- Konu Sahibi elanaz_efe
-
kızlar buarada ben yarına yumurta takibine gidicem 11de ama hiç kasık sancısı falan olmadı bakalım nolcak yarına bide form da okudum cnm meryem suresini hergün 41 defa okuyun diyolar benim evdeki yasin kitabımda yok yarın hastane dönüşü alıcam bulursam eğer
bu arada sorununuz ne bilmiyorum ama hayiti tohumunu denesenize bana cok iyi geldi adetim duzene girdi yumurtaliklari duzgun calistiriyormus ve rahmi temizliyormus
ben hayıt suyu almıştım heralde aynı şekilde faydalıdır kaç gün içmem gerekiyo sen tohumu ne kadar süre yedin
Sikma canini seni cok iyi anliyorum bende evvelsi gün ağladım baya eşim de beni teselli etmeye calisti biliyorum oda üzülüyo bana belli etmiyo tlfda annemle konuştum oda çok uzuluyo dün gece uyuyamamis cevremizdekilerde yipraniyo ama kadermiz boyleymis sabredelim insallah muradimiza ereriz bugün psikolojik olarak daha iyiyim adetimde gelmiyo belki bendede kist olmustur sallicam bi süre ne olursa olsun ama iyi şeyler olsun hepimiziçin
cnm sordum ben doktoruma bişey yapmaz zaten hamileliğini fark edince kesersin dedi bide cnm onu hangi gün başlayacağn önemli ben tlf açtım ibrahim saraçoğlunun asistanlarıyla konuştum bana adetiimin bitiminin 10. günü başlamamı söylediler bende şimdi 10.günü bekliom yin için rahat etmiyosa yapma ama ben aşılama yaptırmadan önce bund şansımı deenemek istiyorum
mrh sogan suyunu dr mi onerdi size
bu arada sorununuz ne bilmiyorum ama hayiti tohumunu denesenize bana cok iyi geldi adetim duzene girdi yumurtaliklari duzgun calistiriyormus ve rahmi temizliyormus
yok canım ben tamamen sagdan soldan duyduklarım ve okuduklarımla hareket ediyorum
canım o demis oldugun hayiti tohumunu nasıl kullancaz onuda yazarmısın.
ben hayıt suyu almıştım heralde aynı şekilde faydalıdır kaç gün içmem gerekiyo sen tohumu ne kadar süre yedin
adetım basladıgı zaman ıcıyorum yumurtlam donmınde ıcmıyorum dusuk yapıyormus ama cocuk dusunenler 3 ay kesıntısız ıcmelıymıs ben ıcemıyorum aklıma geldıkce ıcıyorum bence tohumun kendısını al daha etkılı olur
Hayıt tohumundan yarım çay kaşığı ez bıraz zor ezılıyoe ben ezmıyorum Daha sonra tohumu bir bardak su ıle kaynatılır 15-20 dakika kadar tohumu kaynattıktan sonra süzülerek içilir. Hayıt çayının daha etkili olması için, tohumun taze olsa ıyı olur ben azerbaycandayım onun ıcın bulamıyorum tr den getırıryorum onu ıcıyorum ve çay soğutulmadan içilmelidir. aslında ben cayını ıcmıyorum dırek kendısını sula bırlıkte ıcıyorum ugrasamıyorum ıns faydası olur bıde kan pıhtılasmasınada ıyı gelıyor
cnm bunu ben yazmadım umutsuzum olan arkadaşın yazdıkları formda farklı şekil almış anlamadım ama ben hayıt tohumu aldım ama içmedim cnm zaten bunuda ben yazmadım
bende sitesinde okumustum canım yanlıs hatırlıyoda olabilirim adetin 4 yada 5. günü diyodu ama ben ilk yaptıgımda o sekilde basladım 21 gün denedim 7cm kistten kurtuldum bakalım dün aksam gene icmeye basladım ben ve karar verdim 2-3 ay kadar tedaviye ara vercem zaten bidahaki aya izne ayrılcam tatile falan gitcem kafamı bosaltcam olmuyo böyle psikolojik olarak bittim yeminki yaa
hadi bakalım bol yumurta haberleri ile gel :) bende meryem suresini duymuştum 41 gün ara verilmeden okunması gerekiyomuş gelecek ay okumayı düşünüyorum
hakkında hayırlısı olsun cnm bende eskişehre gitmicem eylüle kadar 2 ay daha burdaki doktorda denicem klomenle ekimde ailemin yanına gidip kafa dağıtacam artık kasımdada aşılamaya geçerim hem eskişehre gitmeyeyim ki aşılama parası biriktirelim sonbahara kadar hem soğan kürü 4 ay içilmeliymiş aşılamadan önce deneyecem soğanı. buarada biraz önce geldim doktordan 2 yumurta var ama baklım nolcak yine bu ay 11de yapıldım iğneyi umutsuz umutsuz
hayırlısı olsun canım ben artık gitmicem kesin kararlıyım aksama eczaneden farlutal aktardan hayıt cayı alcam kendi tekniklerimle ugrascam biraz ekime kadar yok bendede doktor olayı her ay dünyanın parasını bayılıyorum ya ot cöp alırım onları icerim bi yerde okudum bak hatta yapıstırıyorum linkini sizde bi bakın fatoscum bizim kıllanma icin bile iyi geliyomus ya hic umutsuzluga düsme sekerim allah her sekilde vercek artık ama bizi sınıyo sabrımızı deniyo herseyin hayırlısı birazda böyle denicem bakalım neler olcak allah büyük
Kadın Kısırlığına karşı Hayıt Tohumu
haklısın cnm al bendende o kadar. sanırım bizde akışına bırakmayı öğrenecez ancak öyle olacak hayıtı soğanla birliktrmi içicen cnm bendemi yapsam birbirlrinden 3 4 saat aralıklı
saol canım benim agzından gene bal damlıyo yaa insallah canım bende arada düsünüyorum tedaviyi bırakıp hastalanmak icin farlutal kullanıp adeti getirsem 2-3 ay sogan suyu icsemmi diye belki kafam ozaman daha rahat olur diye düsünüyorum ama bilmiyorum da
2 yumurtayla gldim cnm ama kalitesi ney bilmiom artık:)
hayırlı olsun canım eğer olcaksa olur hiç merak etme biliyosun benim 15 yumurtadan bile olmadı o ay çok zoruma gitti formlarda okuyoruz tek yumurtadan hamile kalanlar var o yüzden umutsuzluğa düşme morelini yüksek tut enerjil ol buna ihtiyacın var :)
saol cnm inşlh hayırlısı artık öyle wala enerjisiz olmuyo bu iş
canım iyi yaparsın vücudunda dinlenir ama şu kist işini drla hallet garantiye al bitkisel kürlerinin bi kaç tanesini birlikte yapmanın zararı olur mu onuda araştır hormonların olumsuz yönde etkilenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?