- Konu Sahibi elanaz_efe
-
kızlar tabiki sonuç negatif ara verdim tedaviye ekimde kasımda aşılama olcak folikasit başlıcam
kızlar tabiki sonuç negatif ara verdim tedaviye ekimde kasımda aşılama olcak folikasit başlıcam
allahım ben ne kadar şansızsam öyle insanlarda arkadaşım oluyo birinizin şansı yaver gitseydi beeeee bana umut olur du üzülme demicem biliorum üzüleceksin
allahım ben ne kadar şansızsam öyle insanlarda arkadaşım oluyo birinizin şansı yaver gitseydi beeeee bana umut olur du üzülme demicem biliorum üzüleceksin
hayırlısı olsun canım bu ayda hepimizin bos gecti bende ekime kadar bıraktım artık kendi haline düsünmeyelim dicem ama elimizde degil üzmede kendini canım hic folikasite kim dedi basla diye doktormu söyledi.
Bende doktora gidince tikanip kalıyorum hepsi eve gelince aklima geliyo nedense aldim kizlar bu arada ben hayit otunu demledim aksam biraz aci oldu ama sanırım cok tuttum ben bakalim hayırlısı artik
Benimde 2.gidisimde dr ameliyattaydi yaninda calisan kiza sordum klomen kullananlardan hamile kaln varmi ? varmis asilmayi sordum bizim yaslardaki bayanlarda sans baya yüksekmis çok fazla umitlenmek istemiyorum ama simdiden umitlendim nolcak benim bu halim yaaa :-D
benim 1,5 sene olmustur canım asılama yaptıralı ama demistim kanamam geldi ondan zaten daha doktordan cıkarken tutmamıs bende ümitlenmistim cok hayırlısı canım bizim en önce yapmamız gereken olay su isi kafamızdan atmak oda sanırım imkansız((
Canim senin aşılama yaptigini bilmiyodum niye kanama oldu dr mu yapamadi kafadan cikmazda ama her an her saniye dusunmemeye çalışıyorum
slm kızlar nabersiniz? pazardaydım ancak girebildim bugün pazardan dönerken attardan toz çörek otu aldım geçen evde rondoda ezdim ama çok incelmedi yine bende toz halini alayım dedim kızlar mademki artık tedaviye ara verioz bunlrı deneyelim hem çörek otu bal tarçın hiçbir zararı olacak şeyler değil kattım bakalım sizde yapın isterseniz günde 3 defa tatlı kaşığı diyolar hem eşlere hem bize iyi geleceğine inanıyorum
slm kızlar nabersiniz? pazardaydım ancak girebildim bugün pazardan dönerken attardan toz çörek otu aldım geçen evde rondoda ezdim ama çok incelmedi yine bende toz halini alayım dedim kızlar mademki artık tedaviye ara verioz bunlrı deneyelim hem çörek otu bal tarçın hiçbir zararı olacak şeyler değil kattım bakalım sizde yapın isterseniz günde 3 defa tatlı kaşığı diyolar hem eşlere hem bize iyi geleceğine inanıyorum
yapılmıstı canım ondan diyorum ya cok fazla yıprandım diye normalde asılamanın oldugunda kanama olmaması gerekmis ama bende 3 gün damla damla kanama geldi yapamamıs sanırım doktor haram olsun bütün hersey bende bıraktım artık napalım kısmetimizde ne zaman varsa
Dr un iyi olmasi cok önemli bazı kadın doğum drlari ayrıca infertilite eğitimi aliyorlarmis oyle bir dr elimize gecse süper olur bide canim sen büyüksehirdesin avantajlisin duyduguma gore asilimayi tüp merkezleri iyi yapiyomus orda bi sürü tüp bebek merkezi vardir
Iyilik ne olsun senden ne haber adetim dün tamamen basladi simdide adet sancisi cekiyorum benim 2-3 gün cok ağrılı geçiyo hayit sanciyada iyi geliyomus icimden hic gelmiyo kür leri yapmak ama nilay la sen baslayinca bende mi yapsam diyorum aylar once hayit suyu almistim öyle duruyo onu icmeyi düşünüyorum tadi çok iğrenç
Dr un iyi olmasi cok önemli bazı kadın doğum drlari ayrıca infertilite eğitimi aliyorlarmis oyle bir dr elimize gecse süper olur bide canim sen büyüksehirdesin avantajlisin duyduguma gore asilimayi tüp merkezleri iyi yapiyomus orda bi sürü tüp bebek merkezi vardir
Iyilik ne olsun senden ne haber adetim dün tamamen basladi simdide adet sancisi cekiyorum benim 2-3 gün cok ağrılı geçiyo hayit sanciyada iyi geliyomus icimden hic gelmiyo kür leri yapmak ama nilay la sen baslayinca bende mi yapsam diyorum aylar once hayit suyu almistim öyle duruyo onu icmeyi düşünüyorum tadi çok iğrenç
kızlaar ben dün iğneyi 10:40 gibi vurulmuştum şimdi az sancım var erken değilmi sizce sancıması için
yok canım bu aksam 10:40 ta 36 saat dolmus olmcakmı suan 30. saatin icindesin canım bence normal gibi geldi bide
ben internettende baktım mardin canım ya o baska bisey olabilir ama annem yasamıs ve benim abimin adı sehmus o yüzden hikayesini anlattı ondan diyorum burcan bi arastır bakalım gercekten varmı oyle bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?