- Konu Sahibi elanaz_efe
-
inşlh bizimde olur cnm yaaaaaaaaaa kız erkek hiç fark etmez isimleri bile hazır bende:) inşlh gelincee haber veririm sana kurbandada urfada olursun nasıl olsa
Ayyy bizimde bebislerin ismi hazir kiz olursa nilseli erkek olursa osman berk esimle cikmaya basladigimiz gunden beri ayni isimler bitek k.pederim ölünce osman ekledik basina ama umutluyuz insallah bigun olcak
Insallah inşallah bebislerin isimleri ne olcak denk gelirse görüşürüz neden olmasin canim
Kizlar biraz yogunum bu hafta bayram geliyo ay sonu malum bide bizden biri yillik izinde bu hafta aksamlari takip etmeye caliscam artik
yok canim bizim tatil plani bayramdan sonra yillik izin varya ozaman gitcez
Evet canim kayinvalidem bak sen simdi olaylara allahim yardim et bana:'(
kızlar ismleriniz güzelmiş bizimde erkek ismi var eşimle benim ismimim birleşimi alpcan nilay sizde olduğu gibi :) kız olursa duru diyorum ama eşim kararsız fatoş bu arada urfa da çok iyi bi dr buldum tecrübeli biri ona görüncem gidince
fatoş 'gebelik şüphesinde primalunt kullananlar' başlığındaki yazışmaları oku bizim başlık ile aynı sayfada o başlıkta
okudum cnm ya urfada senin gideceğin doktor o demi sen git bi öğren yalnız ulaşmak için tlf falanda al şayet adetken falan görmek istiyosa ben bayramı beklemeden ekim başında adet olunca gelirim eşimde sonradan bayramda gelir ayyyyyyyyyyyy heyecanlandım şimdi:)
Canim bende heycanlandim o dr duymustum kiz hic aklima gelmiyo yasli bi dr yani baya tecrubeli bi tane daha dr var oda urfa da isim yapmis ona gitmeyi dusunuyodum ama vazgectim yasli dr a gitcem ben bi gidim bakalim ne dicek sende duruma gore hareket edersin ama insallah sen bu ay hamile kalirsinda bunlara gerek kalmaz
Slm kizlar ay nurcan alemsin ya aksam aksam ne guldurdun beni allah iyiligini versin vala supermis soylemek gerek aslinda oyle
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni üyeyim. Öncelikle isteyen herkese Allah hayırlı evlatlar versin diyorum. Forumu uzun süredir takip ediyorum. Sayenizde çok şey öğrendim. Benim bi sorum olucak. Ben ayın 19unda 5 günlük klomen kullanımı sonrası çatlatma iğnesi oldum. ' yumurtam olmuş 22-17 mm lik. Bugün bi hafta oluyo ama hiçbir yumurtlama belirtisi yok bende ne akıntı ne hassasiyet. Çatlamamış olabilir mi? Benim gibi olup çatlayan var mı aranızda??
inşlh cnm ama bugün az sancım oldu kasıklarımda adet sancısı gibi bugün 10. gün geçen ay 16. günde leke gelmişti bakalım artık çarşamba günü leke gelirse umut biter:) sen git mutlaka doktora ulaşmak için tlfsini falanda iste devlettemi özel hastanedemi
Slm kizlar ay nurcan alemsin ya aksam aksam ne guldurdun beni allah iyiligini versin vala supermis soylemek gerek aslinda oyle
Allah hepimizin gonlune gore versin inşallah hepimiz en kısa zamanda bebislerimize kavusuruz
cnm bende 16tısında iğne yapıldım bu 3.iğnem üçündede hiç çatlarken öyle sancı falan olmadı cnm normal ilk iki iğneden sonra günü gününe adet oldum 3. beklemede rabbim hepimize nasip etsin inşlh
Çok teşekkür ederim cevabın için. İnşallah Allah sesini duyar ve yüzümüze bakar bayram öncesi. Bu ilacı hep mucize gibi düşünmüştüm. Sanki kullanınca otomatik olarak hamile olucam gibi. Allahtan ümit kesilmez inşallah sessiz sedasız güzel şeyler oluyodur içimizde. :)
Hadi bakalim insallah haftaya verirsin guzel haberi canim öyle dr lar devlette cslisir mi hic ozel hastane derdimize deva olur olur inşallah
Oo nilay hanim seni burda goren cennetlikne haber cok yogunmussun kolay gelsin ne dedimde guldurdum seni anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?