çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

merhaba arkadaşlar bende pco'luyum adetlerim genelde düzensizdi, geçen hafta klomen ve diaformin kullandıktan sonra az önce çatlatma iğnemi oldum, iki yumurta oluşmuş, biri 18m. diğeri 19m. dr. yeterli olduğunu söyledi ama bana daha ufak gibi geldi, diğer konularda 24-25mm olanları okumuştum, 36 saat sonra 3 gün ilişki önerdi, inş umutlarımız boşa çıkmaz...

ekledim cnm birbirinize çok yakışmışsınız allah başınızı bozmasın bizim oraların değimiyle allah sonunuzu getire:) ben bi öğlen namazımı kılayım dönerim cnm birazdan

sağol canım sizde çok yakışmışsınız Allah bi ömür mutlu etsin benimde yarın iftara misafir gelcek bugün biraz temizlik yapcam yazarım arada görüşürüz

inşlh cümlemizinki boşa çıkmaz cnm yumurta çapı 18 ve üstü olması yeterli diyo benim doktorum küçük değil klomeni bende kullaniom ama diaformin ne onu bilmiom onu niçin verio

Son düzenleme:
Diaformin şeker hastalığı ilacı aynı zamanda Glukofaj, Glukofen ayarında bir ilaç. pko hastalarına yumurtlamayı çoğaltması ve adetleri düzene sokması için veriliyor sanırım, doktor hamile kalana kadar buna devam etmelisin dedi.

balık etli olmam dısında hepsi yanlıs sekerim ben esmer kara kaslı kara saclı kara gözlüyüm bildigin karayım yani dur kendime haksızlık etmiim esmerim :))) kızlar bizim is yerinde face yasak beni eklerseniz ben aksama kabul ederim sizi nilay arslantaşgil harmancı ama sanırım kapalı bulamayabilirsiniz beni ben birazdan telden acar eklerim ikinizide

bu arada hic canını sıkma canım giden gitmistir zaten hepsi sana lazım degil hicc canını sıkma insallah tutmustur.

anladım cnm demekki gerek görmüş bende 3 aydır klomen + iğne tedavisi görüyom hiç böle bişey vermedide merak ettim inşlh hepimize nasip our

inşlh öyledir cnm artık nasip ya ne yapalım

kızlar bugün meryem suresine başladım 41 gün günde bi kez okunacakmış inşlh allah kabul eder ben adet oluncada eşime okuturum artık

kızlar bugün meryem suresine başladım 41 gün günde bi kez okunacakmış inşlh allah kabul eder ben adet oluncada eşime okuturum artık

allah kabul etsin canım insallah allah gönlündekini verir. canım bu arada telden inceleyemiyorum aksam evden bakcam bu arada allah ayırmasın cok yakısmıssınız

allah kabul etsin canım insallah allah gönlündekini verir. canım bu arada telden inceleyemiyorum aksam evden bakcam bu arada allah ayırmasın cok yakısmıssınız

saol inşlh hepimizi ayırmasın mevlam mutluluğumuzu birer evlatla taçlandırsın inşlh şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine

Canım ekledim ama telin interneti cok yavas profil resminizi bile acmıyo ( ama aksama ikinizide tektek incelicem allahım hepimizin mutlulugunu hayırlı bir evlatla bütünlestirsin insallah...

Gördüm sizi Allah ömür boyu mutluluklar versin canim yakisiyosunuz birbirinize inşallah önce hamilelik sonrada bebisinizin resimlerini eklersin

canım bu kadar kafaya takma diyecem ama takıyoruz i,işte dok 36 saat sonra diyor ama zaten bir sonraki günde canlı kalabiliyor yumurta bende hep ayağımı havaya kaldırırdım bu defa sadece ayaklarımı uzatacam hiç kıpırdamadan bir saat uzanacam benim arkadaşa dok öyle demiş bu arada bu topikte Güneydoğulu arkadaşlarda var sanırım bende ordanımda

cnm takılıyo işte bu 3. iğnem oldu artık.bana doktor demedi ama tecrübeli arkadaşlar dedi kaldır ayaklarını diye wala tedaviye başldığımdan bu yana hep yaptım ama kısmet işte. sen nerdensin cnm ben urfadan okumuşundur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…