çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

cnm benim aşılama değil klomenle yumurta oluştu sonrada çatlatma iğnesi oldu bugün 17. gün pazartesi gidicem kist oluşmuşmu baktırmak için şayet varsa bişeyler o zaman doktor görür keseyi herhalde eve uzak hastane bide sadece devlet hastanesi var burda özel bi yer yok

canım ya kısmet işte üzülme dicem ama vardır bi hayır ama sen adetin tamamen başlayana kadar dikkat et hiç belli olmaz formlarda neler okuyoruz geçen okudum biri adetin 5. günü hamile kaldığını öğrenmiş dr a git görüş alırsın iyi olur bende urfa daki drla görüştüm anlattım umutlu konuştu ama çok umutlanmak istemiyorum olmazsa çok kötü olur arefe günü muayene olcak bakalım ne dicek canım iğne iste çünkü daha etkili dolasıyla şans yüksek olur

hoşgeldin canım gözünaydın adetin gelmiş inşallah kistinde kalmamıştır bende bişey yok ilaç falan kullanmadım kendi haline bıraktım işte

gözünaydın canım Allah sonunu getirsin

BenInci çooook güzel bir haber, Allah bağışlasın, inşallah güzel bir hamilelik geçirişin, sağlıkla kucağına alırsın, darısı bizlere)jajajajajaja

cnm senin aşılama değil demi sadece yumurta iğneyle oluşturuldu bugün kalp atışlarını duydun inşlh seneye bu zamanlar sesini duyarsın

gözünaydın canım Allah sonunu getirsin

aminn çok saolun kızlarr allaah razı olsunn rabbim sizleredee hayırlı birer evlatt nasip etsin inşallahh
ben yumurta geliştiricii iğne (merional)+çatlatmayla oldum canımmm

Son düzenleme:

inşlh cnm sen git bakalım bir şu doktora ekimdede ben gideyim wala ne diyim artık bilmiom ama mutsuzum bunu biliom

Canim olacak bigun insallah bizimde kaderimiz böyle ymis nasip artik kendini topla usaktaki drla gorustun mu

doktorun ayın 13üne kadar tüm randevuları dolu cnm mesaj atcam yarına doktora aradım adamı bugün açmadı ama mesaja cevap veriyomuş rndevusuz gel kabul ederim derse pazartesi gitcem daha leke yarına kanamaya dönüşür sanırım pazarteside 4.gün olur öle işte

eses cnm bişey söylecem yanılmıyorsam adetin 4 döncü günü dedin değilmi eğer iğne tedavisi yapcaksan benim bildiğim 2.günü orda olman lazım çünkü iğneler iknci günü başlanıyor

insallah canım en güzeli 9 ayın tadını cıkar eger benimde olursa bende salcam herseyi vala bunda cok kararlıyım nasıl olsa dogdugunda bütün eziyetini biz cekcez :)

gözün aydın cnm benden güzel haber yok cnm dün akşam leke geldi yeni bir doktor buldum ona gidicem bakalım

hayırlısı olsun canım insallah yeni doktorun sana sans getirir bende bugun gitcektim doktora ama isler yogun biraz yarın sabahtan cıkcam artık bakalım.

hoşgeldin canım gözünaydın adetin gelmiş inşallah kistinde kalmamıştır bende bişey yok ilaç falan kullanmadım kendi haline bıraktım işte

hosbuldukkk evet sükür canım ya geldi bugün 3 günü yarın doktora gitcem bakalım kist kaldımı gittimi merak ediyorum iyi yapmıssın bende su kisten kurtulduktan sonra bırakcak bi kac ay kendi haline

evet canımm midem çok kötüü oluyo zatenn mecburuumm kim yemek yaparsaa her akşamm orayaa kaçıyoozz yemeyee yada eve gönderiyolar saolsunlar

eses cnm bişey söylecem yanılmıyorsam adetin 4 döncü günü dedin değilmi eğer iğne tedavisi yapcaksan benim bildiğim 2.günü orda olman lazım çünkü iğneler iknci günü başlanıyor

bugün 1. gün cnm doktor dolu cnm pazartesi gidebilcem o zaman 4. gün olcak eğer dediğin gibiyse bir sonraki ayaa kalır bakalım doktor bir görsün de cumartesidee çalışmiomuş adam napacağımı şaşırdım

hayırlısı olsun canım insallah yeni doktorun sana sans getirir bende bugun gitcektim doktora ama isler yogun biraz yarın sabahtan cıkcam artık bakalım.

inşlh cnm inşlh sen nasılsın görüşmeyeli

özel hastahanemi yoksa devletmi

Bu dr demekki cok iyi gunlerce doluymus inşallah sanada fsydasi olur canim

inşlh cnm inşlh sen nasılsın görüşmeyeli

iyi vala canım napalım hastalanmama sevincim hala sürüyo hem tatil icin hemde sinir stres yapmıstım cok ama kötü zamana denk geldi bugun evlilik yıl dönümümüz :))) ama hesapladım benim yumurtlama günüm tam tatilde oldugumuz zamanda olcak belki ozaman kalırım ama kararlıyım doktora gitmicem sen niye doktor degistirdin ki asılama falanmı yaptırcan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…