çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

Bu arkadaşta urfali cikarsa urfalilar derneği kuralim

kızlar bu arada bugün soğana başlıcam ama iftardan sonra tek içibilcem yalnız sahurda içmem kaldırmaz midem inşlh şifa olur siz neler yapıyosunuz nilay adetin geldimi nurcan seninki bittimi

kızlar bu arada bugün soğana başlıcam ama iftardan sonra tek içibilcem yalnız sahurda içmem kaldırmaz midem inşlh şifa olur siz neler yapıyosunuz nilay adetin geldimi nurcan seninki bittimi

Canım sen simdi baslama bence ya bide tutmustur falan allah korusun eger hastalanırsan ki insallah olmaz bence ozaman basla derim ben yok canım ya hala hastalanmadım arada kasıklarım agrıyo hastalancakmısım gibi ama ne gelen var ne giden bakalım yarın doktora gitcem artık bi daha baksın suna hastalanamadıkca birilerine sarıp duruyorum buda genelde ya annem oluyo yada esim vala birinden bigün cok pis dayak yicem hadi bakalım hayırlısı :))))

öylemi sence cnm ya içime kurt düşürdün bak şimdi. haklısın cnm bendede sinir yapio ama dikkat et cnm kalp kırma sakin olmaya çalış adamı bıktırma kendinden kız erkekler çok sıkıştırılmaya çok üstüne gidilmeye gelmiyo annen ne yaparsan yap afferder zaten :)

Canim başlama ya bekle sen neden bu kafar umutsuzsun benle nilay dan etkilendin herhalde bize bakma sen herkesin kismeti ayrı senin bu ay olur inşallah afetim devam ediyo yarin biter gibime geliyo

Canim senin dr ne dedi adet olunca kist in gitmez mi bide adet söktürücü kullanmani falan soylemedi mi

Canim başlama ya bekle sen neden bu kafar umutsuzsun benle nilay dan etkilendin herhalde bize bakma sen herkesin kismeti ayrı senin bu ay olur inşallah afetim devam ediyo yarin biter gibime geliyo

ne bilim cnm ya ilk ay yani mayısta o kadar umutluydumki anlatamam geçen ay yine birazda olsa umut vardı ama bu ay hiç yok cnm ya elimde değil umudum aşılamada yinede herşey nasip artık. ikiniz birden içme deyince vazgeçtim artık dinlicem sizi

Aynen bende senin gibiydim ikinci ayda dr asilima yapalım dedi ben yok dedim cok pismanim şimdi o ay onbeş yumurta oldu tutar diye düşünmüştüm o zaman asilama olsaydı tutsaydi şimdi iki ayliktim aklima geldikçe kendime sinirleniyorum

Orası öyle canım ya esim alıstı artık ama nereye kadar dayanır daha bilmiyorum ama annelerin hakkı ödenmez vala allahım bizede nasip etsin insallah o kutsal görevi

Olur mu arkadaşım ne dislamasi biz hamile kalamayanlar dernegindeniz cok ozel bi dernek

süper bi dernekmisiz biz beee bayıldım vala :)))))

Canim senin dr ne dedi adet olunca kist in gitmez mi bide adet söktürücü kullanmani falan soylemedi mi

yok canım 1 hafta bekleyelim gelirse yada gelmezse gel bakalım dedi ama benim doktora gittigim daha 1 hafta olmadı ama ben dayanamıcam 1 haftayı bekleyemicem salı günü damla gibi geldi sevindim hatta ama bidahada yok vala nolcak bilmiyorum p.tesiden beri de sogan suyu iciyorum merak ediyorum 2,5 cm kıst vardı ya o gittimi yada noluyo bana diye

herseyin hayırlısı canım hic canını sıkma bence allah zamanını biliyodur. ben yaptırdımda noldu sanki ozaman tutmus olsaydı simdi yasını bekliyo olcaktım. demekki ozaman degilmis nasibim kısmet bakalım sen doktora gitcenmi bu aralar..

canım senin kist adetinle gider sonuçta küçük bişey . Doktora ara vermek istiyorum ekime kasıma kadar dedim o da iyi olur dedi sıcaklar geçsin aşılama yaparız dedi işte folikasite başladım drda doğal yoldan olabilirde demedi ya ben yinede ovulasyon dönemini takip etcem Allah tan ümit kesilmez

cnm nasip değilmişki ondan bu kararı vermişsin üzme kendini suçlamada bende eşimi şuçluyom bazen biz ilk 6 ay korunduk daha doğrusu eşim korundu istemiyodu beyefendi aklı sıra ben sorunum olduğumu söylememe rağmen bak yine hatırladım ve sinirlendim ama suçlamak bi işe yaramıyo nasip değilmiş

simdi doktordan geldim kızlar adet söktürücü verdi 1 hafta sabah aksam iccem haftaya gelmesi gerek dedi 3,36 cm olmus kist daha da buyuyo yani adetinin ilk 3 günü icinde gel dedi ama gitmicem artık ben ya

simdi doktordan geldim kızlar adet söktürücü verdi 1 hafta sabah aksam iccem haftaya gelmesi gerek dedi 3,36 cm olmus kist daha da buyuyo yani adetinin ilk 3 günü icinde gel dedi ama gitmicem artık ben ya

cnm olurmu öyle şey git mutlaka bak ihmal etme adetliyken kistin tamamen eriyip erimediğine bakıyolar adet söktürücüler getiriyolar cnm merak etme

cnm sen hiçbi ilaç kullanmadığnda her ay adet görüyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…