çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

kızlar tabiki sonuç negatif ara verdim tedaviye ekimde kasımda aşılama olcak folikasit başlıcam

allahım ben ne kadar şansızsam öyle insanlarda arkadaşım oluyo birinizin şansı yaver gitseydi beeeee bana umut olur du üzülme demicem biliorum üzüleceksin

kızlar tabiki sonuç negatif ara verdim tedaviye ekimde kasımda aşılama olcak folikasit başlıcam

hayırlısı olsun canım bu ayda hepimizin bos gecti bende ekime kadar bıraktım artık kendi haline düsünmeyelim dicem ama elimizde degil üzmede kendini canım hic folikasite kim dedi basla diye doktormu söyledi.

allahım ben ne kadar şansızsam öyle insanlarda arkadaşım oluyo birinizin şansı yaver gitseydi beeeee bana umut olur du üzülme demicem biliorum üzüleceksin

öyle deme canım ya alahım cok büyük demekki bizim zamanımız varmıs daha söyle düsünelim en azından birbirimizi cok iyi anlıyoruz :)))

Yine canim sıkıldı hastaneye gidince kötü oluyorum geçen ay aşılama yaptirmadigim icin cok pismanim

hayırlısı olsun canım bu ayda hepimizin bos gecti bende ekime kadar bıraktım artık kendi haline düsünmeyelim dicem ama elimizde degil üzmede kendini canım hic folikasite kim dedi basla diye doktormu söyledi.

Folikasiti hamilelik düşünenler kullaniyo dr a söyledim kullaniym mi diye kullan dedi reçeteye yazdi benim drda biraz garip herseyi ben istiyorum hsg yi ben istedim hormon testini yine devlette ben yaptirdim

Bende doktora gidince tikanip kalıyorum hepsi eve gelince aklima geliyo nedense aldim kizlar bu arada ben hayit otunu demledim aksam biraz aci oldu ama sanırım cok tuttum ben bakalim hayırlısı artik

Bende doktora gidince tikanip kalıyorum hepsi eve gelince aklima geliyo nedense aldim kizlar bu arada ben hayit otunu demledim aksam biraz aci oldu ama sanırım cok tuttum ben bakalim hayırlısı artik

Benimde 2.gidisimde dr ameliyattaydi yaninda calisan kiza sordum klomen kullananlardan hamile kaln varmi ? varmis asilmayi sordum bizim yaslardaki bayanlarda sans baya yüksekmis çok fazla umitlenmek istemiyorum ama simdiden umitlendim nolcak benim bu halim yaaa :-D

benim 1,5 sene olmustur canım asılama yaptıralı ama demistim kanamam geldi ondan zaten daha doktordan cıkarken tutmamıs bende ümitlenmistim cok hayırlısı canım bizim en önce yapmamız gereken olay su isi kafamızdan atmak oda sanırım imkansız ((

Canim senin aşılama yaptigini bilmiyodum niye kanama oldu dr mu yapamadi kafadan cikmazda ama her an her saniye dusunmemeye çalışıyorum

slm kızlar nabersiniz? pazardaydım ancak girebildim bugün pazardan dönerken attardan toz çörek otu aldım geçen evde rondoda ezdim ama çok incelmedi yine bende toz halini alayım dedim kızlar mademki artık tedaviye ara verioz bunlrı deneyelim hem çörek otu bal tarçın hiçbir zararı olacak şeyler değil kattım bakalım sizde yapın isterseniz günde 3 defa tatlı kaşığı diyolar hem eşlere hem bize iyi geleceğine inanıyorum

Son düzenleme:
Canim senin aşılama yaptigini bilmiyodum niye kanama oldu dr mu yapamadi kafadan cikmazda ama her an her saniye dusunmemeye çalışıyorum

yapılmıstı canım ondan diyorum ya cok fazla yıprandım diye normalde asılamanın oldugunda kanama olmaması gerekmis ama bende 3 gün damla damla kanama geldi yapamamıs sanırım doktor haram olsun bütün hersey bende bıraktım artık napalım kısmetimizde ne zaman varsa ozaman kısmte olsun hepimize...

bende dün aksam eve giderken hayıt aldım demledim ictim 2 paket aldım 1i evde digeri isyerinde duruyo hergun 2 fincan iciliyomus bakalım sogan suyunada basladım ve hala hastalanmadım ben sinir katsayım cok yüksek bakalım dünden beri kasıklarımda cok agrım var sogan suyu iyi gelcek sanırım hastalıgımı getircek kızlar bu arada 3 kilo vermisim ben ilacları vucut atıyo sanırım 4 kilo daha verdimmi oldu bu is :)))

Iyilik ne olsun senden ne haber adetim dün tamamen basladi simdide adet sancisi cekiyorum benim 2-3 gün cok ağrılı geçiyo hayit sanciyada iyi geliyomus icimden hic gelmiyo kür leri yapmak ama nilay la sen baslayinca bende mi yapsam diyorum aylar once hayit suyu almistim öyle duruyo onu icmeyi düşünüyorum tadi çok iğrenç

hayırlısı olsun sekerim ay ben ona bile hasret kaldım hala kanamam gelmedi gelmesin diye isterken simdi iyice kactı ürküttüm heralde :)) basla canım bakalım sende ucundan kenarından yada sen bekle bakalım fatosun yaptıgı kürlerimi yoksa benimkilermi tutcak ona göre yaparsın :)))))) ayyy vala kırdım kendimi artık yaa su agustos bi gelse bi izne cıksam vala süper olcak is yeride cok baydı artık ((

iste ben o dr. bi denk gelemiyorum iyi olanlarda cok para istiyolar ya gecen arkadas bi dr. soyledi doktorun muayene ücreti 250-tlmis düsünsene benim her ay gittigimi yandık gari bi daha asılama olursa zaten tüp bebek merkezlerinde denicem ama kararlıyım kasıma kadar dr. gitmicem artık.

kızlar bide mardinde olan nurcan sendin dimi orda bi yatır varmıs bak sehmus sultan benim anneminde cocugu olmamıs 5 sene sonra dedemle dayım gitmisler 2 rekat namaz kılmıslar dua etmisler sonra o yatırdan bi parca kesip anneme vermisler üzerine taksın diye annem 3 ay sonra hamile kalmıs ve abim olmus ama oglun olursa adını sehmus kızın olursa sultan koymak zorundaymıssın öyle bisey varmıs sen oralardasın yapsana öyle bisey hatta bizim icin bile 2 rekat kılıp kesip kargoya versen bile olur vala ben cok inanırım öyle seylere yaa aranızdan bilen varmı bunu ?

Son düzenleme:

evet cnm çok acı ama napalım yeterki şifa olsun bende tohumunu alıp demlemiştim ama şimdi bıraktım bal tarçın çörek otu karrışımını her akşam hem kndim yiyorum bi kaşık hem eşime yediriom malum orucuz günde i kez tek yiyoruz şimdilik cuma günüde adet bitimimim 10. günü oluyo soğan kürüne başlıcam 15 günde onu içicem bakalım yap sende bi ben bunları uygulamadan aşıılamaya geçmicem

kızlar bide mardinde olan nurcan sendin dimi orda bi yatır varmıs bak sehmus sultan benim anneminde cocugu olmamıs 5 sene sonra dedemle dayım gitmisler 2 rekat namaz kılmıslar dua etmisler sonra o yatırdan bi parca kesip anneme vermisler üzerine taksın diye annem 3 ay sonra hamile kalmıs ve abim olmus ama oglun olursa adını sehmus kızın olursa sultan koymak zorundaymıssın öyle bisey varmıs sen oralardasın yapsana öyle bisey hatta bizim icin bile 2 rekat kılıp kesip kargoya versen bile olur vala ben cok inanırım öyle seylere yaa aranızdan bilen varmı bunu ?[/QUOTE]

cnm ben bu hikayeyi geçen sene nurgül yeşilçayın dizisi vardı sultan diye hatırlarsınız ordan biliyorum ama başka eşten dostan duymadım nurcan bi araştırsın bakalım yalnız dizi diyarbakırda çekiliyodu. bizim ordada hep hz ibrahimin doğduğu mağaraya gider dua ederler oğlan ounca ibrahim halil koyarlar adını nurcan bilir kız olursada zeliha olur

kızlaar ben dün iğneyi 10:40 gibi vurulmuştum şimdi az sancım var erken değilmi sizce sancıması için

yok canım bu aksam 10:40 ta 36 saat dolmus olmcakmı suan 30. saatin icindesin canım bence normal gibi geldi bide
ben internettende baktım mardin canım ya o baska bisey olabilir ama annem yasamıs ve benim abimin adı sehmus o yüzden hikayesini anlattı ondan diyorum burcan bi arastır bakalım gercekten varmı oyle bisey

evet cnm bu akşam 22.40ta 36 saat oluyo iftara davetliyiz yiyip hemen kaçacam teravih falan yok bu akşam eşime yalnız vakit dar saat 3 te falan banyo yapmam lazım en geç imsak kesilmeden artık 3 saat falan yatarım ne gidersi içeri:) cnm şu bal trçın çörek otunuda denesene kendin yemesende eşine yedir hiç bişey yapmasa bile enerji verir. sen dayına falan sorsana o türbe mardinin neresindeymiş hatırlıyosa tabi

Kizlar ilahi benim hic aklima gelmiyo evet sultan seyhmus burda çocuk icin gidiyolarmis burda o kadar cok seyhmus ismi var okulda her sinifta bi tane seyhmus var hatta bazi siniflarda iki tane ama turbeyegiderim seyhmus ismi koymak mecburii mi acaba benimkide simariklik cocuk olduda ismi kaldi fatos dedigin gibi urfa dada halil ibrahim var ya burdada seyhmus iste Nilay Sizinkiler taa izmirden mi buraya gelmisler benim burnumun dibinde gitmek aklima gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…