çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

bak bide sıkıntı yapıp durdun tabiki temizlenirsin o vaktee inşlh tüm yılın sıkıntısını üzüntüsünü atıp pozitif enerji dolup öyle gelirsin sonrada o mutlulukla hamiş kalırsın cnm

kuzumm daha gelmedi ki ne zamanda gelcegı belli degil hic gelcekmis gibide degil ne kasık agrım var ne bisey dün mide bulantısından öldüm bide üzerine ne varsa cıkardım hamile olsam bu kadar midem bulanmazdı heralde delircem vala az kaldı canım ya bi tatile gitsem nasipse söylleeeee dertsiz tasasız bi uzansam şezlonga offf allahım insallah bi aksilik bisey cıkmaz
annemde aynısını söylüyo belki orda kalırsın diyo kafaya bisey takmıcam ya sanki beynimi burda bırakcakmısım gibi :)))

ehliyetin hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşlh cnm. buarada dün gece sahura kadar dizlerim sızladı adet olmam an meselesi demekki bugün 14. gün 16. günde geliyo demekki çarşamba gelcek

sağol canım bekle bakalım ya inşallah adet sancısı değildir arabadan vazgeçmişsiniz hayırlısı olsun sende şimdiden tüp bebek meselesini düşünüyosun du bakalım acelen ne daha 1 yıllık evlisiniz iyi düşün ki iyi olsun insanın korktuğu başına gelirmiş kafandan at tüp bebeği

nilaycım yine bunalımdasın daha çıkamadın mı bunalımdan salla gitsin ya sanki canını sıkınca herşey düzeliyo mu düzelmiyo az önce fatoşa da yazdım insanın korktuğu başına gelirmiş tatilde adet olcam deyip duruyorsun bu gidişle harbiden orda olcan bizde arefe günü gidicez çok şükür az kaldı gün sayıyorum:)

bende öyle düşünüyom cnm eylülde gidicem çok mutlu dönücem diye hayal ediyorum hep

cnm nasıl düşünmem bak bu 3. klomen oldu tık yok

aynen canım ya vala bu adet gelene kadarda sanırım cıkamıcam o bunalımdan :))) yok canım ya bu hafta olmam gerek artık bayrama kadarda biter zaten adetim gelmezse doktor gel dedi tekrar adam bana bayılıyo ya ha bire beni cagırıp duruyo evet canım ya az kaldı bizde allah kısmet ederse 13ünde gidiyoruz 5 günlük bi tatil planımız var bakalım ayyy kızlar bu arada esim bayramda calısıyo bursaya gidemicez gibi görünüyo insallah esim yıllık iznimizde orda gecirelim demez haberi yok ama ben ödemeyi bile yaptım

3. klomen olsun formada okumadın mı ilaç kullanıpta bıraktıktan sonra hamile kalanlar var neden olmasın hem sen daha bekle adetin olmadı bile

kasıklarımda sancı dizlerimde sızı var bakalım yarına ne olcak artık cnm ya umutusuzum işte bide cnm şu urfadaki doktorun hastanenin ismini faceden mesaj atarmısın cnm bi bakim internetten ekimdede eşimden erken gelir giderim

canım bende şimdi orayı aradım arefe günü muayene var mı diye sordum daha belli değilmiş dr la görüşecektim dr da çıkmış yarın yine arıcam yazarım noyu faceden

sen ödemyi yapıp işi sağlama almışsın iyi fikir :) canım sen bu dr özel muayene mi ediyo ücret almak için çağırıyo adamın günahını almıyım belki özeniyodur

sen ödemyi yapıp işi sağlama almışsın iyi fikir :) canım sen bu dr özel muayene mi ediyo ücret almak için çağırıyo adamın günahını almıyım belki özeniyodur

Aynen canım ya yıllık iznimi bursada gecirmek istemiyorum ne yalan söyliim orda tatil yapmaktansa evimde otururum daha iyi :))

yok canım benim orası özel ama sigortalıya indirimli oluyo benim muayene ücretim 20-tl 10 gün icinde tekrar gidersem para almıyolar. ondan sanmam bide adam biraz mütasıp sanırım her isine baslarken besmele cekiyo buda benim hosuma gidiyo agzından insallah kısmetse lafı dusmuyo sanmam yaa

canım bende şimdi orayı aradım arefe günü muayene var mı diye sordum daha belli değilmiş dr la görüşecektim dr da çıkmış yarın yine arıcam yazarım noyu faceden

cnm arefede olmazsa sen evdesin nasılsa eşinden 1 2 gün erken git olmadı tatilken mutlaka muayene ol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…