- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.061
evet cnm başladı dün bugün gittik uşaktaki doktora adam saat 4 dedi beşbuçukta geldi çatlaadık beklemeden bende durumun çok kötü olmadığını söyledi umutlu konuştu yani eşimin sperm testine takıldı ileri hızlıların hızı biraz yavaş sanki dedi klomeni günde 4 e çıkardı ve adetin 4. günü başlamamı söledi normalde ben 5. gün başliodum 3 ay içinde olmazsa tekrar sperm testi isticem dedi iğne için erken dedi 3 ay içinde olmazsa iğneli tedaviye geçeriz dedi ailende diyabetli öyksü varmı dedi bende anneannem şeker hastasıymış hatta ölüm nedenide şekermiş dedim ordan gelen bi durum pko dedi inşlh nasip olur cnm bi dahaki aya rabbim şu mubarek gecede hepimize versin inşlh
güle güle kullanın inşlh. inşlh bizede temiz bişey nasip olur:) acaba bu ay çok yumurtam olur ilacın dozu artınca
canım inşallah sizde temiz bişey alırısınız ben annemlere geldim dr a gittim bugün yumurta tembelliği falan yokmuş tüplerde ve rahimde iltihap varmış gebeliği iltahap engelliyomuş dr un dediğine göre klomeni falan boşa kullanmışım gerek yokmuş önce 5 tane iğne ve bi hap kullancam onlar bittikten sonra 14 günlük fitil ve başka bi hap bilemiyorum ya inşallah dr dediği gibi olur bide canım çatala yattım hemşire ilaçla iltahabı temizledi dr çok umutlu konuştu iltahabın dışında sende hiçbişey yok dedi yanlış ve gereksiz tedaviler olmuşsun dedi bu ayın 29 da tekrar dr a gitcem bakacak iltahap oldugunda asilama tup bebek yapilsada olmazmis
Slm kizlar nasılsınız vala o kadar yoğunum ki ay sonunu hala kapatamadim yarin iste son gunum ama dunya kadar isim var arife gunu cikiyoruz yola once bursa kismetse sonra yillik izin başlıyo ama su isler bitsede kafam rahat gitsem
Bu arada doktora gittim kistim hala duruyo dogum kontrol verdi ama icmicem sogan suyuna basladim onu yapiyorum ekime kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum fatos dedigin gibi robot gibi olduk vala cocuk disinda bisey dusunemez duruma geldim bende bakalim allah herseyin hayırlısı bilir saldim artik kendi haline ne hali varsa gorsun
Bi kac zaman giremem heralde kaynanamin evinde internet yok pakedimde bitti tatilden sonra yetisirim size gene optum sizi kendinize iyi bakin kisa zamanda görüşmek üzere hadi bana iyi tatillerrrrr
canım inşallah sizde temiz bişey alırısınız ben annemlere geldim dr a gittim bugün yumurta tembelliği falan yokmuş tüplerde ve rahimde iltihap varmış gebeliği iltahap engelliyomuş dr un dediğine göre klomeni falan boşa kullanmışım gerek yokmuş önce 5 tane iğne ve bi hap kullancam onlar bittikten sonra 14 günlük fitil ve başka bi hap bilemiyorum ya inşallah dr dediği gibi olur bide canım çatala yattım hemşire ilaçla iltahabı temizledi dr çok umutlu konuştu iltahabın dışında sende hiçbişey yok dedi yanlış ve gereksiz tedaviler olmuşsun dedi bu ayın 29 da tekrar dr a gitcem bakacak
Arkadaşım inşallah acil şifa bulursun, bazen sorun ufak oluyor vr drlar bunu gözdenkaçırıyorlar. Allah hepimize saglıklı hayırlı bebişler nasip etsin, hamiş oldugun günleri de görürüz
canım inşallah sizde temiz bişey alırısınız ben annemlere geldim dr a gittim bugün yumurta tembelliği falan yokmuş tüplerde ve rahimde iltihap varmış gebeliği iltahap engelliyomuş dr un dediğine göre klomeni falan boşa kullanmışım gerek yokmuş önce 5 tane iğne ve bi hap kullancam onlar bittikten sonra 14 günlük fitil ve başka bi hap bilemiyorum ya inşallah dr dediği gibi olur bide canım çatala yattım hemşire ilaçla iltahabı temizledi dr çok umutlu konuştu iltahabın dışında sende hiçbişey yok dedi yanlış ve gereksiz tedaviler olmuşsun dedi bu ayın 29 da tekrar dr a gitcem bakacak
Kızlar herkese selam, bugün beta hcg sonucumu aldım 323 den 244 e düşmüş, doktorum bu gebelik düşüyor üzülmeyin tekrar başlıcagız demiş nasıl üzülmeyeyim bebeğimi kaybediyorum herkese iyi bayramlar Allah bebişlerimizle geçirecegimiz bayramlar nasip etsin
senin adına inan ki çok üzüldüm inşallah kavuşursun özlemine bu arada arkadaşlar ne kadar yararlı olurum bilmem ama ben ebeyim sormak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
senin adına inan ki çok üzüldüm inşallah kavuşursun özlemine bu arada arkadaşlar ne kadar yararlı olurum bilmem ama ben ebeyim sormak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Arkadasim cok uzuldum..beta hcg bir kez yukselince is tamamdir zannederdim hep..forumdan okumustum dusugun sebebini anlamak icin bazi Dr lar hemen test yapiyorlarmis.ne testi bilmiorum.eger memnun degilsen hemen Dr unu degistir.gebe kalmak bir mucize bizler icin.kaybetmemek icin ne gerekiyosa yapmali.Ben de ignemi oldum 6 gun once.klomen kullandim.beklemedeyim.calismalara dewam...prolactin 60 ciktigi icin de dostinex e dewam...bu dostinex de dusuk yapar diyenler cok...nasip..bebislerimiz nerdesinizzzzzz :/Teşekkür ederim arkadaşım, doktor progestanı bırak dedi ama ben bu kez bırakmadım beta hcg yi pazartesi tekrarlayacagım düşüş devam ediyorsa o zaman bırakacagım. İdrar testinde gebelik çıkmadığında doktorum ilaçlarımı bıraktırmıştı gebelik yok diye 4 gün bekledim regl olmayınca kan testi yaptırdım ve 40 çıkmıştı ve aynı gün kanama başlayıp 2,5 gün devam etmişti ve degerlerim 2 günde bir 2 katından fazla yükselmişti. Bu kez çok az lekelenmem oldu ve bir gün sonra degerim 244 e düşmüş anlamadım yani. Çıkmayan candan ümit kesilmez diye ilaçlara devam. Allah isteyen herkese saglıklı bebişler versin
fatoscum sen nasılsın canım neler yapıyosun sende durumlar nasıl?
Arkadasim cok uzuldum..beta hcg bir kez yukselince is tamamdir zannederdim hep..forumdan okumustum dusugun sebebini anlamak icin bazi Dr lar hemen test yapiyorlarmis.ne testi bilmiorum.eger memnun degilsen hemen Dr unu degistir.gebe kalmak bir mucize bizler icin.kaybetmemek icin ne gerekiyosa yapmali.Ben de ignemi oldum 6 gun once.klomen kullandim.beklemedeyim.calismalara dewam...prolactin 60 ciktigi icin de dostinex e dewam...bu dostinex de dusuk yapar diyenler cok...nasip..bebislerimiz nerdesinizzzzzz :/
iyiyim cnm geçmiş bayramın mübark olsun evdeydim cnm kayınvalideme gittik aylar sonra bayramın 1. günü 1 saat oturduk kadın resmen ben yokmuşum gibi davrandı oğluyla konuşuyo bana nasılsın bile demedi kayınpederide hiç görmedik evde yoktu ailemden uzak buruk bi byramdı senin bursa nasıl geçti? bu arada bende doktor değiştirdim klomeni günde4 e çıkrdı içtim bakalım çarşamba gidecez yine yine kısır döngü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?