çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

Bu dr demekki cok iyi gunlerce doluymus inşallah sanada fsydasi olur canim

inşlh cnm ya nasıl bir doktor ben anlamadım arıyom cebini açmıyo sms atiom cevap yazio bildiğin mesajlaşioz:) sudenaz iğne isticeksen iğne adetin 2.günü başlaniyo dedi benimde sabrım gelmedi yarına özel muayene hanesine gitcem baycam parayı bakalım

allah mutlulğnuzu sağlıklı bir evlatla taçlandırsın inşlh cnm ir yastıkta kocayın:) cnm bu doktoru çok övdüler bide eskişehirden daha yakın bu aydaa bunu deneyeyim dedim aşılama değilde iğneyle yumurta oluştursun istiom. yumurtlamanın tatile gelmesi iyi romantik geceler seni bekliyor :) kız şu son 3 aydır sırf hamile kalmak için birlikte olur hale geldim sizler ne durumdasınız bilmiom ama romantizmi doğaçlamayı öldürdü şu tedavi yok 36 saat yok gün aşırı robot gibi:))

yarına doktorun özel hastanede polikiliniği yokmuş özel muaynehanesi varmış biraz pahalıdır ama katlancaz artık ona gitcem öğleden sonra gel dedi. eşimde yanımda olsun istiom haftasonu olmuşken birlikte gidelim istiom hep yanlız gidiom herks kocasıyla anasıyla gellio ben kimsesiz gibi hep yanlız acıymıycm wala eşime versin özel muayene parası gidelim

canım benmya üzlme hem gidiyorsunya bak gidemeyn 100 llerce insan var halimize şükr etmmz lazm

Canim benim kutluyorum sizi nice senelere Allah sizi mutlu mesut etsin ve mini mini bebisler versin tatlilde insallah yarar iki yatp uc kalkarsiniz

hanımlar merhaba
9 temmuzda adetim başladı 5.ci günü klomene başladım 21 inde saat 14 de çatlatma iğnemi vuruldum bugün kan testi yaptırdım2 gün önce 0,334 dü bugün 0,150 çıktı yani olmusuz normalde 30 günde falan adet görüyorum yani adetime daha gün falan var sizce kesin yokmu değişme ihtimalı varmı canım çok sıkkın lütfen paylaşın

teşekkür ederim cevabın için senin için dua edecem sonucunu burdan yazarsan sevinirim

merhaba normalde kan testinde çıkması gerekiyordu moralini bozmak istemem ama öyle sen yinede ümitsizliğe kapılma

evet canim sahur bekliyodum senide gordum ama yazamadim isim vardi ciktim noldu senin adetin basladimi normal olarak

evet cnm başladı dün bugün gittik uşaktaki doktora adam saat 4 dedi beşbuçukta geldi çatlaadık beklemeden bende durumun çok kötü olmadığını söyledi umutlu konuştu yani eşimin sperm testine takıldı ileri hızlıların hızı biraz yavaş sanki dedi klomeni günde 4 e çıkardı ve adetin 4. günü başlamamı söledi normalde ben 5. gün başliodum 3 ay içinde olmazsa tekrar sperm testi isticem dedi iğne için erken dedi 3 ay içinde olmazsa iğneli tedaviye geçeriz dedi ailende diyabetli öyksü varmı dedi bende anneannem şeker hastasıymış hatta ölüm nedenide şekermiş dedim ordan gelen bi durum pko dedi inşlh nasip olur cnm bi dahaki aya rabbim şu mubarek gecede hepimize versin inşlh

canım sevindim iyi şeyler soylemiş en azından uzun süreli tedavilik bişey yok eşini iyi besle keçiboynuzu falan filan...bu drlarda hayret benim dr 2.ay iğne verdi senin drda 6 .ayı beklicek neyse canım inşallah iğneye falan gerek kalmaz bende çarşamba günü gitcem çok merak ediyorum ne dicek demek pko nun kökü diyabete dayanıyomuş bunuda öğrenmiş olduk genler işte sana vurmuş buda Allah bundan daha kötü etmesin şükür çok kötü durumda değiliz

ramazan bitsin hemen beslemeye başlıcam şimdi oruç bişey yiyecek zaman yok gerçi benimki hemen şevval orucuna baaşlar bizim evde ramazan bayramdan sonra bir haftaa daha sürer:) bende çok sevindim cnm inşlh sanada güzel şeyler söler tatile pozitif başlarsın burdan haber veremeezsen faceden mesaj at merak ederim seni. pko illeti diyabetten geliomuş hatta gebelikte gebelik diyabeti bendede olabilirmiş( geçici) olsun varsın şekerli şey yemem yeterki gebelik olsun:) bu doktor akşam 19.00 la 22.00 arası özel bürosunda oluyo buda benim için iyi yanlız gidip gelmekten kurtuldum akşam alırım randevuyu eşimle giderim hatta şimdi broadway falan alalım diyoruz 7000 liralık falan maksat bizi götürsün getirsin ben pek beğenmiom ama borçlanmadan daa ancak onu alırız hepimiz için herşey en iyisi olur inşlh inan hep dualarımdasınız

Insallah ya en kısa zamanda olur sonucu yazarim canim bende yanliz gitmeyi sevmiyorum esimle gidince en azından destek oluyo araba alinca cok rahat edersiniz bizde gecen şubatta aldik cok rahatladik otobuslerde surunmekten kurtulduk canim Allah dualarimizi kabul etsin bende size bebek isteyen herkese dua ediyorum

güle güle kullanın inşlh. inşlh bizede temiz bişey nasip olur:) acaba bu ay çok yumurtam olur ilacın dozu artınca

Slm kizlar nasılsınız vala o kadar yoğunum ki ay sonunu hala kapatamadim yarin iste son gunum ama dunya kadar isim var arife gunu cikiyoruz yola once bursa kismetse sonra yillik izin başlıyo ama su isler bitsede kafam rahat gitsem
Bu arada doktora gittim kistim hala duruyo dogum kontrol verdi ama icmicem sogan suyuna basladim onu yapiyorum ekime kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum fatos dedigin gibi robot gibi olduk vala cocuk disinda bisey dusunemez duruma geldim bende bakalim allah herseyin hayırlısı bilir saldim artik kendi haline ne hali varsa gorsun
Bi kac zaman giremem heralde kaynanamin evinde internet yok pakedimde bitti tatilden sonra yetisirim size gene optum sizi kendinize iyi bakin kisa zamanda görüşmek üzere hadi bana iyi tatillerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…