- Konu Sahibi elanaz_efe
-
meraba arkadaşlar eşimin sperm sayısı düşük ben 1 tüpbebek denemesi geçirdim olmadı 2 yıl sonra normal bir şekilde hamile kaldım fakat 7+4 günlük bebeğimin kalbi atmadığı için 2 ay önce kürtaj oldum. Şimdi size sormak istediğim yumurta çatlatma iğnesini ben de yaptırabilir miyim ben de sorun yok eşimde sorun doktorlar kimlere öneriyor birde doktora gidince ben yumurta çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum mu demeliyim ne yapmalıyım sizce yardım edin
canım sende sorun yoksaa olabilirr belkii eşine de keçiboynuzunlarınıı cevizleri fındıklarıı yedirirsin ilşki zamanı olur biterr tabi bizie göre :26:başka sorun yoksaa olur gibii duruyoo ama doktoruna sorsana çatlatmayla denemk istiyoz diee sperm düşüklüğünde uygun mu acabaa:26::26::26:
ben de onu düşünüyorum sperm düşüklüğünde de kullanan var mı diye ramazandan sonra gitmeyi düşünüyorum bir kere normal şekilde hamile kaldım belki yumurta çatlatma iğnesiyle daha kolay hamile kalırım diye düşünüyorum keçiboynuzu kürü her akşam içirmeye çalışıyorum incirin içine de ceviz doldurup yediriyorum bilmiyorum anne olmak istiyorum artıkbir şey daha sormak istiyorum yumurta çatlatma iğnesini neden denediniz siz de mi sorun var acaba
ben de onu düşünüyorum sperm düşüklüğünde de kullanan var mı diye ramazandan sonra gitmeyi düşünüyorum bir kere normal şekilde hamile kaldım belki yumurta çatlatma iğnesiyle daha kolay hamile kalırım diye düşünüyorum keçiboynuzu kürü her akşam içirmeye çalışıyorum incirin içine de ceviz doldurup yediriyorum bilmiyorum anne olmak istiyorum artıkbir şey daha sormak istiyorum yumurta çatlatma iğnesini neden denediniz siz de mi sorun var acaba
merhaba arkadaşlar...bizde aylardır bebek için ugrasıyoruz...ama olmuyor da olmuyor. her ay farklı bir buruk psikoloji. kendimi yorgun ve bıkmış hissetmeye başladım bile. etrafıma bakıyorum herkes hamile yada cocugu varbende geçen ay klomen+ovitrelle tedavisi gördum. fakat klomeni gunde 2 defa başlayım son 3 gün 1 tane ile devam etmek zorunda kaldım oruçtan dolayı.sonra 27.günümde adet gördüm. bu ay tekrar deneyecem fakat daha cok umutsuzum
olabilir o zman sizedee heraldee.benim tercihimle denenmedi yumurta çatlatma dktorumun tedavi şekliyle olduu tek bende sorun vardıı eşimdee hiç bi sorun yoktuu :26:
sise55 geçmiş olsun, inşallah tekrar bebişine kavuşursun. senin çatlatma ignesine ihtiyacın yok. çatlatma ignesi yumurtlama sorunu olan bayanlar için veriliyor. folikül boyutları 18mm-20mm olduğunda sonra vurulan bir igne.
Eşinle ilgili tedavi yapılmalı,canım geçmiş olsun
olabilir o zman sizedee heraldee.benim tercihimle denenmedi yumurta çatlatma dktorumun tedavi şekliyle olduu tek bende sorun vardıı eşimdee hiç bi sorun yoktuu :26:
eşime nasıl bir tadavi yapılmalı doktoruna sordum bununla ilgili bir ilaç yok dedi ben de keçiboynuzu kürü yapıyorum elimden gelen bu
merhaba arkadaşlar...bizde aylardır bebek için ugrasıyoruz...ama olmuyor da olmuyor. her ay farklı bir buruk psikoloji. kendimi yorgun ve bıkmış hissetmeye başladım bile. etrafıma bakıyorum herkes hamile yada cocugu varbende geçen ay klomen+ovitrelle tedavisi gördum. fakat klomeni gunde 2 defa başlayım son 3 gün 1 tane ile devam etmek zorunda kaldım oruçtan dolayı.sonra 27.günümde adet gördüm. bu ay tekrar deneyecem fakat daha cok umutsuzum
Senin sorunun neydi canım?[/QUOTE
yumurtalıklar ufaktıı ve kendişliğimden adet olmuyodum ilaçla oluyodumm yumurta geliştiricii iğne (merional) kullandım sonrADA çatlatma canımmmm
İNŞAALLAH tez zamanda bebeğine kavuşursun
Benimde yumurtalarım gelişmiyo işte klomen de kullandın mı yoksa iğneyle mi geliştirdi canım Allah tamamına erdirsinSenin sorunun neydi canım?[/QUOTE
yumurtalıklar ufaktıı ve kendişliğimden adet olmuyodum ilaçla oluyodumm yumurta geliştiricii iğne (merional) kullandım sonrADA çatlatma canımmmm
Yarın bende gidecem bakalım ne olacak olmazsa ben de mi desem iğne verse sadece bi tane mi canım yoksa bi kaç tane mi bir de göbekten mi yoksa kalçadan mı canımamin canım saol..
ben klomenn hiç kullanmadım canım gelişticii iğne dedğim gibii merionall iğne kullandımm çatlatma bidee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?