- Konu Sahibi elanaz_efe
-
mutlaka kan testi yaptırmalısın sonuçuda haber et bende bu ay ikinci denememi yapıcam inşlh
yok cnm ya bende denemedim bende soğn kürünü uygulamayı düşünüyomda ilaçla birbirine ters etki eder mi acaba diye korkuorum pazartesi soracam doktora. ibrahim saraçoğlu nun sitesinde okumuştum incir kürünü yalnız incir prolaktin değerini yükseltiyomuş eğer senin yüksekse olmaz.prolaktin değeri yüksek olunca gebelik olmuyomuş cnm
insallah tutar allahım isteyen herkeze versin cok zor bi sürec ama iste zamanı ne zamansa ozaman yasıcaz ama iste insan isteyince o zaman hemen olsun istiyor bende 2. ' yi yaptırdım. bi yerde okumustum klomeni 2 yada 3 kereden fazla yapamıyorlarmıs sanırım benimde sonra asılama etabına gecilir. offf cok zor ya allah hepimize sabır versin...
evet cnm çok zor aklımı alamıyorum bu durumu düşünmekten inan gecem gündüzüm bu iş. benim gittiğim doktor 6 defa deneyebiliriz 6. dada olmazsa bu tedaviyle olmayacak demektir dedi aşılamaya geçeriz dedi ama isterseniz 2. den sonrada geçeriz aşılamaya siz tercih edin dedi bende klomenle olan 6 şansın 6tısınıda deniyeyim dedim sen soğan kürünü sadece 1 aymı denedin 4 aymı
ben sadece 1 ay yaptım 21 gun yani adetimde doktora gittigimde doktor bile sasırdı nasıl bu kadar cabuk eridigini anlamadım dedi söyledim bende bi zararı olmaz ama tedaviye baslıcam icme eger tutarsa düsük olur dedi allahım koru yarabbim. bu arada ben kan testi yaptırmadım 20. günü beklicez ilk catlatma ignemi oldugumda adetim 14+3 gün de geldi ondan biraz daha bekleyelim dedim hayırlısı artık allahım hepimize nasip etsin insallah[/QUOE]
inşlh güzel haberler verirsin.bende tedavi pozitif olursa soğan düşük yaptırırmı diye korkuyodum yapmayayım o zaman kaş yaparken göz çıkarmayalım demi:)
inşlh güzel haberler verirsin.bende tedavi pozitif olursa soğan düşük yaptırırmı diye korkuyodum yapmayayım o zaman kaş yaparken göz çıkarmayalım demi:)
insallah canım benim yaaa. bende hep aynı düsündüm ama kist icin dogum kontrol veriyolar genelde onunla zaten hamile kalma sansımız daha da düsüyo ondan bende hapı icerken yaptım sende olursa o sekilde yap derim ben allah hayırlısını bilir. birde filmden bahsetmissin bende cekildim film ama anestezi oldum ben canım kıymetli sanırım :) hic agrı cekmedim ama arkadasım normal yaptırmıstı cok canım yandı sakın yaptırma demisti gene korkutmak istemem ama zaman gecmeden yaptır benim allah sükür acık cıktı insallah sendede bi sorun cıkmaz
RAHİM FİLMİ (HSG) NE ZAMAN VE NASIL ÇEKİLİR?
istersen burayıda bir incele merakını giderir biraz da olsa :)
cnm bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. senin adına u umutlu ve heyecanlıyım inşlh olacak bu ay seninde benimde yüzüm gülecek ikisinin birden poposunu ısırırız:) bende ergenliğe girdiğimden bu yana hep düzensizgördüm adeti.2,5 yıl kadar kesintiisiz diane 35 kullandım tüylenmemi anlatamam yani her yerimi almak zorundayım her ay.evlendiğimden bu yana progestan kullandım hep hiç doğum kontrol kullanmadım. rahim filmi işini bu ayki sonuç belirleyecek artık inşlh gerek kalmaz
slm. uzun süredir siteyi beğenerek takip ediyorum. yardıma ihtiyacım var( ben 2 yıllık evliyim. 1.5 yıldır korunmuyoruz. ancak bende pko olduğundan hamile kalamıyorum ocak ayında klomen + çatlatma iğnesi denedim sonuç olumsuz. biraz ara vermek istedim. bu ayda menagon +çatlama iğnesi denedim. ama aşılama olmayacak doğal yollarla denerseniz olucaktır dedi doktorum. toplamda 15-16 tane yumurta oluştu ve en küçüğü 16 mm ortalam 20-22 mm fln boyutları. benim öğrenmek istediğim bu şekilde çatlatma iğnesi ile hamile kalan var mı? şimdiden teşekkürler
İnsallah canım benim ya aynı sekilde benimde öyle kilo desen onu hic söylemek istemiyorum evlendikten sonra ilaclara daha cok agırlık verince cok kilo aldım. allah yardımcımız olsun insallah gerek kalmaz güzel haberlerimizi paylasırız. su yarını da bi atlatsam sabahları uyanınca tuvalete gitmeye korkar oldum geldimi gelmedimi diye fenalık geldi icime allahım da bizi böyle sınıyo sanırım ama annem hep der allahın haznesinde coktur kucagını evlatsız bırakmaz diye allah isteyen hic kimseye evlat hasreti cektirmesin
aminnnnnnnnnn ..geçen ay bende sabah kalkınca sıkıodum kendimi tuvalete gitmek isemiodum neyle karşılaşcam diyebeklemek çok yoruyo inanı şimdi varr ya pazartesi olsada doktora gitsem diye inan zaman geçmio acaba yumurta oluştumu oluşmadı diye düşünmekten alamıyorum kendimi.birde sey soracaktım cnm geçen klomeni kullandığımda ilaç bittikten sonraki günlerde kasıklarımda sancı oluyodu bu sefer olmadı ilaç dün bitti acaba olmamışmıdır yumurta
canım simdiden hayırlısı olsun bende aynı sekilde beklemedeyim insallah olcak bakalım. ama catlatma ignesiyle hamile kalan cok yazı okudum senin maasallah bayada yumurtan olusmus insallah tutar ne zaman vuruldun igneyi günün cokmu daha
benim doktorum klomeni sabahları 2 tane 5 gün icememi söyledi ( cünkü benim bide yumurtalıklarım yavas calısıyomus ) bittiginde bi kac gün icinde cok agrısı oldu ama sadece 1 tane yumurta olustu icini ferah tut allahın izniyle olusmustur ilac daha yeni bitmis belki etkisini göstermemistir henüz yada zamanı vardır pazartesiye kadar beklicez yapcak bisey yok bende eger kanamam gelmezse (ki insallah gelmez) p.tesi yatırcam kan testi ama sanki bugun kasıklarımda agrı olustu bacagım kasıyo sanki gelcekmis gibi istemiyorum yaaa gelmesin((
inşlh hamilelik sancılarıdır cnm gebeliktede sancı olurmuş hatta biraz pembe akıntı bile olabiliomuş. cnm ben klomeni nisanda senin gibi günde 2 tane kullandım hiç yumurta olmadı mayısta günde 3 kullandım 2 yumurta oldu o da tutmadı gelsin şu pazartesi arrtık benimde senin gibi geç oluyşuyomuş doktor öyle dedi normalde ilaç bittikten 2 gün sonra falan çağırıolar beni 4 5 gün sonra çağırio
çok teşekkür ederim. senin içinde hayırlısı olsun... ben iğneyi salı günü öğlen 12 de oldum. göbeğimden yaptılar. ama bugün sancıdan duramıyorum. tüm gece uyumadımdoktor yumurta çok fazla onun için çok ağrın olucak demişti. bebiş olsun diye dayanıyorum ama çok zormuş... 27 haziranda test yapıcaz inşallahh pozitif çıkıcak.. inanaıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?