- Konu Sahibi elanaz_efe
-
Canim dr a söyledin mi ne dedi böyle olmasi ilaclardan mi oluyormuş
aynen canım ya sözde hic umudum yoktu haslansaydım bu kadar üzülmezdim ya en azından hazırlamıstım kendimi
ne diyimki cnm artık yorulduk hepimiz inşlh bizede nasip edecek demekten başka bişe gelmiyo elden biz mücadelemizi veriyoruz
söyledim cnm normal dedi yalnız kanamaya dönüşen tarihten saydı ona göre klomeni 5. gün başlattı. cnm iğneye gelince hani aşılamada kullanılacak iğnelerin isimlerini ve miktarlrını yzıp vermesini istedim ağustosta yine klomen kullanırım burdaki doktora giderim dedim (inşh kist falan olmazsa) eylülde tatile gidicem akışına bırakacam ekimdede kurban bayramında 2 hafta urfaya gidecem annemlere kasımda artık aşılamaya geçecem bu tedaviyle olacağına inanmıyorum artık
Canim asilama için eczacı arkadasina sorda bizede fiyatları söyle bende eylulden sonra düşünüyorum ona göre hazirlik yapalim
olur cnm sorarım gonal f diye bi iğne yazdı 3 kutu bide ovilitte var ya onu 605 lirada aşılama doktor alıyo iğnelerin ne kadar tutuğunu sormadım daha sen kanamaya dönüşünce git baktır bakalım kist olmuşmu. ben bu ay senden çok umutluydum sana söylemiyodum ama nurcanın olcak bu ay diodum içimden nasip cnm mücadeleye devam
Canim gonal f yumurta gelistirici mi dr cok aliyomus ya diger yazismalarsa asilamayaptiranlar on dk suruyomus 10dklik is için 605 lira cok geldi bana aslinda devlet hastahastaneleride iyi yapiyomus prosedür u uzun canim keşke icinden gelen olsaydi
kızlar kan testim negatif doktor hafta sonuna kadar bekleyelim adeti sonra gel göreyim tekrar dedi. ama cok sıkıldım artık yaaaa
cnm ne diyeceğimi bilmiom artık üzme kendini sen çok mücadele ettin ama nasip olmadı sen oturup nasibin gelmesini beklemedin tembellik etmedin rabbim görüyo hepimizin mücadelesini inşlh bizede nasip edecek az daha sabır
orası öyle canım basa döndük gene dogum kontrol yok o yok su bende sogan suyuna baslıcam gene bu ay en azından bi an önce kistten kurtulmak istiyorum allahım ya bugun günüm bitti is falan yaptıgım yok vala öyle bos bos oturuyorum sinirmi üzüntümü ne oldugunu anlamadım gelseydi en azından kist olmadıgına sevincektim ama bu sefer gittigimde asılama isticem artık bu tedaviyle bisey olcagım yok zaten 1 tanesini zor olusturuyom.
kızlar kan testim negatif doktor hafta sonuna kadar bekleyelim adeti sonra gel göreyim tekrar dedi. ama cok sıkıldım artık yaaaa
başla cnm belki fayda eder bende başlıycam bu ay nasılsa doktor gebelik olursa düşüğe neden olmaz dedi şansımızı deniyelim işine ver kendinide oyalasın seni
Canim benim ya kismet işte ötesi olmuyo kistin ilac kistidir gecer gün doğmadan neler doğar Allah bi kapi acar insallah
burdakilerde cok üzüldüler ya yazık ya herkez beni eglendirsin diye saklabana döndüler esimde aynı sekilde kızıyo aglayınca cok ama elimde olan bisey yok napalım kısmet böyleymis bende sogan suyu dusuk yaptırır dıye biliyorum
cnm sordum ben doktoruma bişey yapmaz zaten hamileliğini fark edince kesersin dedi bide cnm onu hangi gün başlayacağn önemli ben tlf açtım ibrahim saraçoğlunun asistanlarıyla konuştum bana adetiimin bitiminin 10. günü başlamamı söylediler bende şimdi 10.günü bekliom yin için rahat etmiyosa yapma ama ben aşılama yaptırmadan önce bund şansımı deenemek istiyorum
burdakilerde cok üzüldüler ya yazık ya herkez beni eglendirsin diye saklabana döndüler esimde aynı sekilde kızıyo aglayınca cok ama elimde olan bisey yok napalım kısmet böyleymis bende sogan suyu dusuk yaptırır dıye biliyorum
cnm sordum ben doktoruma bişey yapmaz zaten hamileliğini fark edince kesersin dedi bide cnm onu hangi gün başlayacağn önemli ben tlf açtım ibrahim saraçoğlunun asistanlarıyla konuştum bana adetiimin bitiminin 10. günü başlamamı söylediler bende şimdi 10.günü bekliom yin için rahat etmiyosa yapma ama ben aşılama yaptırmadan önce bund şansımı deenemek istiyorum
mrh sogan suyunu dr mi onerdi size
bu arada sorununuz ne bilmiyorum ama hayiti tohumunu denesenize bana cok iyi geldi adetim duzene girdi yumurtaliklari duzgun calistiriyormus ve rahmi temizliyormus
söyledim cnm normal dedi yalnız kanamaya dönüşen tarihten saydı ona göre klomeni 5. gün başlattı. cnm iğneye gelince hani aşılamada kullanılacak iğnelerin isimlerini ve miktarlrını yzıp vermesini istedim ağustosta yine klomen kullanırım burdaki doktora giderim dedim (inşh kist falan olmazsa) eylülde tatile gidicem akışına bırakacam ekimdede kurban bayramında 2 hafta urfaya gidecem annemlere kasımda artık aşılamaya geçecem bu tedaviyle olacağına inanmıyorum artık
Kizlaarr benim bu ayda olmadi galiba lekelenmem basladi hafiften moralim cok bozuldu ama belli etmemeye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?