Aşılama Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba insallah sonuc olumlu sonuclanmistir
Bende bekliyorum daha bugun 5.gunum dusunmemeye calisarak ilerliyorum hayirlisi
12. Gün kan verdim 1.20 yani negatif çıktı malesef ama doktorum 12.gün pozitif sonuç alırız yine de adetin geçmesini bekle dedi iğneden sonra 15.gün adet olunuyormuş ben olmadım bugünde kendi günümdü olmadım kafam çok karışık ilk defa göğüs ucumun sızladığını gördüm çünkü sertleşti kırmızılaştı ucu falan ama kan testi negatifti pozitif olur mu bilmiyorum artık pazartesi de doktora gideceğim hasta olsam da olmasam da? Sizin nasıl geçiyor süreç?

Benim de 10.günüm.5 gün sonra test yapacaktım ama 16.gün kanda 33 görmüş arkadaş onu görünce çıkmaz belki 16.gün test yapayım diye düşündüm.tabi adet olmazsam.birde bu arada idrar yolu enfeksiyonu oldum.hamile olma ihtimali olduğu için antibiyotik de başlamıyorlar.başka bi toz verdiler.böyle de bir muallaklık var.ne olduğumuz belli değil

Bazıları da bana hala umut verip belki çocuk vardır da geç tutunma olmuştur diyo kafayı yicem resmen bi adet olsaydım oh be diycem arada olcak gibi ağrı çekiyorum sonra gaz sıkışması olduğunu anlıyorum adet oldum diyorum lavaboya gidiyorum akıntı gelmiş ilk defa adet olacağıma sevincem ama gelmiyor zıkkım

Daha hic birsey hissetmiyorum ikinci gun kasik agrim vardi simdi belirti aramamaya calisiyorum acikcasi
Evet sonradan pozitife donme sansi cok yuksek insallah olmustur hayirlisi

Hamile olmayan biz her belirtiyi yaşadık valla hamile olanlarda tık yok ben anlamadım bu işi şaka bi yana rabbim bütün isteyen hakeden herkese versin şu mübarek günde
Hahahaha aynennn. Kasıklarım hala çok ağrıyor ohss dan şüpheleniyorum

Bende olurum pazartesı falan bence cunku kasıklarım agrıyor ayaklarıma sıcak basıyor
Olmamışım cidden kafayı yicem gece çok kötü adet oluyorum dedim sabah kalktım baktım tertemiz hiçbişey yok akıntım çok sadece ve koyu ama bugün kesin olurum gibi kafayı yedim valla hayırlı olsun

Olmamışım cidden kafayı yicem gece çok kötü adet oluyorum dedim sabah kalktım baktım tertemiz hiçbişey yok akıntım çok sadece ve koyu ama bugün kesin olurum gibi kafayı yedim valla hayırlı olsun
Yeme kafayı kızz daha durr en azından oldun. Buda iyi birsey

:) Bende bende bende ne yapacam bilemiyom valla çatlayacak gibiyim

İlk çatlatma iğnem 16. Günüm hala hasta olmadım. İkinci çatlatma iğnesi tedavisi için doktora gideceğim. Yalnız hasta olmadım hala bayrama denk gelecek adetin ikinci günü gel demişti. Adetin ikinci günü gidince sadece muayene mi yapıyorlar kan.testi mi yapıyorlar yoksa nasıl bir yol izleniyor. Tecrübelilerden fikır alabilir miyim

Adetin 2.günü muayenene ediyor yumurtan var mı kistin var mı bakıyor.kist yoksa ve yumurta varsa klomen femara gibi bi ilaç veriyor bugün başla 5 gün kullan şu gün gel diyor.dediği gün gidiyorsun yumurtan büyümüş mü bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…