- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.041
Bu dr demekki cok iyi gunlerce doluymus inşallah sanada fsydasi olur canim
iyi vala canım napalım hastalanmama sevincim hala sürüyo hem tatil icin hemde sinir stres yapmıstım cok ama kötü zamana denk geldi bugun evlilik yıl dönümümüz :))) ama hesapladım benim yumurtlama günüm tam tatilde oldugumuz zamanda olcak belki ozaman kalırım ama kararlıyım doktora gitmicem sen niye doktor degistirdin ki asılama falanmı yaptırcan.
özel hastane cnm
eğer özelse belli bir randevu limiti var benimde doktorum cok yoğundur kaç gün öncesinde arıyordum hep dolu diyorlardı ama gittiğimde hemn alıyorlardı bide senin o gün gitmen gerekiyorsa alçaklar mecbur git bi bence
yarına doktorun özel hastanede polikiliniği yokmuş özel muaynehanesi varmış biraz pahalıdır ama katlancaz artık ona gitcem öğleden sonra gel dedi. eşimde yanımda olsun istiom haftasonu olmuşken birlikte gidelim istiom hep yanlız gidiom herks kocasıyla anasıyla gellio ben kimsesiz gibi hep yanlız acıymıycm wala eşime versin özel muayene parası gidelim
iyi vala canım napalım hastalanmama sevincim hala sürüyo hem tatil icin hemde sinir stres yapmıstım cok ama kötü zamana denk geldi bugun evlilik yıl dönümümüz :))) ama hesapladım benim yumurtlama günüm tam tatilde oldugumuz zamanda olcak belki ozaman kalırım ama kararlıyım doktora gitmicem sen niye doktor degistirdin ki asılama falanmı yaptırcan.
nurcannnnnnnnnnnnnnnnn sahurmu bekliyon
Gamze3321, ben de gonalf ile 3 adet yumurta elde ettim, aşılamam oldu, ilk seferde gebelik elde ettik, ama şu an kanamam var, sanırım bebeğimi kaybediyorumyarın tekrar kanda gebelik testi yaptıracağım. Umut yok galiba pozitif düşün, inşallah olur ve devamı gelir. sevgiler
hanımlar merhaba
9 temmuzda adetim başladı 5.ci günü klomene başladım 21 inde saat 14 de çatlatma iğnemi vuruldum bugün kan testi yaptırdım2 gün önce 0,334 dü bugün 0,150 çıktı yani olmusuz normalde 30 günde falan adet görüyorum yani adetime daha gün falan var sizce kesin yokmu değişme ihtimalı varmı canım çok sıkkın lütfen paylaşın
evet canim sahur bekliyodum senide gordum ama yazamadim isim vardi ciktim noldu senin adetin basladimi normal olarak
evet cnm başladı dün bugün gittik uşaktaki doktora adam saat 4 dedi beşbuçukta geldi çatlaadık beklemeden bende durumun çok kötü olmadığını söyledi umutlu konuştu yani eşimin sperm testine takıldı ileri hızlıların hızı biraz yavaş sanki dedi klomeni günde 4 e çıkardı ve adetin 4. günü başlamamı söledi normalde ben 5. gün başliodum 3 ay içinde olmazsa tekrar sperm testi isticem dedi iğne için erken dedi 3 ay içinde olmazsa iğneli tedaviye geçeriz dedi ailende diyabetli öyksü varmı dedi bende anneannem şeker hastasıymış hatta ölüm nedenide şekermiş dedim ordan gelen bi durum pko dedi inşlh nasip olur cnm bi dahaki aya rabbim şu mubarek gecede hepimize versin inşlh
canım sevindim iyi şeyler soylemiş en azından uzun süreli tedavilik bişey yok eşini iyi besle keçiboynuzu falan filan...bu drlarda hayret benim dr 2.ay iğne verdi senin drda 6 .ayı beklicek neyse canım inşallah iğneye falan gerek kalmaz bende çarşamba günü gitcem çok merak ediyorum ne dicek demek pko nun kökü diyabete dayanıyomuş bunuda öğrenmiş olduk genler işte sana vurmuş buda Allah bundan daha kötü etmesin şükür çok kötü durumda değiliz
ramazan bitsin hemen beslemeye başlıcam şimdi oruç bişey yiyecek zaman yok gerçi benimki hemen şevval orucuna baaşlar bizim evde ramazan bayramdan sonra bir haftaa daha sürer:) bende çok sevindim cnm inşlh sanada güzel şeyler söler tatile pozitif başlarsın burdan haber veremeezsen faceden mesaj at merak ederim seni. pko illeti diyabetten geliomuş hatta gebelikte gebelik diyabeti bendede olabilirmiş( geçici) olsun varsın şekerli şey yemem yeterki gebelik olsun:) bu doktor akşam 19.00 la 22.00 arası özel bürosunda oluyo buda benim için iyi yanlız gidip gelmekten kurtuldum akşam alırım randevuyu eşimle giderim hatta şimdi broadway falan alalım diyoruz 7000 liralık falan maksat bizi götürsün getirsin ben pek beğenmiom ama borçlanmadan daa ancak onu alırız hepimiz için herşey en iyisi olur inşlh inan hep dualarımdasınız
Insallah ya en kısa zamanda olur sonucu yazarim canim bende yanliz gitmeyi sevmiyorum esimle gidince en azından destek oluyo araba alinca cok rahat edersiniz bizde gecen şubatta aldik cok rahatladik otobuslerde surunmekten kurtulduk canim Allah dualarimizi kabul etsin bende size bebek isteyen herkese dua ediyorum
teşekkür ederim cevabın için senin için dua edecem sonucunu burdan yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?