Aşılama Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet öyle oluyor zaten normaldede kist olurmuş çatlatmayan yumurta kızlar yani iğnenin etkisi falan degıl o korkmayın regl ile atılıyor benım öyle oldu
Çatlayıp olmayada bilir. Kist olmaz o zaman aynen adetle atılıyor kist olursada.

İğneden sonra adet olunuyormuş evet onu yeni öğrendim normal bat tarihim 8 normalde
Ben geçen ay iğneden sonra 16.gün adet oldum.yani şöyle iğneden 14 gün sonra değil yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet okuyorsun bu her kadında böyle değişmez.ama biz yumurta nezaman çatladı bilemediğimiz için tam adet gününü bilemiyoruz.mesela geçen ay benim yumurtam iğneden 15 saat sonra çatlamış.24 saat de canlı kalıyor.yani iğneden 2 hafta 39 saat sonra adet olmuş oldum

Ben geçen ay iğneden sonra 16.gün adet oldum.yani şöyle iğneden 14 gün sonra değil yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet okuyorsun bu her kadında böyle değişmez.ama biz yumurta nezaman çatladı bilemediğimiz için tam adet gününü bilemiyoruz.mesela geçen ay benim yumurtam iğneden 15 saat sonra çatlamış.24 saat de canlı kalıyor.yani iğneden 2 hafta 39 saat sonra adet olmuş oldum
Maşallah ne güzel anlatmışsınız. İğneden 15 saat sonra çatladığı nasıl tespit olunuyor. Bizimlede paylaşır mısınız

Maşallah ne güzel anlatmışsınız. İğneden 15 saat sonra çatladığı nasıl tespit olunuyor. Bizimlede paylaşır mısınız
Şöyle her kadının adet tarihi farklı olabilir fakat yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşıyor ve her kadında çatlama sonrası ve adet arası 14 gün.benim çocuk doktoru arkadaşım var ona sormuştum o hesaplamıştı.ben iğneden 14 gün 39 saat sonra adet olmuştum.o da dedi ki iğneden 15 saat sonra yumurtan çatlamış ve çatlayan yumurta 24 saat yaşayabildiği için 24 saate 15 saati ekleyince adet olduğum saatle örtüşüyor.mesela sen bu iğneyi geçen ay kullandıysan iğneyi hangi gün hangi saat vurdun ve adeti hangi gün hangi saat oldun bu iki bilgi önemli hesap için.adet saatinden 24 saati çık işte o zaman çatlamış yumurtan

Şöyle her kadının adet tarihi farklı olabilir fakat yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşıyor ve her kadında çatlama sonrası ve adet arası 14 gün.benim çocuk doktoru arkadaşım var ona sormuştum o hesaplamıştı.ben iğneden 14 gün 39 saat sonra adet olmuştum.o da dedi ki iğneden 15 saat sonra yumurtan çatlamış ve çatlayan yumurta 24 saat yaşayabildiği için 24 saate 15 saati ekleyince adet olduğum saatle örtüşüyor.mesela sen bu iğneyi geçen ay kullandıysan iğneyi hangi gün hangi saat vurdun ve adeti hangi gün hangi saat oldun bu iki bilgi önemli hesap için.adet saatinden 24 saati çık işte o zaman çatlamış yumurtan
Son kısmı eksik yazmışım adet saatinden 14 gün ve 24 saati çıkar yumurta çatlama saatin ve günün çıkar

Şöyle her kadının adet tarihi farklı olabilir fakat yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşıyor ve her kadında çatlama sonrası ve adet arası 14 gün.benim çocuk doktoru arkadaşım var ona sormuştum o hesaplamıştı.ben iğneden 14 gün 39 saat sonra adet olmuştum.o da dedi ki iğneden 15 saat sonra yumurtan çatlamış ve çatlayan yumurta 24 saat yaşayabildiği için 24 saate 15 saati ekleyince adet olduğum saatle örtüşüyor.mesela sen bu iğneyi geçen ay kullandıysan iğneyi hangi gün hangi saat vurdun ve adeti hangi gün hangi saat oldun bu iki bilgi önemli hesap için.adet saatinden 24 saati çık işte o zaman çatlamış yumurt

Himm anladımm mantığını teşekkür ederim hasta olmam da inşallah olursam hesaplarız ;)

Back
X