çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

hadi bakalım bol yumurta haberleri ile gel :) bende meryem suresini duymuştum 41 gün ara verilmeden okunması gerekiyomuş gelecek ay okumayı düşünüyorum

saol canım benim agzından gene bal damlıyo yaa insallah canım bende arada düsünüyorum tedaviyi bırakıp hastalanmak icin farlutal kullanıp adeti getirsem 2-3 ay sogan suyu icsemmi diye belki kafam ozaman daha rahat olur diye düsünüyorum ama bilmiyorum da

bende sitesinde okumustum canım yanlıs hatırlıyoda olabilirim adetin 4 yada 5. günü diyodu ama ben ilk yaptıgımda o sekilde basladım 21 gün denedim 7cm kistten kurtuldum bakalım dün aksam gene icmeye basladım ben ve karar verdim 2-3 ay kadar tedaviye ara vercem zaten bidahaki aya izne ayrılcam tatile falan gitcem kafamı bosaltcam olmuyo böyle psikolojik olarak bittim yeminki yaa

yok canım ben tamamen sagdan soldan duyduklarım ve okuduklarımla hareket ediyorum

canım o demis oldugun hayiti tohumunu nasıl kullancaz onuda yazarmısın.

Hayıt tohumundan yarım çay kaşığı ez bıraz zor ezılıyoe ben ezmıyorum Daha sonra tohumu bir bardak su ıle kaynatılır 15-20 dakika kadar tohumu kaynattıktan sonra süzülerek içilir. Hayıt çayının daha etkili olması için, tohumun taze olsa ıyı olur ben azerbaycandayım onun ıcın bulamıyorum tr den getırıryorum onu ıcıyorum ve çay soğutulmadan içilmelidir. aslında ben cayını ıcmıyorum dırek kendısını sula bırlıkte ıcıyorum ugrasamıyorum ıns faydası olur bıde kan pıhtılasmasınada ıyı gelıyor

bende bu ay sogan suyuna basladım tedaviye ara vercem 3 ay kadar simdi bi kac yerde okudum bu hayıt tohumunu 3 ay icilmesi gerekiyomus onu yapcam ama cayını satıyolarmıs sanırım onlardan alıp demleme gibi icerim ben calısıyorum sabahları kalkıp yapmak zor olur gibi geliyo sogan suyuda 2-3 ay devam edilmesi gerekmis onuda yapcam artık ilac igne yapılmak istemiyorum her ay tuttumu oldumu demekten bütün ümidim kırıldı biraz ara verip düzeltmek istiyorum herseyi allahım büyük vercek olduktan sonra hersekilde verir.

hakkında hayırlısı olsun cnm bende eskişehre gitmicem eylüle kadar 2 ay daha burdaki doktorda denicem klomenle ekimde ailemin yanına gidip kafa dağıtacam artık kasımdada aşılamaya geçerim hem eskişehre gitmeyeyim ki aşılama parası biriktirelim sonbahara kadar hem soğan kürü 4 ay içilmeliymiş aşılamadan önce deneyecem soğanı. buarada biraz önce geldim doktordan 2 yumurta var ama baklım nolcak yine bu ay 11de yapıldım iğneyi umutsuz umutsuz

hayırlısı olsun canım ben artık gitmicem kesin kararlıyım aksama eczaneden farlutal aktardan hayıt cayı alcam kendi tekniklerimle ugrascam biraz ekime kadar yok bendede doktor olayı her ay dünyanın parasını bayılıyorum ya ot cöp alırım onları icerim bi yerde okudum bak hatta yapıstırıyorum linkini sizde bi bakın fatoscum bizim kıllanma icin bile iyi geliyomus ya hic umutsuzluga düsme sekerim allah her sekilde vercek artık ama bizi sınıyo sabrımızı deniyo herseyin hayırlısı birazda böyle denicem bakalım neler olcak allah büyük

Kadın Kısırlığına karşı Hayıt Tohumu

haklısın cnm al bendende o kadar. sanırım bizde akışına bırakmayı öğrenecez ancak öyle olacak hayıtı soğanla birliktrmi içicen cnm bendemi yapsam birbirlrinden 3 4 saat aralıklı

haklısın cnm al bendende o kadar. sanırım bizde akışına bırakmayı öğrenecez ancak öyle olacak hayıtı soğanla birliktrmi içicen cnm bendemi yapsam birbirlrinden 3 4 saat aralıklı

vala ben yarın hayıta baslıcam sabah kahvaltıdan sonra bide aksam yemeginden 1-2 saat sonra sogan suyunu da isten geldikten sonra ac karnına yemeklerden önce bide yatarken yapcam iccem ekime kadar ikisinide denicem ama sogan suyunu yumurta catlama esnasında bırakcam cünkü düsük riski yaratıyomus diye biliyorum istersen sende bi incele derim ben hangi siteye baktıysam aynı seyi yazıyo benim doktorda aynısını söylemisti.

canım iyi yaparsın vücudunda dinlenir ama şu kist işini drla hallet garantiye al bitkisel kürlerinin bi kaç tanesini birlikte yapmanın zararı olur mu onuda araştır hormonların olumsuz yönde etkilenmesin

2 yumurtayla gldim cnm ama kalitesi ney bilmiom artık:)

hayırlı olsun canım eğer olcaksa olur hiç merak etme biliyosun benim 15 yumurtadan bile olmadı o ay çok zoruma gitti formlarda okuyoruz tek yumurtadan hamile kalanlar var o yüzden umutsuzluğa düşme morelini yüksek tut enerjil ol buna ihtiyacın var :)

saol cnm inşlh hayırlısı artık öyle wala enerjisiz olmuyo bu iş

canım iyi yaparsın vücudunda dinlenir ama şu kist işini drla hallet garantiye al bitkisel kürlerinin bi kaç tanesini birlikte yapmanın zararı olur mu onuda araştır hormonların olumsuz yönde etkilenmesin

canım benim kuzen attar simdi aradım sordum hic bisey olmaz ikisini aynı anda bile icebilirsin dedi ama ben genede saatli iccem bu aksamdan itibaren baslıcam bide cayını alma direkt tohumunu alıp kendin demle dedi yapcam bakalım napalım bide böyle deneyelim nolcak görcez hep birlikte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…