çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

cnm arefede olmazsa sen evdesin nasılsa eşinden 1 2 gün erken git olmadı tatilken mutlaka muayene ol

canım açıksası muzice beklemiyorum sadece farklı bişey söyleyecek mi onu merak diyorum olursa olur erken gitmek istemiyorum çünkü eşim 24 günlük izne ayrılcak uzun bi tatil olcak hazırlık yapcam bide kayınvalidemim eşyası var gitcek onları ayarlamam lazım bugün aramaya unuttum ya dru yarın ararım bakalım ne dicek umut verici konuşursa muhakkak muayene olurum bi şekilde

mrb sanırım ilk kez çatlama iğnesi oldun muhtemelen öncesinde yumurta geliştirici ilaç kullanmışsındır karın şişliği çatlama iğnesinden oluyo saydığın sebeplerbüyük ihtimalle ilaçların yan etkisidir en garanti sonuç adetinin geçmesini bekle öyle test yap inşallah ilk aydan hamile kalırsın

İnsallah canim tesekkur ederim. Evet ilk ayim bu oncesinde de klomen kullanmistim..

merhaba bende bu ay gonal f ve ardından çatlatma iğnesi yaptıracağım çok korkuyorum ya tutmazsa, işe yarama oranı yüzde kaç acaba?

Yarın bende gidecem bakalım ne olacak olmazsa ben de mi desem iğne verse sadece bi tane mi canım yoksa bi kaç tane mi bir de göbekten mi yoksa kalçadan mı canım

canım bi söyle istersenn denemkte fayda varr.çatlatma iğnesi bi tane ama ben yumurta geliştiricii iğneleri (merional iğne) çok vuruldumm kendim vurdum göbektenn her yerden yapılıyoo deri altı olduğu içinn kalça danda oluyoo onlarr çok pahalıı düşük dozda kullandımm tanesii 29 tl 10 tanesini biz indirimli 200 tlye aldıkk çatlatma da 80 lira canımm madii yönden biraz zorluyo ama sonu ii olsun yetrkii zaten çatlatma iğnesinden 36 saaat sonra ilişki veriyoo sonrasında gün aşırıı ilişki çalışmalar devam ediyoyarın hayırlı haberlerle geliriz inşallahh

slm canım nasıl gidiyo hamilelik kaç aylık oldu

slm canımm ii dileim ii olsunn çok bulantımm kusmam ve midedee yanma varr yata kalka idare ediyoruzz napalım se nasılsın

slm canımm ii dileim ii olsunn çok bulantımm kusmam ve midedee yanma varr yata kalka idare ediyoruzz napalım se nasılsın
[/QUOTE]

İyiyim ya ne olsun biraktim ilaclari kendi haline kalsin birazda senin bebis buyuk ihtimalle kiz olur kiz olanlarin mide bulantisi yanmasi çok olurmus insallah saglikli bi sekilde dogurursun banada dua et canim hamileler in duasi kabul olur ;-)

sen bilirsin cnm artık nasıl denk geliyosa öyle yap. bugün pazara falan gittim allahım pazarda bir sürü hamile gördüm delirdim eve geldim hiç girmedim forma gün boyu leke falan gelmedi sevindim acaabamı diye amaaaaaaaaaaaaaaa iftardan sonra geldi pembe pembe nese oruç gitmedi ama yine olmadı ya cuma ya pazartesi uşaktaki doktora gidecem bakalım biraz kanama artsın hem kist olmuşmu ona baktırırım hem bide onun görüşünü almış olurum benincinin kullandığı iğneden isticem bakalım ne dicek benim eskişehirdeki doktor gonal f demişti o pahalı bakalım artık cnm benden haberler böyle

kızlarrrr ben geldim izne cıkcam ya isleri toparlamaya calısıyorum bu arada allahıma sükürler olsun dün hastalandım ama cok agrım var yarın doktora gitcem bakalım kist eridimi ama hala kararlıyım ekime kadar tedavi olmıcam su kistin bi gittigini ögreneyim tamamdır. siz neler yapıyosunuz ya ben cok koptum varmı yeni gelismeler öptüm siziiiii

günaydınn kızlarrr doktordan geldim şimdii bebeğimizi gördük kalp atışını duydukk rabbime şükürler olsunn bebeğimiz 7 haftalıkmışş doktor güzel dedi inşallah böle devAM eder dedi rabbimm bebişlerimiziii sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn herkesleree nasip olsun inşallahh

hayırlısı olsun canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizim icinde dua ette bizde yasayalım aynı mutlulugu genede cok dikkatli ol zorlama fazla kendini biseyler icin

hayırlısı olsun canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizim icinde dua ette bizde yasayalım aynı mutlulugu genede cok dikkatli ol zorlama fazla kendini biseyler icin

canım dualarım hep sizinle rabbimm elbett gönderecek bebişlerinizii inş herkesin sınavıı ayrıı ayrıı allahın takdirii ilahisii inşallahh gönderirrr melekliriniziiii ..
valla kendimii hiçç zorlamıyorumm hattaa hiç bişi yapmıyorumm yatıyorum kalkıyorummm

gözün aydın cnm benden güzel haber yok cnm dün akşam leke geldi yeni bir doktor buldum ona gidicem bakalım

cnm senin aşılama değil demi sadece yumurta iğneyle oluşturuldu bugün kalp atışlarını duydun inşlh seneye bu zamanlar sesini duyarsın

BenInci çooook güzel bir haber, Allah bağışlasın, inşallah güzel bir hamilelik geçirişin, sağlıkla kucağına alırsın, darısı bizlere)jajajajajaja

merhaba bende bu ay gonal f ve ardından çatlatma iğnesi yaptıracağım çok korkuyorum ya tutmazsa, işe yarama oranı yüzde kaç acaba?

Gamze3321, ben de gonalf ile 3 adet yumurta elde ettim, aşılamam oldu, ilk seferde gebelik elde ettik, ama şu an kanamam var, sanırım bebeğimi kaybediyorum yarın tekrar kanda gebelik testi yaptıracağım. Umut yok galiba pozitif düşün, inşallah olur ve devamı gelir. sevgiler

gözün aydın cnm benden güzel haber yok cnm dün akşam leke geldi yeni bir doktor buldum ona gidicem bakalım

canım kanaman ne durumda, eğer devam etmiyorsa umut var canını sakın sıkma, bak benim yoğun bir kanamaya rağmen kanda değer yüksek çıktı, ama benim kanamam tam hız devam ediyor. Leke tarzındaysa problem yok. Kanda baktırdın mı? İnşallah güzel haberlerini alırız.

leke halinde cnm geçen ayda böle oldu 3 gün leke geldi 3. gün kanamaya dönüştü kan testi yaptırmadım cnm gerek yokki

leke halinde cnm geçen ayda böle oldu 3 gün leke geldi 3. gün kanamaya dönüştü kan testi yaptırmadım cnm gerek yokki

canını sıkma elbet bir gün rabbim nasip edecek benimde umudum yok artık tükendim çok şükür ki bir evladım var rabbim ona sağlık versin

canım ben kan verdiğim gün beta hcg 40 çıktı ama aynı gün normal regl kanaması da başlamıştı. Biraz önce doktorumla konuştum düşük mü yapıyorum diye, bunu söylemek için erken kan testi tekrarı yapacağım onu görmesi gerektiğini söyledi. İlk 3 ay hamile olup kanaması olanlar varmış, senin bugün kaçıncı gün ona göre baktır, ben aşılama sonrası 19. gün yaptırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…