çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

Çok şükür eses63, inşallah güzel sonuçlar alırsın.

güle güle kullanın inşlh. inşlh bizede temiz bişey nasip olur:) acaba bu ay çok yumurtam olur ilacın dozu artınca

canım inşallah sizde temiz bişey alırısınız ben annemlere geldim dr a gittim bugün yumurta tembelliği falan yokmuş tüplerde ve rahimde iltihap varmış gebeliği iltahap engelliyomuş dr un dediğine göre klomeni falan boşa kullanmışım gerek yokmuş önce 5 tane iğne ve bi hap kullancam onlar bittikten sonra 14 günlük fitil ve başka bi hap bilemiyorum ya inşallah dr dediği gibi olur bide canım çatala yattım hemşire ilaçla iltahabı temizledi dr çok umutlu konuştu iltahabın dışında sende hiçbişey yok dedi yanlış ve gereksiz tedaviler olmuşsun dedi bu ayın 29 da tekrar dr a gitcem bakacak

Canim senin islerde cok yogunmus Allah yardimcin olsun sogan suyu sifa olur insallah sana iyi tatiller iyi eglenceler bizde tatile basladik sik yazamicam arada yazarım

Kızlar herkese selam, bugün beta hcg sonucumu aldım 323 den 244 e düşmüş, doktorum bu gebelik düşüyor üzülmeyin tekrar başlıcagız demiş nasıl üzülmeyeyim bebeğimi kaybediyorum😢 herkese iyi bayramlar Allah bebişlerimizle geçirecegimiz bayramlar nasip etsin

Arkadaşım inşallah acil şifa bulursun, bazen sorun ufak oluyor vr drlar bunu gözdenkaçırıyorlar. Allah hepimize saglıklı hayırlı bebişler nasip etsin, hamiş oldugun günleri de görürüz

arkadaşlar bende 3 ağustosta pregnyl 5000 çatlatma iğnesi oldum ilk ayda hamile kalan varmı ? ilk hamileliğim polikistlerim daha az olduğundan normal yolla kalmıştım ama bu defa tedavi bilgisi olan varsa cvp verebilirmi?

Arkadaşım inşallah acil şifa bulursun, bazen sorun ufak oluyor vr drlar bunu gözdenkaçırıyorlar. Allah hepimize saglıklı hayırlı bebişler nasip etsin, hamiş oldugun günleri de görürüz

Sagol ya kac aydir ugrasiyorum hepsi bosaymis drun iyi olmasi cok onemli sende bebegini kaybetmezsin insallah Allah yardimcimiz olsun iyi bayramlar

cnm bayramın mübarek olsun çok sevindim wala eğer sorun buysa çözülür sadece bakarak mı anladı iltihabı çok akıntın olurmuydu cnm normalde inşlh şifa olur bu doktor sana cnm urfa nasıl

senin adına inan ki çok üzüldüm inşallah kavuşursun özlemine bu arada arkadaşlar ne kadar yararlı olurum bilmem ama ben ebeyim sormak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Teşekkür ederim arkadaşım,

Son düzenleme:

Teşekkür ederim arkadaşım, doktor progestanı bırak dedi ama ben bu kez bırakmadım beta hcg yi pazartesi tekrarlayacagım düşüş devam ediyorsa o zaman bırakacagım. İdrar testinde gebelik çıkmadığında doktorum ilaçlarımı bıraktırmıştı gebelik yok diye 4 gün bekledim regl olmayınca kan testi yaptırdım ve 40 çıkmıştı ve aynı gün kanama başlayıp 2,5 gün devam etmişti ve degerlerim 2 günde bir 2 katından fazla yükselmişti. Bu kez çok az lekelenmem oldu ve bir gün sonra degerim 244 e düşmüş anlamadım yani. Çıkmayan candan ümit kesilmez diye ilaçlara devam. Allah isteyen herkese saglıklı bebişler versin

Slm kizlar gecmis bayraminiz kutlu olsun donduk şükürler olsun bursadan bayram izni bitti allahim kismet ederse sirada yillik izin var siz neler yaptiniz nurcan sen doktormu değiştirdin anlamadim ben yani bu zamana kadar yapilan hersey bosunamiymis ay vala cok uzak kaldim telden de bişey anlamiyom vala yaaa

Arkadasim cok uzuldum..beta hcg bir kez yukselince is tamamdir zannederdim hep..forumdan okumustum dusugun sebebini anlamak icin bazi Dr lar hemen test yapiyorlarmis.ne testi bilmiorum.eger memnun degilsen hemen Dr unu degistir.gebe kalmak bir mucize bizler icin.kaybetmemek icin ne gerekiyosa yapmali.Ben de ignemi oldum 6 gun once.klomen kullandim.beklemedeyim.calismalara dewam...prolactin 60 ciktigi icin de dostinex e dewam...bu dostinex de dusuk yapar diyenler cok...nasip..bebislerimiz nerdesinizzzzzz :/

fatoscum sen nasılsın canım neler yapıyosun sende durumlar nasıl?

iyiyim cnm geçmiş bayramın mübark olsun evdeydim cnm kayınvalideme gittik aylar sonra bayramın 1. günü 1 saat oturduk kadın resmen ben yokmuşum gibi davrandı oğluyla konuşuyo bana nasılsın bile demedi kayınpederide hiç görmedik evde yoktu ailemden uzak buruk bi byramdı senin bursa nasıl geçti? bu arada bende doktor değiştirdim klomeni günde4 e çıkrdı içtim bakalım çarşamba gidecez yine yine kısır döngü

Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız. Benimki kimyasal gebelikti 3 haftalıktı ve 4. Haftayı göremedik nasip degilmiş, ben de test yapmadık ilk gebelikte kimyasal gebelik çok sık olduğu için. Ben de dün ilaçları bıraktım çünkü ara ara az kanamalarım oluyor, bebişi daha fazla zorlamak istemedim. Allah dogru zamanda bebişlerimizi gönderecek, dualarım hepinizle

:))))) adı üstünde kaynana)) neyse oğluşun olursa sen iyi bir kaynana olursun benim de kanama tam anlamıyla başlamadı, başlasın bitsin 2. ye başka bir doktor ile başlayacagım, bir arkadaşım Memoriali şiddetle tavsiye etti , hadi hayırlısı

Son düzenleme:

Saol canim uzulme ya benimde senden pek farkim yoktu annemler izmirde ama ben bursadaydim yapcak bişey yok katlanmak zorundayiz hayirlisi olsun canım ben biraktim artık en son bana d.kontrol iccen dedi ama ben sogan suyuna devam ettim hic baslanadim bile ilaca bakalim neler olcak canim bu arada sen yaparsin bak kuranda kenzul ars diye bi dua varmış onu okuyup ne dilersen oluyomus gorumcem söyledi annemin dua kitabinda varmis o yarin alip okucam sendw oku istersen
Benimde yarindan itibaren yillik izin başlıyo otelde internet varmi bilmiyorum ama yoksa allah nasip kısmet ederse haftaya görüşürüz nurcan donmedi sanırım daha urfadan ben cok okuyamiyorum telden kendinize iyi bakin öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…