Aşılama Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben oldum henuz tam sökülemedım canım benım ışk iğnemde 17gün regl olmustum umarım öyle olmam tekrar.bu ikinciydi bizde salı buyuk ıhtımal doktora gıdecegız

Ben
Ben oldum henuz tam sökülemedım canım benım ışk iğnemde 17gün regl olmustum umarım öyle olmam tekrar.bu ikinciydi bizde salı buyuk ıhtımal doktora gıdecegız
Ben sana çok inanıyorumm. Üçüncü kez ihtimal çok yüksek. Femarayi doktoruna danış derim. Ve yürüyüş yapmak bol su içmek dikkatli beslenmek gerekirmiş. İlaç yaninda doktorum bana inofolic ya da ımpryl al dedi. Ayrıca doğal yağları da deneyebilirsin. Birde eşin doktora gitmiş midi canım.

Canım randevu aldım baska hastaneye yarına. Evet eşimde gitti morfolofi 2 ama sperm sayısı yuksektı doğal yolla gebe kalırsın dedi benımde prolaktınım 46ydı ilaç verdi 4sy oldu hala ıcıyorum tekrar bakmadı ne morfolojıye nede eşimin tahlılıne..tekrar bakmadı gerekmezmıydı nolur nolmaz diye. Evet cankm sağlıklı beslenıcem paketlı gıdalar yemıcem tatlıyı kesıcem sanırım kılo aldım ondan dıye dusunuyorum ama cogu insanda kılolu obez olup gebe kalıyorlar. 17gün regl olmamın sebebide bilmiyorum resmen ihmal oldu once adet söktürücü verdi ve asprın içiyordum sonra kesılmeyınce bıraktırdı ılacı reglımde 5gün sürdü tekrar bıttı yani ihmal var siye düşünüyorum.neye acıyım verdıgımız paralaramı 6bını geçmiştir herhalde iğneler ılaclar muayne paraları. Yarın dananın kuyrugu kopar başka hekime gözükücem o ne diyecek bakalım.

Yarın doktor ınsallah iyi birşey söyler çok çabaladık hani rahim filmimle gidicem tahlıllerımle

Canım kesinlikle başka hekime gitmelisin. Sen ne yaparsan yap eşinin tahlilleri iyi olmadı sürece olmaz. Morfoloji bozukluğu için çoban çökerten suyu. Sayı için keçiboynuzu özü. Bunlardan çok fayda gördük. Eşimin morfolojisi 4 üzerine çıkmadan tedaviye başlamadık. Promen time diye bir hap kullandı üç ay sigarayı bıraktı. Bence esin ayriyeten bir ürolojiye gitmeli belki eşinin tedavi olması gerekecek sen ara vereceksin. Bu tedavileri iğneleri çok fazla kullanmak rahmi inceltiyor. Eşinin iyi sonucunu almadan deneme derim.

Allah allah bizimki bakmadı tekrar belkıde onla belkıde onla alakalı belkıde degıl ama tekrar bakmasıngerekırdi. Hani aşılama yapıcaktık birde bu ay biz ben istemedım allahtan. Bu ay bide gonalf iğnesi vurdum kendıme 6gün. Bunlar bana kılo aldırdı iştahımı açtı sivilcelendim bide benım ergenlıgımde bile sivilce cıkmazdı. Yıprandım. Yarın çobançökerteni alıcam aktardan.nasıl bırsey o canım? Tesekkur ederım yaa gercekten insan kımseye söyleyemıyorrr tanıdık biriyle konuşmak zor oluyor yani ben utanıyorum artık nedense

Estağfurullah Allah in verdiği imtihandan utanılmaz. Ben de iki kilo aldım bu ilaçlarla sonuçlarını Özelden gönder istersen elimden geldi kadarıyla yardımcı olmak isterim

Kafayı yicem arkadaşlar normalde yarın adetimin 3.günü bugün ped taktım olcam diye olmadım sildikçe kahverengi akıntı geldi gece olurum dedim karnım ağrıyordu şimdide ağrım geçti delirmeme ramak kaldı yarın sabah doktor randevum var dayanamadım valla gidicem

Kızlar doktor baktı adet kanaması görünmüyor kistin de yok ama gebesinde diyemem tekrar kan ver dedi vermedim nakit fazla yoktu yanımda kafayı yedim bugün yani

Kızlar doktor baktı adet kanaması görünmüyor kistin de yok ama gebesinde diyemem tekrar kan ver dedi vermedim nakit fazla yoktu yanımda kafayı yedim bugün yani
Kese olsa ulstrasonda görmüyor mu kan verin bence adetiniz kac gun gecti hic olmadi eczaneden test alın yapin

Bende bu ay klomen kullandım 3-4yumurtan olusmus dedi iki gun once gidince biri 20mm diğeri 22 mm dedi çatlatma iğnesi oldum bugün yerler gittim hepsi çatlamış dedi adeti bekliycez dedi nasıl geçecek 10 gün valla bilemiyorum

Kese olsa ulstrasonda görmüyor mu kan verin bence adetiniz kac gun gecti hic olmadi eczaneden test alın yapin
Yeni yerleşiyor isa göremez bugün 3.günüm normalde ama aktığını hissediyorum pede gelmiyor silince geliyor sadece bide doktor kanama görünmüyor dedi o şekilde görürler mi yok dediyse adet olma ihtimalim yok mu anlamadım ya kan testi yaptıracağını bildiğim için yanıma fazla para aldım ama sigortadan sorun çıkınca 25 lira kaldı bana kan testi de 50 lira olunca sağlık ocağına gideyim dedim onlarda haftaya pazartesi anca alabiliriz falan dedi oofff

Benim de 4 yumurtam vardı kistin yok dedi çatlamayınca kist olluşuyor dedi kistin olmadığına göre çatlamış dedi ama döllenme gözükmüyor dedi bakalım kafayı yemeden atlatırım bu ayı inşallah

Gelen alıntı pembemsi şekilde mi yoksa normal sefaf mi ayy bilemiyorum ki Insallah vardir geç dollenme falandir haber verin merak ettim

Canın beta hcg 1500 ü geçmeden keseyi göremezler zaten hamileysen de görünmez.adetin en az 1 hafta falan gecikince görebilirler.araya bayram girecek bence en kötü bi idrar testi yapın sonra 5 gün doktor bulamazsınız

Canım benim de olmadı. 2.ay bitti. Bu ay 3.aya başladım bugün tekrar femara kullanmaya başladım. 3.de olurmuymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…