- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.021
canını sıkma elbet bir gün rabbim nasip edecek benimde umudum yok artık tükendim çok şükür ki bir evladım var rabbim ona sağlık versin
canım ben kan verdiğim gün beta hcg 40 çıktı ama aynı gün normal regl kanaması da başlamıştı. Biraz önce doktorumla konuştum düşük mü yapıyorum diye, bunu söylemek için erken kan testi tekrarı yapacağım onu görmesi gerektiğini söyledi. İlk 3 ay hamile olup kanaması olanlar varmış, senin bugün kaçıncı gün ona göre baktır, ben aşılama sonrası 19. gün yaptırmıştım
sen bilirsin cnm artık nasıl denk geliyosa öyle yap. bugün pazara falan gittim allahım pazarda bir sürü hamile gördüm delirdim eve geldim hiç girmedim forma gün boyu leke falan gelmedi sevindim acaabamı diye amaaaaaaaaaaaaaaa iftardan sonra geldi pembe pembe nese oruç gitmedi ama yine olmadıya cuma ya pazartesi uşaktaki doktora gidecem bakalım biraz kanama artsın hem kist olmuşmu ona baktırırım hem bide onun görüşünü almış olurum benincinin kullandığı iğneden isticem bakalım ne dicek benim eskişehirdeki doktor gonal f demişti o pahalı bakalım artık cnm benden haberler böyle
kızlarrrr ben geldim izne cıkcam ya isleri toparlamaya calısıyorum bu arada allahıma sükürler olsun dün hastalandım ama cok agrım var yarın doktora gitcem bakalım kist eridimi ama hala kararlıyım ekime kadar tedavi olmıcam su kistin bi gittigini ögreneyim tamamdır. siz neler yapıyosunuz ya ben cok koptum varmı yeni gelismeler öptüm siziiiii
günaydınn kızlarrr doktordan geldim şimdii bebeğimizi gördük kalp atışını duydukkrabbime şükürler olsunn bebeğimiz 7 haftalıkmışş doktor güzel dedi inşallah böle devAM eder dedi rabbimm bebişlerimiziii sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn herkesleree nasip olsun inşallahh
BenInci çooook güzel bir haber, Allah bağışlasın, inşallah güzel bir hamilelik geçirişin, sağlıkla kucağına alırsın, darısı bizlere)jajajajajaja
cnm senin aşılama değil demi sadece yumurta iğneyle oluşturuldu bugün kalp atışlarını duydun inşlh seneye bu zamanlar sesini duyarsın
gözünaydın canım Allah sonunu getirsin
canım ya kısmet işte üzülme dicem ama vardır bi hayır ama sen adetin tamamen başlayana kadar dikkat et hiç belli olmaz formlarda neler okuyoruz geçen okudum biri adetin 5. günü hamile kaldığını öğrenmiş dr a git görüş alırsın iyi olur bende urfa daki drla görüştüm anlattım umutlu konuştu ama çok umutlanmak istemiyorum olmazsa çok kötü olur arefe günü muayene olcak bakalım ne dicek canım iğne iste çünkü daha etkili dolasıyla şans yüksek olur
inşlh cnm sen git bakalım bir şu doktora ekimdede ben gideyim wala ne diyim artık bilmiom ama mutsuzum bunu biliom
Canim olacak bigun insallah bizimde kaderimiz böyle ymis nasip artik kendini topla usaktaki drla gorustun mu
doktorun ayın 13üne kadar tüm randevuları dolu cnm mesaj atcam yarına doktora aradım adamı bugün açmadı ama mesaja cevap veriyomuş rndevusuz gel kabul ederim derse pazartesi gitcem daha leke yarına kanamaya dönüşür sanırım pazarteside 4.gün olur öle işte
canım dualarım hep sizinle rabbimm elbett gönderecek bebişlerinizii inş herkesin sınavıı ayrıı ayrıı allahın takdirii ilahisii inşallahh gönderirrr melekliriniziiii ..
valla kendimii hiçç zorlamıyorumm hattaa hiç bişi yapmıyorumm yatıyorum kalkıyorummm
gözün aydın cnm benden güzel haber yok cnm dün akşam leke geldiyeni bir doktor buldum ona gidicem bakalım
hoşgeldin canım gözünaydın adetin gelmiş inşallah kistinde kalmamıştır bende bişey yok ilaç falan kullanmadım kendi haline bıraktım işte
evet canımm midem çok kötüü oluyo zatenn mecburuumm kim yemek yaparsaa her akşamm orayaa kaçıyoozz yemeyee yada eve gönderiyolar saolsunlar
en güzeli canım ya allah yardımcın olsun allah en kısa zamanda bizede göstersin insallahhh :)
eses cnm bişey söylecem yanılmıyorsam adetin 4 döncü günü dedin değilmi eğer iğne tedavisi yapcaksan benim bildiğim 2.günü orda olman lazım çünkü iğneler iknci günü başlanıyor
bugün 1. gün cnm doktor dolu cnm pazartesi gidebilcem o zaman 4. gün olcak eğer dediğin gibiyse bir sonraki ayaa kalır bakalım doktor bir görsün de cumartesidee çalışmiomuş adam napacağımı şaşırdım
doktorun ayın 13üne kadar tüm randevuları dolu cnm mesaj atcam yarına doktora aradım adamı bugün açmadı ama mesaja cevap veriyomuş rndevusuz gel kabul ederim derse pazartesi gitcem daha leke yarına kanamaya dönüşür sanırım pazarteside 4.gün olur öle işte
inşlh cnm inşlh sen nasılsın görüşmeyeli
özel hastahanemi yoksa devletmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?