnm tahlil sonucu çıksın öyle üzülürsün bekli bakalım yaaaaaaaaa benden beter koy verdin hemen
Bu ilaclarin olumsuzluklari daha agir basmaya basladi kesin kararimi verdim asilima yaptircam aşılama yaptirirkende ilac kullaniyosun ama şans yuksek oluyo
git canım ya benimde igneden sonra 18. gün mutlaka hastalanırdım tek yumurta kist oldu ve oda kanamayı engelledi kesin o oldu öyle düsünüyorum bebek yok cünkü test yaptı bakalım sonuca ama ben olumlu degilim hic hayırlısı ama 1 ay dogum kontrol vercek simdi 1 ayım bosuna gitcek gene sinir oldum cok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?