çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

Hadi yaaa yok yok benim acil kendime gelmem gerek telefondan cok belli olmuyo kusura bakma fatoscum vala ama olsun güldürdü beni baya
siz neler yapıyosunuz kızlar yaa

önemli değil cnm iylik wala nolsun işte gün sayıyom uşakta çok iyi bir doktor var dediler gidecektim bu ay vazgeçtim inşlh nasip olursa pazartesi araba alıcaz 4000 lira kadar borç aldık artık o borç bitince gidicem 2 ay daha klomenle şans denicem bakalım sen bi an evvel bi tatile git bi silkelen gel:)

Ne haber fatos gelisme var mi simdiden hayırlı olsun arabaniz bende yarin direksiyon sinavina gircem

Ne haber fatos gelisme var mi simdiden hayırlı olsun arabaniz bende yarin direksiyon sinavina gircem

şimdiden başarılar heyecan yapma kemer takmayı sakın unutma:) araba için saol cnm işnlh hakkımızda hayırlısıdır. bi gelişme yok cnm ara ara az sancım oluyo ama adet belirtisimi oruçtan dolayı böbrek susuz kalıyo ondan bilmiyorum geçen 2 ay 16.günde gelmişti leke çarşamba günü 16 gün belli olur bakalım sen bu ay adet bitiminde klomen falan içmedin demi

Hayirlis olsun canim allah kaza bela vermesin inşallah gittiler şükür müdürler dun akaamda iftar yemeği vardi ona gittik biton laf yedik off vala cok sıkıldım hayirlisiyla bi ciksam tatile evde yatarak gecirmeye bile razıyım suan o durumdayim yani
Insallah gelmez canimda guzel haberlerini verirsin bizide biraz olsun umutlandirisin şekerim ben hala hastalanamadim sinirlerim cok bozuj yarin sabah ilac bitcek bakalim benimde haftaya gelmesi gerek suna bak yaa gelsin diye dua eder oldum saka gibi

Canim sagol sinavi sabah hallettim iyi gecti bir ağustosta n itibaren ehliyeti alabilirmisim kemeri taktimda el frenini indirmedim uyardilar ben ilac kullanmadim dogal yoldan deniyoruz bakalim artik hayirlisi olsun hepimiz icin bu arada bendede sanci oluyo böbrek lerden kesin susuz kaldigi icin sen onu takma olur insallah

Canim sinav nasil gecti aldinmi ehliyeti

Canim iyi güzel gecti alirim ehliyetide sen cok stres yapmissin biliyorum is stresi muhakkak olurda kendini fazla kasma stres adetinide geciktirir mudurler hep oyledir hic biseyden memnun kalmazlar benim mudurde öyle sinir oluyorum adama

Selam kızlar. Benimde aşılama sonrası 18.günüm. ama 3 kez idrar testi yaptım sonuç negatif. İlaçları bıraktım, kanamayı bekliyorum. İlk denemem, üzüldüm Allah herkese sağlıklı, hayırlı bebişler versin

ehliyetin hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşlh cnm. buarada dün gece sahura kadar dizlerim sızladı adet olmam an meselesi demekki bugün 14. gün 16. günde geliyo demekki çarşamba gelcek

saol cnm sa vazgeçtik arabadan almıyoruz yani eşim borçlanmaktan korkuyo hemde tüp bebek yaptıracak olursak elimizdeki tüm parayı arabaya vermiş olacaktık kısmet değilmiş. ilaç bittikten 4 5 gün sonra falan gelio cnm zaten bekleyip sıkıntı yapma kendine. bu arada bende adet belirtileri başladı

Hayirlisi olsun canim uzulme allahim hayirli zamanini bilir bakalim ne kadar daha beklicez bugun otel Rezervasyonunuda yaptirdim allahim kismet ederse 13unde gidiyoruz inşallah ozamana kadar temizlenmis olurum bude onunla ugrasmam offf ya ne sancılı bi surec bu boyle bi taraftan sicak hararet bi taraftan sıkıntısı mide bulantısı offff fenaliklar geldi vala yaaa

bak bide sıkıntı yapıp durdun tabiki temizlenirsin o vaktee inşlh tüm yılın sıkıntısını üzüntüsünü atıp pozitif enerji dolup öyle gelirsin sonrada o mutlulukla hamiş kalırsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…