çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

Herkese iyi geceler. Kızlar bende ayın 18 inde çatlatma iğnemi oldum. Ondan öncesinde klomenle 2 tane yumurta elde etmiştik. 21-22 mm boyunda biri sağda öbürü solda iki yumurta olunca perşembe öğlen 1 de iğneyi vurdum. Şimdi buraya kadar normal ama size bişi sorucam. Sizce bu iki yumurta ayrı ayrı günlerde çatlar mı? evetse peki acaba ikisininde farklı günlerdde döllenmesi gibi bi durum söz konusu olabilir mi? çünkü bende kasık ağrısı oluyor her yumurta çatlama döneminde. ve uzayan akıntı iki farklı günde geldi.

Ben basladım klomen daha sonra pregnyl le devam ettim ama hep tek yumurta 20mm okadar oda zaten 3. ayda kiste dönüstü ve hala hastalanamadım kafayı yemek üzereyim dün aksam hapa basladım bakalım bu hafta hap bitcek önümüzdeki hafta bayram arifesinde hasta olcam insallah oda yıllık izne ayrılcam yoksa okadar rezervasyon yaptırdık havuz kenarında oturarak gecirmek istemiyorum onada canım cok sıkılıyo offf ne sanssız bi insanım ben yaaa

günaydın cnm bugün nasıl oldun kız senin tatil bayramdan sonra değilmi arifede olsan bayramın 3. günü falan azalır belki tatilin ilk günü giremezsin o kadar benim tatilin başında denk gelcek gibi npalım artık cnm şimdi birde bunun içinmi üzlelim sıkma nolur canını

cnm bende çatlarken pek ağrı olmaz ama şefaf akıntı gelmesi 2 3 gün sürer takılma tedavide ilk ayınmı

cnm bende çatlarken pek ağrı olmaz ama şefaf akıntı gelmesi 2 3 gün sürer takılma tedavide ilk ayınmı

Evet canım ya ilk ayım. Ama benim takıldığım esas konu bende 2 tane yuumrta var biri sağda biri solda. bu iğne ayro ayrı mı çatlatıyor yoksa hesini bir anda mı? ayrı ayrıyda ikisi de farklı günlerde döllenirse o zaman çift yumurta ikizi mi olucak ben anlamadım.:44:

Ne haber nilay nasil oldun adet olmamışsin bayram arifesinedaha 2 hafta var olursun insallah olmadi bi kac gun havuz başı keyfi yaparsin sikma canini bizde arife günü annemlere gitcez ordanda tatile benimde hastalanma zamanlarima denk gelcek bakalim ne yapcam

cnm ayrı ayrı çatlayıp çatlamadığı konusunda bir fikrim yok ama hemen döllenme olcağına dair hayal kurma ben aynı tedavinin 3. ayındayım ama henüz bişey yok döllenme olacağı kesin değil yani bende senin gibi olcak sandım hemen yumurta olunca sonra çok büyük hayal kırıklığı yaşadım sende yaşama diye söylüyorum sendeki sorun ne pko mu

Yok canım ya öyle büyük bi umudum yok. Önümüzdeki ay aşılama yapıcaz zaten. Bende sorun prolaktindi 5 aydır onu çözdük ama meğer eşimde sorun varmış. Sayısı biraz düşük çıktı.

kaynana gitmiyonmu kız o nerde urfada değilmi hni bayramın 1.günü kaynanada olunur ikinci günü kız annesine gidilir ya bizim orda ki ben buna sinir olurum:)

inşlh olur cnm prolaktin düşünce sorun çözülüyomuş genelde eşindeki sorunuda aşılamayla çözersiniz olur inşlh

yaa gecen yıllık iznimizdede aynı olay oldu 4 gün tatile marmarise gittik ben 3 gününü havuzun kenarında esimin fotolarını cekerek gecirdim hicte güzel olmuyo vala ben tecrübeliyim o konuda :))) biz bayramda arifeden bi cıkcaz bayramın 3. sabahı izmire döneriz artık off bu bayramda kötü geccek bak sen simdi esimle kesin kapıscaz gene biz tatile gitcez dicem oda benide alın dicek esimde tamam dicek bende hayır dicem off allahım bak düsüncesi bile kalbimi sıkıstırıyo :)))) canım sen insallah hastalanmazda güzel haberlerini bize verirsinnn....

Son düzenleme:

cnm kim size benide alın dicek kayınvlidenmi

hımm sizin tatil kısaymış canım haklısın 4 günlük tatilide hastalanarak geçirirsen pek zevkli olmaz inşallah çabucak olursun o zamana kadar biter o dediğin kayınvaliden sanırım ne işi var o yaşta havuzda falan gelmez gelmez içini ferah tut

fatoş ne haber nasıl gidiyo karar verdin mi uşak taki dr a gidecekmisin

iyiyim cnm bekliom baklım iğne yapılalı bi hafta oldu önemli günlerde bitti sanırım eşimi artık azad edecemteravihe gidebilir :) bi gideyim diyorum cnm onuda bi deniyelim klomen yerine iğneyle yumurta oluşturtmuş burda birine hemen hamile kalmış o ay klomeni 2 ay denemiş hamile kalmayınca hemen rahim filmi çekip iğne vermiş bakalım bana ne dicek adet olduğum zaman gideyimde peşin peşin kist falan olmuşmu diyede baktırırım bir kereden yani bayrama bikaç gün kala giderim. demek bayramdaa urfadasın ha ben buralardayım ailemden ayrı geçireceğim ilk bayram olcak kız senin kaynanan nerde urfada değilmi

Son düzenleme:

Canim bende urfa ya gidince dr a gidecem gecen gittigimde kismet olmamisti degisik bi sey soyler belki degisik bi tedavi uygulsr burdaki dr ayni seyleri soyleyip duruyo bayranmda urfadayim kaynanamda orda ilk bayram kotu olur biraz alisirsin ben daha ayri bayram gecirmedim yakin oldugu icin gitmek sorun olmuyo

iyi bari cnm ailenle bolca vakit geçir kafa dağıtmaya iyi gelir bende artık kurbana inşlh:) bende senin gibi düşünüyom şu uşaktaki doktor için belki farklı bişey uygular ya bi gidelim eğer yapmak istemessek yine yapmayız dediğini zorunda değiliz inşlh y rabbim bu güblerin yüzü suyu hürmetine bizlere sağlıklı evlat nasip eyle

Amin canim amin inşallah dün misafir geldi bir bucuk yasinda bi tane ogullari vardi cok tatliydi icim gitti ya :-( urfa ya gelince burayada gel sultan seymusa gideriz

Amin canim amin inşallah dün misafir geldi bir bucuk yasinda bi tane ogullari vardi cok tatliydi icim gitti ya :-( urfa ya gelince burayada gel sultan seymusa gideriz

inşlh bizimde olur cnm yaaaaaaaaaa kız erkek hiç fark etmez isimleri bile hazır bende:) inşlh gelincee haber veririm sana kurbandada urfada olursun nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…