çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

hayitin suyu aci degil icerken pek bisey hisseymiyosun ictikten sonra motor yagi icmis gibi oluyosun canim sen agriyi siziyi birak artik tecrübelisin sadece saati tutturmaya bak

hayırlısı olsun canımmm insallah bu gece 2 yatar 3 kalkarsınız canım dedemi 7 yıl önce dayımıda gecen sene kaybettim (( sormam imkansız yani annemlerde gitmemiski bilmiyolar.

evet canım mecburi diye biliyorum koyulmazsa eger cocuk ölüyomus allah korusun abimin ismi benim sehmus hatta ordan düsün yani evet canım dayımla dedem zamanında gidip gelmisler allah rahmet eylesin toprakları bol olsun

allah rahmet eylesin cnm

hayitin suyu aci degil icerken pek bisey hisseymiyosun ictikten sonra motor yagi icmis gibi oluyosun canim sen agriyi siziyi birak artik tecrübelisin sadece saati tutturmaya bak

:))) ne tecrübe ne tecrübe ama sonuçsuz tecrübe:) cnm ağrı oruçtanda oluyo sanırım böbreklerim idrar yollarım susuz kalmaya hiç gelemiyo ya bu saat niye bu kadar önemli bilen varmı eğer sadece saat tutması gerekiosa diğer gecelerin önemi yok o zaman

evet canım mecburi diye biliyorum koyulmazsa eger cocuk ölüyomus allah korusun abimin ismi benim sehmus hatta ordan düsün yani evet canım dayımla dedem zamanında gidip gelmisler allah rahmet eylesin toprakları bol olsun [/QUOTE]

Allah rahmet eylesin canim başın sagolsun bende mayisin ilk haftasi dayimi kaybettim ölüm kaçınılmaz son mardin merkeze 20km sultan seyhmus köyü var türbe köyün icinde orada pikniğe falan da gidiyolar birde dileği kabul olan orda kurban kesiyomus uygun yer varmis ben hic gitmedim ama köy yol icinde oldugu icin koyden cok gectim esimle direksiyon calisirken sinir orası idi oraya kadar gidip gelirdik kizlar gelmek istersin gelin :-D

Dikkat et canim böbrekler susuz kalinca kötü oluyo bendede ayni sorun var sağ tarafimda sancim vardi dün dr a soyledim yumurtalarla alakali degil idrar yollari bobrekle ilgili ymis dün üç litre su ictim bugunde de icmeye devam ediyorum o saatte yumurtan catlicak işte gerci benim dr 36.saati takmiyo zaten spermler 2gun canli kaliyo diyo

toprakları bol olsun canım bende gecen sene mayısın ilk haftası kaybettim dayımı cokta düskündü bize yokluguna hala alısamadım mesajlarını silemiyorum bile telimden okuyup okuyup aglıyorum neyyysse

ben cok istiyorum canım mardine gelmeyi arkadasım oralı benim anlata anlata bitiremedi merak ediyorum cok vala süper olurdu ya bi hafta sonu gelirdik hem tanısmıs yüzyüze görüsmüs olurduk yaaa simdi sizi cok merak ettim :))

kızlarrrrrrrrrr moralim çok bozukkkkk dün gece bizim saat 22.40tı y biz 23.20 yapabildik eşim çok yemek yemişti nefes alamıyodu çok sinir oldum hatta tartıştık neyse oldu bitti ben ayaklarımı dikip bi saat öyle kaldım sonrada yataktan hiç kalkmadan uyudum saat 02.30 a kadar 02.30 kalktım malum imsak kesilmeden abdest almam lazım 3 4 saat hiç kalkmadan yatmış olmama rağmen hepsi aktı sanırım bu ayda olmayacak biliorum

Son düzenleme:

bende sizleri merak ediyom cnm hatta haylimdeki sizi anlatayım nilay beyaz tenli balık etli kumral saçlı nurcan orta boylu buğday tenli kara kaşlı kara gözlü bide kapalı olduğunu düşünüyorum sizin benim için fikriniz ne

Bende sizi merak ediyorum ya o kadar sohbet ettik haliyle insan merak ediyo gel canim burayi gezdiririm sana tanismistaoluruz

Kiz Allah iyiliğini versin sende o kadar güzel yemekler yapmasaydin canim hepsinin akmasi imkansiz zaten onlari biri yeter sikma canini olacaksa olur moralini yuksek tut biliyo sun moral cok onemli insallah olur

Canim yanlis tahmin kara kasli kara gozlu degilim biraz acik tenliyim kapalida değilim seni uzun boylu kumral tenli olarak düşünüyorum kizlar bu arada face niz yok mu oradan ekleyebilirim sizi

Kiz Allah iyiliğini versin sende o kadar güzel yemekler yapmasaydin canim hepsinin akmasi imkansiz zaten onlari biri yeter sikma canini olacaksa olur moralini yuksek tut biliyo sun moral cok onemli insallah olur

hiç umudum yok cnm ya sizinde öyle oluyomu cnm kalkınca bi kaç saat sonra akıyomu bi tek benimmi oluyo böyle yaaaaaaaaaaa. yemekler pek güzel değildi cnm benimki iştahlı ha bide anasında daha iyisini yememiş olduğu için bizim saca basma bile ona güzel gelio

Canim yanlis tahmin kara kasli kara gozlu degilim biraz acik tenliyim kapalida değilim seni uzun boylu kumral tenli olarak düşünüyorum kizlar bu arada face niz yok mu oradan ekleyebilirim sizi

uzunluk doğruda kumrallık değil esmerim cnm benim face fatoş ismail altınışık ekle cnm

Sen şimdiden böyle yaparsan zaten olmaz akan olur normal ama hepsi akmadi ya canim rahat ol inşallah olur hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…