çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

canım çok geçmiş olsun ateşlenmen adet olmamanla mı ilgili

canım çok geçmiş olsun ateşlenmen adet olmamanla mı ilgili

Tesekkür ederim canım sanmıyorum ya gecen hafta tekne turuna gitmistik ya deniz cok soguktu cok üsüdüm o daha yeni cıktı sanırım antibiyotik verdi cünkü doktor onları iciyorum simdi belki onunlada ilgili olabilir onu hic düsünmemistim.

tekrar geçmiş olsun canım kendine dikkat et

tedaviye başladıktan sonra kaçıncı ay hamile kaldın bide hangi ilaçları kullandın ben 3 ay denedim olmadı

2.ayy hamile kaldımm canımm ilk denemede ilacın dozu fazla geldi yumurtalıklar sönmüştüü 2.ye ara vermeden hemen başladık yine merionaL kullandım göbeğimden vurdum her gün yumurtalıklar istenenen boyuta geldiğinde ovtrelle vuruldum 36 saar sonra ilişkii olduuvee çatlatmanın 13.. günü adet oldum ve 17.günü hamile olduğumu öğrendim
doktorum sen genede test yap emin olalım demişti ben yapmamıştım adet oldum diee ama bebişim gelmişştiii anneyee 4 gün sonra yapıyım dedimm vee pozitifti kandada 652 ydi değerimmm

canım artık bilemicem hamile kalalımda önemli değil ister ilaçla ister normal yoldan olsun senin adetin kaçıncı günü bende sivereği görmedim dur bakalım belki başkalarıda çıkar :)

inşlh cnm inşlh ben şu göbekten iğneden hiç yapılmadım bu ay doktordan onumu istesem acaba ben ayın 16tısında iğneyi yapıldım cnm adet günüm 3 agustos bakalım artık ya kızlar bide ben eskişehirde acıbadem hastanesine giidiom ya memnunum hastaneden doktordada ama uşakta bir doktor varmış çok iyimiş bende onu bi gitsemmi yoksa bu doktorda kalsammı

geçmiş olsun cnm teknede olmuştur rüzgardan yada klima kullaniosanız oda yaapio inşlh en kısa zamanda adet olursun cnm bide şay sorcaktım sana sende yumurtayı klomenle mi oluşturuyolardı nurcanınki iğneydi sanırım seninki ney ben bu ay şu göbekten yapılan iğnlerden istemeyi düşünüyomda

yni hem adet oldun hm hamie kaldın ha kanamdan için ne dedi doktor bebeğin tutumaya çalışmasınan mı olmuş

Tesekkür ederim canım sükür iyiyim simdi ama su basımdaki agrı olmasa süper olcak klomenle yumurta olusturuyoduk sonrada igneyle catlatıyoduk canım ve kalcadan yapılıyodu benim igneler göbekten hic olmadım. farkları neymis ki

Canim bi iki soru daha sorucam hamile kaldigin ay kac yumurtan oldu ve büyüklüğü ne kadardi sende pko varmii merional hap mı igne mi

Bana gobekten hic yapılmadı koldan yapildi ne fark varmis bence fark yoktur ya çünkü ilac islevini gördü yumurtlar catladi sen bilirsin sik sik dr degisimi iyi olmaz ama usaktaki cok iyiyse ona git onla devam edersin ki insallah gerek kalmaz bu ay hamile kalirsin.

Canim bi iki soru daha sorucam hamile kaldigin ay kac yumurtan oldu ve büyüklüğü ne kadardi sende pko varmii merional hap mı igne mi

sor tabii canımm:
yumurtalıklarımm sağ tarafta 3 tane sol da 1 taneydii yanlış hatırlsmıyosam.doktor olursaa büyük ihtimal sağdan elde etcez dedi.ben pkolu değilim canım tam tersiymişş sormuştum doktoraaa ben pko hastasımıyım die yo tam tersi dedii banaa ben ilaçla adet oluyodumm kendiliğimden olmuyodum.merional ymurta geliştiricii iğnee canımm

göbkten iğne klomen yerine kullanılıyomuş o iğne yumurta geliştiriciymiş cnm sonrada yine çatlatma iğnesi o çatlatmaa iğnesininde koldan kalçadan olmasınınbi farkı yokmuş iğnenin markasına göre değişiyomuş cnm ben ilk ay oviletti (yanlış hatırlamiosm adını) diye bi iğne yapılmştım 68 liraydı sonraki ay pergly diye bi iğne al o dana uuz dedi ylnız preglyden iki tane alırssın dedi ikiside aynı ıişi gördü

inşlh cnm sende nilayda isteyen herkes

Canim bendede pko yok yumurta tembelligi var dedi dr 2ay klomen kullandim birinde 3birinde 4 yumurta oldu olmadi bi ayda menegon igne kullandim 15 yumurta olustu yine olmadi tabi her ay ovitrella catlama igneside oldum cok yiprandim ara verdim kendiligine biraktim vardir bi hayir Allah im kismet eder inşallah

canım allah bilirr artık amaa doktorum şansın yüzde doksan demiştii ben bu kadar çabuk bellemiyodumm zaten bu seferden sonra ara vercektimm kısmett bugüneymişş çok stres yapmaa inanki çok etkliyooo çatlatma zaten doğal yolla sayılıyooo eğer başka bi sorun yoksaa tabiii olurr ben kuru incir yemiştiimm çok kürünü yapamadım bende rahim duvarı inceliğide de vardı azda olsa 6 ydıı o yüzdenn yani çok sıkıntı yapmaa çatlatmadann 36 saat ilişkiden sonrada tam 2 saat yatmıştımm sonrasında her ilişkiden 2 sat yattımm gerçi öyle yani inşş olurrr seninde

Kismet degilmis işte üzülmemek elde değil ama alıştım artik eskisi gibi takmiyorum kür felan yapmadim ama iliskiden sonra yatmaya dikkat ettim benim ilacla her şey yolunda gitti ama bi türlü döllenme olmadi artik dua etmekten baska carem yok insallah Rabbim bana tüm isteyenlete kismet ederek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…