- Konu Sahibi elanaz_efe
-
bak bide sıkıntı yapıp durdun tabiki temizlenirsin o vaktee inşlh tüm yılın sıkıntısını üzüntüsünü atıp pozitif enerji dolup öyle gelirsin sonrada o mutlulukla hamiş kalırsın cnm
ehliyetin hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşlh cnm. buarada dün gece sahura kadar dizlerim sızladı adet olmam an meselesi demekkibugün 14. gün 16. günde geliyo demekki çarşamba gelcek
Hayirlisi olsun canim uzulme allahim hayirli zamanini bilir bakalim ne kadar daha beklicez bugun otel Rezervasyonunuda yaptirdim allahim kismet ederse 13unde gidiyoruz inşallah ozamana kadar temizlenmis olurum bude onunla ugrasmam offf ya ne sancılı bi surec bu boyle bi taraftan sicak hararet bi taraftan sıkıntısı mide bulantısı offff fenaliklar geldi vala yaaa
111
hayırlısı cnm önümüze bakacaz artık benimde iğneden sonraa 15. günüm yarını bekliyorum bende ama kasıklarda sancım var inşlh bir dahaki aya
Canım inşallah hayırlı haberlerini alırız. Bu arada benim test sonucum geldi 40. Ama kanama devam ediyor dr aradı bıraktırdığı ilaçlara hemen başlamamı söyledi. 3 gün sonra kan testi tekrarlayacagım ama kanama bu hızla giderse sonlanır. Çok şükür bu da güzel bir haber. Allah yardımcımız olsun.
Canım inşallah hayırlı haberlerini alırız. Bu arada benim test sonucum geldi 40. Ama kanama devam ediyor dr aradı bıraktırdığı ilaçlara hemen başlamamı söyledi. 3 gün sonra kan testi tekrarlayacagım ama kanama bu hızla giderse sonlanır. Çok şükür bu da güzel bir haber. Allah yardımcımız olsun.
geçmiş olsun canım ya sen şimdi hamilesinde kanaman mı oluyo
kuzumm daha gelmedi ki ne zamanda gelcegı belli degil hic gelcekmis gibide degil ne kasık agrım var ne bisey dün mide bulantısından öldüm bide üzerine ne varsa cıkardım hamile olsam bu kadar midem bulanmazdı heralde delircem vala az kaldı canım ya bi tatile gitsem nasipse söylleeeee dertsiz tasasız bi uzansam şezlonga offf allahım insallah bi aksilik bisey cıkmaz
annemde aynısını söylüyo belki orda kalırsın diyo kafaya bisey takmıcam ya sanki beynimi burda bırakcakmısım gibi :)))
sağol canım bekle bakalım ya inşallah adet sancısı değildir arabadan vazgeçmişsiniz hayırlısı olsun sende şimdiden tüp bebek meselesini düşünüyosun du bakalım acelen ne daha 1 yıllık evlisiniz iyi düşün ki iyi olsun insanın korktuğu başına gelirmiş kafandan at tüp bebeği
yani şimdi gebelik varmışmı cnm çok heyecanlandım inşlh bişey olmaz kullan bakalım ilaçları
nilaycım yine bunalımdasın daha çıkamadın mı bunalımdan salla gitsin ya sanki canını sıkınca herşey düzeliyo mu düzelmiyo az önce fatoşa da yazdım insanın korktuğu başına gelirmiş tatilde adet olcam deyip duruyorsun bu gidişle harbiden orda olcan bizde arefe günü gidicez çok şükür az kaldı gün sayıyorum:)
cnm nasıl düşünmem bak bu 3. klomen oldu tık yok
3. klomen olsun formada okumadın mı ilaç kullanıpta bıraktıktan sonra hamile kalanlar var neden olmasın hem sen daha bekle adetin olmadı bile
kasıklarımda sancı dizlerimde sızı var bakalım yarına ne olcak artık cnm ya umutusuzum iştebide cnm şu urfadaki doktorun hastanenin ismini faceden mesaj atarmısın cnm bi bakim internetten ekimdede eşimden erken gelir giderim
aynen canım ya vala bu adet gelene kadarda sanırım cıkamıcam o bunalımdan :))) yok canım ya bu hafta olmam gerek artık bayrama kadarda biter zaten adetim gelmezse doktor gel dedi tekrar adam bana bayılıyo ya ha bire beni cagırıp duruyo evet canım ya az kaldı bizde allah kısmet ederse 13ünde gidiyoruz 5 günlük bi tatil planımız var bakalım ayyy kızlar bu arada esim bayramda calısıyo bursaya gidemicez gibi görünüyo insallah esim yıllık iznimizde orda gecirelim demez haberi yok ama ben ödemeyi bile yaptım
yani şimdi gebelik varmışmı cnm çok heyecanlandım inşlh bişey olmaz kullan bakalım ilaçları
Canım benim normalde 16. Gün kanda gebeliğe bakılacaktı drum idrar testimin negatif oldugunu duyunca kan testinden vazgeçti ilaçları bırak 4, 5 gün sonra yaptırırsın dedi ve bugün ilaçaız4.günüm ve kanama var. Bana göre cumartesi muhtemelen deger yüksekti ve şu an düşüyor yani bu kanama ile hamilelik devam etmez. Teknik olarak hamileyim ama 2 gün sonra kan testi yapacagım tekrar artarsa o zaman sevinecegim😞
sen ödemyi yapıp işi sağlama almışsın iyi fikir :) canım sen bu dr özel muayene mi ediyo ücret almak için çağırıyo adamın günahını almıyım belki özeniyodur
Aklıma takılıyor acaba ilaçları bırakmasaydım gebelik devam eder miydi!
canım bende şimdi orayı aradım arefe günü muayene var mı diye sordum daha belli değilmiş dr la görüşecektim dr da çıkmış yarın yine arıcam yazarım noyu faceden
Aklıma takılıyor acaba ilaçları bırakmasaydım gebelik devam eder miydi!
şimdi düşükmü yapıyomuşsun cnm anlmadım ben
Canım benim normalde 16. Gün kanda gebeliğe bakılacaktı drum idrar testimin negatif oldugunu duyunca kan testinden vazgeçti ilaçları bırak 4, 5 gün sonra yaptırırsın dedi ve bugün ilaçaız4.günüm ve kanama var. Bana göre cumartesi muhtemelen deger yüksekti ve şu an düşüyor yani bu kanama ile hamilelik devam etmez. Teknik olarak hamileyim ama 2 gün sonra kan testi yapacagım tekrar artarsa o zaman sevinecegim
cnm inşlh yükselir alahım yardımcın olsun idrara güvenmemek lazım kan daha net
cnm inşlh yükselir alahım yardımcın olsun idrara güvenmemek lazım kan daha net
Saol canım sanmıyorum, haber veririm Allah yardımcımız olsun kısmetten öteye de gidilmiyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?