12. Gün kan verdim 1.20 yani negatif çıktı malesef ama doktorum 12.gün pozitif sonuç alırız yine de adetin geçmesini bekle dedi iğneden sonra 15.gün adet olunuyormuş ben olmadım bugünde kendi günümdü olmadım kafam çok karışık ilk defa göğüs ucumun sızladığını gördüm çünkü sertleşti kırmızılaştı ucu falan ama kan testi negatifti pozitif olur mu bilmiyorum artıkMerhaba insallah sonuc olumlu sonuclanmistir
Bende bekliyorum daha bugun 5.gunum dusunmemeye calisarak ilerliyorum hayirlisi
Benim de 10.günüm.5 gün sonra test yapacaktım ama 16.gün kanda 33 görmüş arkadaş onu görünce çıkmaz belki 16.gün test yapayım diye düşündüm.tabi adet olmazsam.birde bu arada idrar yolu enfeksiyonu oldum.hamile olma ihtimali olduğu için antibiyotik de başlamıyorlar.başka bi toz verdiler.böyle de bir muallaklık var.ne olduğumuz belli değil12. Gün kan verdim 1.20 yani negatif çıktı malesef ama doktorum 12.gün pozitif sonuç alırız yine de adetin geçmesini bekle dedi iğneden sonra 15.gün adet olunuyormuş ben olmadım bugünde kendi günümdü olmadım kafam çok karışık ilk defa göğüs ucumun sızladığını gördüm çünkü sertleşti kırmızılaştı ucu falan ama kan testi negatifti pozitif olur mu bilmiyorum artıkpazartesi de doktora gideceğim hasta olsam da olmasam da? Sizin nasıl geçiyor süreç?
Bazıları da bana hala umut verip belki çocuk vardır da geç tutunma olmuştur diyo kafayı yicem resmenBenim de 10.günüm.5 gün sonra test yapacaktım ama 16.gün kanda 33 görmüş arkadaş onu görünce çıkmaz belki 16.gün test yapayım diye düşündüm.tabi adet olmazsam.birde bu arada idrar yolu enfeksiyonu oldum.hamile olma ihtimali olduğu için antibiyotik de başlamıyorlar.başka bi toz verdiler.böyle de bir muallaklık var.ne olduğumuz belli değil
Daha hic birsey hissetmiyorum ikinci gun kasik agrim vardi simdi belirti aramamaya calisiyorum acikcasi12. Gün kan verdim 1.20 yani negatif çıktı malesef ama doktorum 12.gün pozitif sonuç alırız yine de adetin geçmesini bekle dedi iğneden sonra 15.gün adet olunuyormuş ben olmadım bugünde kendi günümdü olmadım kafam çok karışık ilk defa göğüs ucumun sızladığını gördüm çünkü sertleşti kırmızılaştı ucu falan ama kan testi negatifti pozitif olur mu bilmiyorum artıkpazartesi de doktora gideceğim hasta olsam da olmasam da? Sizin nasıl geçiyor süreç?
Olmadım canım 14.gün olduHasta oldunuz mu acaba 16. Gün sıkıldım artık
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın :)22 nisanda ovitrelle yaptım şuan beta hcg 33ilk tedavimdi ama hala daha kasıklarımda ağrılar oluyor salı tekrar kan vericem
Kan testi yaptırdım 1.6 çıktı sonuç olurum herhalde artıkBende olmadım kafayı yicem göğüs hassasiyetim iyice arttı midem de bulanıyor
Evde test yaptınmı canımAmin canıminşallah sağlıklı bir gebelik olur. Belirtilerim diyemem aslında 24 nisandan beri sadece belim ve kasıklarım ağrıyor başka hiç bir belirtim yok
Hahahaha aynennn. Kasıklarım hala çok ağrıyor ohss dan şüpheleniyorumHamile olmayan biz her belirtiyi yaşadık vallahamile olanlarda tık yok ben anlamadım bu işi şaka bi yana rabbim bütün isteyen hakeden herkese versin şu mübarek günde
Bende şunu merak ediyorum kaçıncı gün test yaptınız kan mi kaset miİnşallah canım rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben oldum sonunda oh beeKan testi yaptırdım 1.6 çıktı sonuç olurum herhalde artık
Bende olurum pazartesı falan bence cunku kasıklarım agrıyor ayaklarıma sıcak basıyorBen oldum sonunda oh bee
Yok en son 4 mayısta yapmıştım 2. Silik çizgiyi gördüm sonra da Dr um onlara pek itibar etme dedi Bi daha yapmadımEvde test yaptınmı canım
Kan testi canım 11. Günden itibaren 15. Güne kadar yaptım benBende şunu merak ediyorum kaçıncı gün test yaptınız kan mi kaset mi
OlmamışımBende olurum pazartesı falan bence cunku kasıklarım agrıyor ayaklarıma sıcak basıyor
Yeme kafayı kızz daha durrOlmamışımcidden kafayı yicem gece çok kötü adet oluyorum dedim sabah kalktım baktım tertemiz hiçbişey yok akıntım çok sadece ve koyu ama bugün kesin olurum gibi kafayı yedim valla hayırlı olsun
:) Bende bende bende ne yapacam bilemiyom valla çatlayacak gibiyimOlmamışımcidden kafayı yicem gece çok kötü adet oluyorum dedim sabah kalktım baktım tertemiz hiçbişey yok akıntım çok sadece ve koyu ama bugün kesin olurum gibi kafayı yedim valla hayırlı olsun
Adetin 2.günü muayenene ediyor yumurtan var mı kistin var mı bakıyor.kist yoksa ve yumurta varsa klomen femara gibi bi ilaç veriyor bugün başla 5 gün kullan şu gün gel diyor.dediği gün gidiyorsun yumurtan büyümüş mü bakıyorİlk çatlatma iğnem 16. Günüm hala hasta olmadım. İkinci çatlatma iğnesi tedavisi için doktora gideceğim. Yalnız hasta olmadım hala bayrama denk gelecek adetin ikinci günü gel demişti. Adetin ikinci günü gidince sadece muayene mi yapıyorlar kan.testi mi yapıyorlar yoksa nasıl bir yol izleniyor. Tecrübelilerden fikır alabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?