- Konu Sahibi elanaz_efe
-
ekledim cnm birbirinize çok yakışmışsınız allah başınızı bozmasın bizim oraların değimiyle allah sonunuzu getire:) ben bi öğlen namazımı kılayım dönerim cnm birazdan
merhaba arkadaşlar bende pco'luyum adetlerim genelde düzensizdi, geçen hafta klomen ve diaformin kullandıktan sonra az önce çatlatma iğnemi oldum, iki yumurta oluşmuş, biri 18m. diğeri 19m. dr. yeterli olduğunu söyledi ama bana daha ufak gibi geldi, diğer konularda 24-25mm olanları okumuştum, 36 saat sonra 3 gün ilişki önerdi, inş umutlarımız boşa çıkmaz...
bende sizleri merak ediyom cnm hatta haylimdeki sizi anlatayım nilay beyaz tenli balık etli kumral saçlı nurcan orta boylu buğday tenli kara kaşlı kara gözlü bide kapalı olduğunu düşünüyorum sizin benim için fikriniz ne
kızlarrrrrrrrrr moralim çok bozukkkkk dün gece bizim saat 22.40tı y biz 23.20 yapabildik eşim çok yemek yemişti nefes alamıyodu çok sinir oldum hatta tartıştık neyse oldu bitti ben ayaklarımı dikip bi saat öyle kaldım sonrada yataktan hiç kalkmadan uyudum saat 02.30 a kadar 02.30 kalktım malum imsak kesilmeden abdest almam lazım 3 4 saat hiç kalkmadan yatmış olmama rağmen hepsi aktı sanırım bu ayda olmayacak biliorum
Diaformin şeker hastalığı ilacı aynı zamanda Glukofaj, Glukofen ayarında bir ilaç. pko hastalarına yumurtlamayı çoğaltması ve adetleri düzene sokması için veriliyor sanırım, doktor hamile kalana kadar buna devam etmelisin dedi.
balık etli olmam dısında hepsi yanlıs sekerim ben esmer kara kaslı kara saclı kara gözlüyüm bildigin karayım yani dur kendime haksızlık etmiim esmerim :))) kızlar bizim is yerinde face yasak beni eklerseniz ben aksama kabul ederim sizi nilay arslantaşgil harmancı ama sanırım kapalı bulamayabilirsiniz beni ben birazdan telden acar eklerim ikinizide
ok ekle tahminim yanlış deemek :)
bu arada hic canını sıkma canım giden gitmistir zaten hepsi sana lazım degil hicc canını sıkma insallah tutmustur.
kızlar bugün meryem suresine başladım 41 gün günde bi kez okunacakmış inşlh allah kabul eder ben adet oluncada eşime okuturum artık
nurcannnn seni bulamıyorummm
kızlar bugün meryem suresine başladım 41 gün günde bi kez okunacakmış inşlh allah kabul eder ben adet oluncada eşime okuturum artık
ooo ne iyi yapmışsın Allah kabul etsin Esmaül hüsna dan El-Mütekebbir bunuda çekiyolarmış formda okudum
allah kabul etsin canım insallah allah gönlündekini verir. canım bu arada telden inceleyemiyorum aksam evden bakcam bu arada allah ayırmasın cok yakısmıssınız
amin cnm inşlh meryem sure cnm allah kabul ederse okuycam inşlh senin dediğini kaç tesbih çekiyolarmış
nilay az önce sana istek gönderdim
Canım ekledim ama telin interneti cok yavas profil resminizi bile acmıyo( ama aksama ikinizide tektek incelicem allahım hepimizin mutlulugunu hayırlı bir evlatla bütünlestirsin insallah...
Gördüm siziAllah ömür boyu mutluluklar versin canim yakisiyosunuz birbirinize inşallah önce hamilelik sonrada bebisinizin resimlerini eklersin
kızlarrrrrrrrrr moralim çok bozukkkkk dün gece bizim saat 22.40tı y biz 23.20 yapabildik eşim çok yemek yemişti nefes alamıyodu çok sinir oldum hatta tartıştık neyse oldu bitti ben ayaklarımı dikip bi saat öyle kaldım sonrada yataktan hiç kalkmadan uyudum saat 02.30 a kadar 02.30 kalktım malum imsak kesilmeden abdest almam lazım 3 4 saat hiç kalkmadan yatmış olmama rağmen hepsi aktı sanırım bu ayda olmayacak biliorum
canım bu kadar kafaya takma diyecem ama takıyoruz i,işte dok 36 saat sonra diyor ama zaten bir sonraki günde canlı kalabiliyor yumurta bende hep ayağımı havaya kaldırırdım bu defa sadece ayaklarımı uzatacam hiç kıpırdamadan bir saat uzanacam benim arkadaşa dok öyle demiş bu arada bu topikte Güneydoğulu arkadaşlarda var sanırım bende ordanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?