çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

simdi doktordan geldim kızlar adet söktürücü verdi 1 hafta sabah aksam iccem haftaya gelmesi gerek dedi 3,36 cm olmus kist daha da buyuyo yani adetinin ilk 3 günü icinde gel dedi ama gitmicem artık ben ya

Geçmiş olsun canım adet olmadığın için büyümüştür adetle geçer

cnm olurmu öyle şey git mutlaka bak ihmal etme adetliyken kistin tamamen eriyip erimediğine bakıyolar adet söktürücüler getiriyolar cnm merak etme

demi ya en azından su kistten kurtulup öyle kafama göre takılayım biraz yaa

Geçmiş olsun canım adet olmadığın için büyümüştür adetle geçer

olabilir ya zaten ultrasonla baktı adam bu sefer biraz daha büyümüs dedi iyi besliyorum ben onu gözüm gibi bakıyorum dedim :))

demi ya en azından su kistten kurtulup öyle kafama göre takılayım biraz yaa

olabilir ya zaten ultrasonla baktı adam bu sefer biraz daha büyümüs dedi iyi besliyorum ben onu gözüm gibi bakıyorum dedim :))

Artik alistik ya olumsuzluklara bende gir gira aliyorum Fatoş un dediği doğru kisti halledene kadar dr a gitsen iyi olur

Kizlar "pko lu olupta hamile kalanlar umut verin bize" başlığını okudum hamile kalanlar yazmis diğer formlardada okudugum kadariyla geneli ummadiklari zamanda hamile kalmis bizede kismet olur inşallah :-(

KIZLARR BEN BİR GÜNN HEP ABDESLİ BUU DUAYI 500 KEREE TESBİH ÇEKEREK HER SEFERİNDE EUZU BESMELE ÇEKEREK OKUMUŞTUM BUGÜN AKLIMA GELDİİ SİZLER İÇİN YAZMAK İSTEDİM TABİİKİDE HER DUA SEVAPTIR AMA BEN BU DUAYI OKUMUŞTUMM bende çatlatmayla hamiş kaldımm vee adet olduktan 5 gün sonraa hamiş olduumu öğrendimm umutlaınızıı yitirmeyinn sakınnnn

3 ihlas 1 fatiha surelerini okuyup peygamber efendimiz Muhammed Mustafa(s.a.v) ve ailesine,ashabına,Hızır ve İlyas a.s lara şehitlerimize,evliyalara ve bütün peygamberlere bağışlanır.Daha sonra aşağıdaki vird 500 kere okunduktan sonra Allahtan ne istenirse istensin yine onun emri ve izniyle isteği yerine gelir inşallah
okunacak dua budur:
İnne rabbi kariybün muciybun.
İnne rabbi latifün lima yeşa.
İnne rabbi lesemiu,d-dua
İnne rabbi leğaniyyün kerim.
İnne rabbi rahiymün vedüd
Amin. ALLAH KABUL ETSİNİNŞALLAH BEBİŞLERİNİZE KAVUŞURSUNUZ

Son düzenleme:
kızlar bu arada bugün soğana başlıcam ama iftardan sonra tek içibilcem yalnız sahurda içmem kaldırmaz midem inşlh şifa olur siz neler yapıyosunuz nilay adetin geldimi nurcan seninki bittimi

bende bu ay çörek otu bal tarçın karışımından yedim dok gitmeyide bu ay bıraktım ve ovulasyon gününe dikat ediyorum

cok sevindim inş sağlıklı bir hamilelk gecirirsin adetimden 5 gün sonra öğrendim demişsin adet oldunmu yani yanınış anlamış olabilirim buarda çat. iğnesi yapalı bugün ikinci günüm beklemek ne kadar zormuş

Benin bugun igneden sonraki 16.gunum.idrar negatif.kan verdin o da negatif cikar buyuk ihtimalle.regl agrim war cunku

görüyorum benim adet düzenli çok şükür sen ne yaptın görüşmeyeli

dediğin doğru cnm akışına bırakma ama ben yapamıyorum bilmem siz yapabiliomusunuz:) ben ilaç kullanmasam ancak 2 3 ayda bir adet olurum sivilce olur zaten tüyleri demiyorum bile artık bu arada yarem siverekliymiş kızzzzzzzz hiç görmedim sivereği ama

allah kucağına almayı nasip etsin cnm inşlh okuyacam ben duayı

olabilir ya zaten ultrasonla baktı adam bu sefer biraz daha büyümüs dedi iyi besliyorum ben onu gözüm gibi bakıyorum dedim :))[/QUOTE]

kız allah napmasın seni :) sen soğana devam et burda bi komşum var onunda kist olmuş bu ay soğan içti hiç adet söktürücü falan içmedi bi haftaya adet oldu cnm

Allah bağışlasın inşallah bizlerede nasip olur

canım artık bilemicem hamile kalalımda önemli değil ister ilaçla ister normal yoldan olsun senin adetin kaçıncı günü bende sivereği görmedim dur bakalım belki başkalarıda çıkar :)

Son düzenleme:
kız allah napmasın seni :) sen soğana devam et burda bi komşum var onunda kist olmuş bu ay soğan içti hiç adet söktürücü falan içmedi bi haftaya adet oldu cnm

dün icemedim 1 gün atladım yani cok hastalandım dün 41,5 derece atesle hastaneye kaldırdılar beni bi igne zıp ayaktayım :))) ama bu aksam iccem gene ama adet söktürücüyüde aldım bu aksam onada baslıcam benim soganda 1 hafta oldu ama hala tık yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…