- Konu Sahibi elanaz_efe
-
50 yas üzerini tatil köylerine almıyolarmıs dedin ya bide hacca gitmicez biz diye söylemissin onu gördüm süper yaaa.
sormayın kızlar ya 2 kisi kaldık burda bide üzerine merkezden müdürler geldi muhasebe müdürümüz basımızdan ayrılmıyo yarın da burda p.tesi salı falan rahatlarım artık aranıza dönerim. cok kacırdım sizi yaaa özledimde hem((([/QUOTEcnm
cnm onu ben söylemiştim karıştırmışın
cnm onu ben söylemiştim karıştırmışın
Hadi yaaa yok yok benim acil kendime gelmem gerek telefondan cok belli olmuyo kusura bakma fatoscum vala ama olsun güldürdü beni baya
siz neler yapıyosunuz kızlar yaa
önemli değil cnm iylik wala nolsun işte gün sayıyom uşakta çok iyi bir doktor var dediler gidecektim bu ay vazgeçtim inşlh nasip olursa pazartesi araba alıcaz 4000 lira kadar borç aldık artık o borç bitince gidicem 2 ay daha klomenle şans denicem bakalım sen bi an evvel bi tatile git bi silkelen gel:)
Ne haber fatos gelisme var mi simdiden hayırlı olsun arabaniz bende yarin direksiyon sinavina gircem
Canim sinav nasil gecti aldinmi ehliyeti
şimdiden başarılar heyecan yapma kemer takmayı sakın unutma:) araba için saol cnm işnlh hakkımızda hayırlısıdır. bi gelişme yok cnm ara ara az sancım oluyo ama adet belirtisimi oruçtan dolayı böbrek susuz kalıyo ondan bilmiyorum geçen 2 ay 16.günde gelmişti leke çarşamba günü 16 gün belli olur bakalım sen bu ay adet bitiminde klomen falan içmedin demi
Canim sinav nasil gecti aldinmi ehliyeti
Hayirlisi olsun canim allah kaza bela göstermesin doğru diyosunda olmuyo iste vala bi hastalansan artik cok sisti karnim sinir kat aayim cok yüksek atesim basima vurdu vala
Canim sagol sinavi sabah hallettim iyi gecti bir ağustosta n itibaren ehliyeti alabilirmisim kemeri taktimda el frenini indirmedim uyardilarben ilac kullanmadim dogal yoldan deniyoruz bakalim artik hayirlisi olsun hepimiz icin bu arada bendede sanci oluyo böbrek lerden kesin susuz kaldigi icin sen onu takma olur insallah
Selam kızlar. Benimde aşılama sonrası 18.günüm. ama 3 kez idrar testi yaptım sonuç negatif. İlaçları bıraktım, kanamayı bekliyorum. İlk denemem, üzüldümAllah herkese sağlıklı, hayırlı bebişler versin
Hayirlis olsun canim allah kaza bela vermesin inşallah gittiler şükür müdürler dun akaamda iftar yemeği vardi ona gittik biton laf yedik off vala cok sıkıldım hayirlisiyla bi ciksam tatile evde yatarak gecirmeye bile razıyım suan o durumdayim yani
Insallah gelmez canimda guzel haberlerini verirsin bizide biraz olsun umutlandirisin şekerim ben hala hastalanamadim sinirlerim cok bozuj yarin sabah ilac bitcek bakalim benimde haftaya gelmesi gerek suna bak yaa gelsin diye dua eder oldum saka gibi
inşlh cnm inşlh kaç yumurta olmuştu
Hayirlisi olsun canim uzulme allahim hayirli zamanini bilir bakalim ne kadar daha beklicez bugun otel Rezervasyonunuda yaptirdim allahim kismet ederse 13unde gidiyoruz inşallah ozamana kadar temizlenmis olurum bude onunla ugrasmam offf ya ne sancılı bi surec bu boyle bi taraftan sicak hararet bi taraftan sıkıntısı mide bulantısı offff fenaliklar geldi vala yaaa
Hayirlisi olsun canim uzulme allahim hayirli zamanini bilir bakalim ne kadar daha beklicez bugun otel Rezervasyonunuda yaptirdim allahim kismet ederse 13unde gidiyoruz inşallah ozamana kadar temizlenmis olurum bude onunla ugrasmam offf ya ne sancılı bi surec bu boyle bi taraftan sicak hararet bi taraftan sıkıntısı mide bulantısı offff fenaliklar geldi vala yaaa
3 tane vardı, dr'um idrarda çıkardı, ilaçlar kanamayı tutmuştur dedi, gebelik şansım yok gibi bakalım halen beklemekteyim, yarın beta hcg ye baktırcam hayırlısı artık
baktırınca haber ver cnm[/QU
güzel bir haber veremiyorum eses63) sabah hastaneye gittim , kan verdim, işe geldim yerime oturdum kanama başladı, zamanı değilmiş demek ki. Bugün 19. gündü, ama aşılama sürecinden bugüne kadar bel agrısı en yogun yaşadığım gün.
Hayırlısı, bayramdan sonra devam, sevgiler
111baktırınca haber ver cnm[/QU
güzel bir haber veremiyorum eses63) sabah hastaneye gittim , kan verdim, işe geldim yerime oturdum kanama başladı, zamanı değilmiş demek ki. Bugün 19. gündü, ama aşılama sürecinden bugüne kadar bel agrısı en yogun yaşadığım gün.
Hayırlısı, bayramdan sonra devam, sevgiler
hayırlısı cnm önümüze bakacaz artık benimde iğneden sonraa 15. günüm yarını bekliyorum bende ama kasıklarda sancım var inşlh bir dahaki aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?