- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.001
cnm arefede olmazsa sen evdesin nasılsa eşinden 1 2 gün erken git olmadı tatilken mutlaka muayene ol
amin canım saol..
ben klomenn hiç kullanmadım canım gelişticii iğne dedğim gibii merionall iğne kullandımm çatlatma bidee..
Kizlar merhaba.. Gecen hafta sali gunu yani 23 temmuzda catlatma ignemi oldum. 3 tane yumurtam olusmustu. Ve o gunden sonra hem sancilarim oldu hem gaz sancisi cekiyorum.. Karnim patlicak gibi. Hemde hergun yumurtluyormusum gibi akintim oluyor.. Sizce bunlar ignenin etkisi midir yoksa simdiden gebelik icin belirti olabilirmi? Adetime de tam bir hafta var..
mrb sanırım ilk kez çatlama iğnesi oldun muhtemelen öncesinde yumurta geliştirici ilaç kullanmışsındır karın şişliği çatlama iğnesinden oluyo saydığın sebeplerbüyük ihtimalle ilaçların yan etkisidir en garanti sonuç adetinin geçmesini bekle öyle test yap inşallah ilk aydan hamile kalırsın
Yarın bende gidecem bakalım ne olacak olmazsa ben de mi desem iğne verse sadece bi tane mi canım yoksa bi kaç tane mi bir de göbekten mi yoksa kalçadan mı canım
slm canım nasıl gidiyo hamilelik kaç aylık oldu
canım açıksası muzice beklemiyorum sadece farklı bişey söyleyecek mi onu merak diyorum olursa olur erken gitmek istemiyorum çünkü eşim 24 günlük izne ayrılcak uzun bi tatil olcak hazırlık yapcam bide kayınvalidemim eşyası var gitcek onları ayarlamam lazım bugün aramaya unuttum ya dru yarın ararım bakalım ne dicek umut verici konuşursa muhakkak muayene olurum bi şekilde
günaydınn kızlarrr doktordan geldim şimdii bebeğimizi gördük kalp atışını duydukkrabbime şükürler olsunn bebeğimiz 7 haftalıkmışş doktor güzel dedi inşallah böle devAM eder dedi rabbimm bebişlerimiziii sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn herkesleree nasip olsun inşallahh
hayırlısı olsun canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizim icinde dua ette bizde yasayalım aynı mutlulugu genede cok dikkatli ol zorlama fazla kendini biseyler icin
kızlarrrr ben geldim izne cıkcam ya isleri toparlamaya calısıyorum bu arada allahıma sükürler olsun dün hastalandım ama cok agrım var yarın doktora gitcem bakalım kist eridimi ama hala kararlıyım ekime kadar tedavi olmıcam su kistin bi gittigini ögreneyim tamamdır. siz neler yapıyosunuz ya ben cok koptum varmı yeni gelismeler öptüm siziiiii
canım dualarım hep sizinle rabbimm elbett gönderecek bebişlerinizii inş herkesin sınavıı ayrıı ayrıı allahın takdirii ilahisii inşallahh gönderirrr melekliriniziiii ..
valla kendimii hiçç zorlamıyorumm hattaa hiç bişi yapmıyorumm yatıyorum kalkıyorummm
günaydınn kızlarrr doktordan geldim şimdii bebeğimizi gördük kalp atışını duydukkrabbime şükürler olsunn bebeğimiz 7 haftalıkmışş doktor güzel dedi inşallah böle devAM eder dedi rabbimm bebişlerimiziii sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn herkesleree nasip olsun inşallahh
merhaba bende bu ay gonal f ve ardından çatlatma iğnesi yaptıracağım çok korkuyorum ya tutmazsa, işe yarama oranı yüzde kaç acaba?
gözün aydın cnm benden güzel haber yok cnm dün akşam leke geldiyeni bir doktor buldum ona gidicem bakalım
canım kanaman ne durumda, eğer devam etmiyorsa umut var canını sakın sıkma, bak benim yoğun bir kanamaya rağmen kanda değer yüksek çıktı, ama benim kanamam tam hız devam ediyor. Leke tarzındaysa problem yok. Kanda baktırdın mı? İnşallah güzel haberlerini alırız.
leke halinde cnm geçen ayda böle oldu 3 gün leke geldi 3. gün kanamaya dönüştü kan testi yaptırmadım cnm gerek yokki
leke halinde cnm geçen ayda böle oldu 3 gün leke geldi 3. gün kanamaya dönüştü kan testi yaptırmadım cnm gerek yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?