Aşılama Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde suan midem ağzımda sanki neden anlamadım evet psikolojik olabiliyor bazen hayırlısı artık canım nezaman netleşir acaba bende yarın sabah test yapsam mı yoksa bekleyim mi az daha
Bence bekleyelım boşuna evham yapacagız. Cuma yapmayı düşünüyorum aynı gün yapalımmı😊

Doktorum 12. Günde pozitif bekleriz adetin gecikince testi tekrarla dedi🤦🏻‍♀️
Öncelikle çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm keşke olsaydı ama moral bozmak yok sağlık olsun hayırlısı olsun. 14. 15. 16. Gün adet olabilirsin ikinci kez kullan adetin 2. Günü ya da 3. Günü gidiliyor tekrar yeniden kan testi istiyor muayene ediyor bakıyor çatlamış mi kist mi olmuş diye. Bana doktorun öyle söylemişdi.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm keşke olsaydı ama moral bozmak yok sağlık olsun hayırlısı olsun. 14. 15. 16. Gün adet olabilirsin ikinci kez kullan adetin 2. Günü ya da 3. Günü gidiliyor tekrar yeniden kan testi istiyor muayene ediyor bakıyor çatlamış mi kist mi olmuş diye. Bana doktorun öyle söylemişdi.
Evet öyle oluyor zaten normaldede kist olurmuş çatlatmayan yumurta kızlar yani iğnenin etkisi falan degıl o korkmayın regl ile atılıyor benım öyle oldu

Hamilelik testi yaparken negatif görecegime emin ama bir umut diyerek yapıyorum her seferinde şöyle iki çizgi birden çıksa keşke diyorum

Son düzenleme:
Genelde zaten 2.de tutuyormuş diyolar ama nasip kısmet umarım sizlerin haberini alıp mutlu olurum ❤️🥰

Back
X