çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

cnm benim allah eşini yanından hiç ayırmasın inşlh hep böyle yanında hep destek olsun inşlh. ne kadar üzülme dedsemde biliyorum üzüleceksin aynısını bende bu ay yaşadım cnm leke gelmesine rağmen gidip kan testi yaptırdım kabullenemedim resmen durumu. inşlh kist olmamıştır cnm dualarım seninle..

tesekkür ederim canım benim amin insallah allah sevdiklerimizden ayırmasın bizleri nasıl zor bi durum ya geldim simdi doktordan allahıma sükürler olsun kistim yok gene ilac verdi ama bu ay klomen vermedi baska bi ilac adı söyledi ama daha almadım 17. sinde baslıcam sabahları 2 tane gene 25 indede yumurta kontrolum var off allahım isyan etmiyorum ama istiyorum artık yalan degil. hadi bakalım hakkımızda hayırlısı insallah sende sorun olmaz seninkinin sevincini yasarız

oyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy pazartesi olsada gitsem kistin olmamasına sevindim cnm inşlh bu yeni ilaç mucize yaratır ilacı alınca adını yaz bakalım merak ettim.bu arada sen hangi şehirdesin doktora çabuk gidip geldin ben 4 saat yol çekiyorum doktora giderken çok yorucu oluyor aynı günde geri dönüyorum toplm yol oluyo 8 saat çok yoruluyorum.[/QUOTE]

insallah canım ya gerci bi tane eczaneye gittim klomen ile aynı degerde dedi ama ilac baska diye almadım :) aksama alcam ilacı yazırım evden izmirdeyim canım ben calısıyorum is yerime yakın mesafeda arabayla gidersem 20 dk falan sürüyo bide sabahtan genelde bos oluyo ondan hemen girip cıkıyorum rahatım yani sen hangi sehirdesin bu arada merak ettim bak simdi istanbulda falanmısın

sen iğneyi ne zmn olmuştun ki hastalandın canım ya üzme kendini hayırlı zamanda olacaktır eminim. hastaneye iğne olmaya gittim 10 gün 2 hemşire vardı hamile ikiside zor hamile kalmış, apartmanda bebeği olanlarla konuşuyorum onlarda zor oldu diyorlar. bence günümüz şartlarında hamile kalmak zor. herşey hormonlu, stres sıkıntı.. ama herkesin gibi bizimde olacak. onun için üzme kendini inanmaktan ve umutlanmaktan başka çaremiz yok :)

kesinlikle insallah allah hayırlısıyla saglıkla bize de nasip etsin. 28 mayısta igne olmustum ben igneyi olduktan 18 gün sonrada hastalandım. 28 günde bir hastalanmaya basladım bu klomen+ignelerden sonra aslında bi yana seviniyorum da adetim düzenlendi en azından :) doktorum bile söylüyo kafana taktıkca olmcak yapma bu kadar diyo ama elimde olan bisey degil bi an önce olsun istiyorum yasım daha da gecmedenn :)

aldım cnm hapı ben serophene ilacın adı bugun basladım sen naptın gittinmi doktora haber ver lütfen merak ettim cok

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Ayın 28inde adet gördüm.Adetim bittikten sonra 5 gün klomen kullandım.7sinde muayeneye gittiğimde yumurtam 20,2mm di doktorum çatlatma iğnesi yaptırmamı söyledi. adetimin 10.günü oluyor.Ne zaman test yapmam lazım?Günler geçmek bilmiyor

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım bence 14. gün den önce test yapma seni yanıltabilir cünkü igneyi vucut 10-14 gün sonra atabiliyomus. insallah güzel haberlerini alırız :)

İnşallah hamileyimdir.14.Gün kan testimi vermem gerekiyor yoksa diğerindede çıkarmı?

insallah canım hamilesindir. evet kan testinde kesin cıkar diye tahmin ediyorum tam bende bilmiyorum cunku daha o etaba gelemedik 2. denememizde de sonuc negatif. bakalım gene basladım bu ay neler olcak.

bak işte her şer de vardır bir hayır :) böylelikle adetlerin düzene girmiş. zaten hamile kalmak için en önemli etkenlerden biri de bu değilmi.. :) kist olmamasına sevindim. bakalım bende sonuç ne olucak? çatlatma iğnesinden sonra inanılmaz karnım şişti sizde de olmuşmuydu böyle bir etkisi. ben hayatımda karnımın çıktığını bilmem 58 kiloyum zaten ama boyum 1.77 düşün. şimdi görsen 4 aylık bebek var sanki karnımda inanılmaz şişti karnım çok rahatsız edici

slm cnm geçen ay benimde aynen seninki gibi karnım şişti bende senin gibi 1,74 boyda 56 kilodayım ama göbek aldı başını gitti. benim göbek boş çıktı inşlh seninki dolu olur

Son düzenleme:
slm kızlar bugün saat 13 30 da yapıldım iğneyi dualarınızı bekliyorum bu ikinci iğnem inşlh cümlemize nasip olur

insallah canım ya gerci bi tane eczaneye gittim klomen ile aynı degerde dedi ama ilac baska diye almadım :) aksama alcam ilacı yazırım evden izmirdeyim canım ben calısıyorum is yerime yakın mesafeda arabayla gidersem 20 dk falan sürüyo bide sabahtan genelde bos oluyo ondan hemen girip cıkıyorum rahatım yani sen hangi sehirdesin bu arada merak ettim bak simdi istanbulda falanmısın[/QUOTE]

yakınmışız cnm kütahyanın simav ilçesindeyim cnm aramız özel araçla 3 saat ama otobüsle 4,5 saat.eskişehre gidip geldim bugün mahvoldum şimdilik çalışmıyorum ben ondan rahat gidip geliyorum ama çok yoruluyorum . yapıldı iğnem cnm sol yumurtalıkta iki tane olmuş dualarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:
aldım cnm hapı ben serophene ilacın adı bugun basladım sen naptın gittinmi doktora haber ver lütfen merak ettim cok

cnm duymuştum bu ilacı ama hiç kullanmadım eczacı bi arkadaşım klomenle aynı demişti inşlh uğurlu gelir bu ilaç herşeyden medet umar oldum koca karı gibi:))

Bende de aynı sismeler oldu ben millet sokakta görünce hamilemisin diye soruyolar hatta herkeze yok demekten bıktım :) allahım insallah tutar ya allah büyük artık bizimde yüzümüzü güldürsün :)

slm kızlar bugün saat 13 30 da yapıldım iğneyi dualarınızı bekliyorum bu ikinci iğnem inşlh cümlemize nasip olur

dualarmız seninle canım insallah bu ay tutar icini ferah tut bak hem yumurtalarda iyi olmus allahım cok sevindim ya bide güzel haberlerini alsak süper olur :)))

ben ilk defa aldım bu ilacı bakalım dün basladım ama benim adetim cuma+c.tesi geldi pazar sabahına bitmisti ne bu simdi anlamadım dün basladım ilaca ama kasıklarım sanki patlıcakmıs gibi agrıyo doktoru aradım ama doktora ulasamıyorum deli olcam hayatta bu kadar kısa sürmememisti bakalım bi ulasayım da bakalım ne dicek

slm cnm geçen ay benimde aynen seninki gibi karnım şişti bende senin gibi 1,74 boyda 56 kilodayım ama göbek aldı başını gitti. benim göbek boş çıktı inşlh seninki dolu olur

sonra eski haline döndün ama değil mi zaten bebek için bu kadar uğraşmak insanı psikolojik olarak yoruyor üzerine bir de fiziksel bozukluklar yaşandığında hepten çöküş oluyor. inşallah bu şişliğin içinde bir bebiş vardır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…