Aşılama Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ayca07

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2021
129
52
13
25
Merhaba arkadaşlar 3 gün önce ilk çatlatma iğnemi vuruldum ve 3 günü de iyi değerlendirdik. Doktorum 4 yumurta yakaladı fakat ben pkolu olduğum için çok zor olacakmış gibime geliyor. Bir yandan çok heyecanlı bir yandan da çok endişeliyim :) kafam dağılsın diye buraya yazmak istedim. Çatlatma iğnesi olup neler yaşadağınızı iyi de olsa kötü de olsa aktarır mısınız? Belki bilmediğim birşeyler vardır sizin sayenizde öğrenirim :)

Hayırlısı olsun inşallah tek önerim hiç bir belirtiye aldırma iğnede beta hormonu var gebelik belirtisi yaşarsın yanıltmasın iğneden 14 gün sonra test yap ondan önce yapma yanılır igne etkisi çizgi görür üzülürsün sabırla bekle . Hangi ilaci kullandın acaba?

Adet olana kadar test yapmayı düşünmüyorum açıkcası negatif gördüğümde piskolojim bozuluyor resmen :) 5 gün sabah akşam klomen kullandım

Pko ya rağmen klomene dört yumurta oluştuysa masallah vallahi 4 yumurta ile şansın çok yüksek
2 yumurta oluşmuştu ilk kontrolde 12 dedi doktor 2 gün sonra gel dedi gittiğimde 4 tane var dedi bitanesi 18 diğerleri 16 dedi çatlatma iğnesi verdi işte. Benim pko olmama rağmen hormonlarım falan çok iyi aderlerim düzenli tek sıkıntım 2 tane kistim var inşallah Rabbim hayırlısı neyse onu versin

Oh oh maşallah dört tane gayet güzel gelişmiş yumurta bence tutma ihtimali oldukca yüksek hadi hayırlısı

Merhaba. Umarım tedavin olumlu sonuçlanır Doktor bana da pko dedi fakat hormonlarım normal düzenli de adet görürüm. Hormonlara rağmen sadece pko görüntüsü olduğu için pko tanısı konulur mu? kaç tane doktor dinledim 2 belirti birden olmadı mı tanı konulmaz diyor ya ultrason görüntüsü ve hormon ya da ultrason görüntüsü ve belirti kıllanma vs tarzı. Benim de iğneyi yapalı bugün 14. Gün oldu dün kan vermiştim negatif umarım seninki tutar canım

Tam olarak bilmiyorum canım mesela benim komşumada pko tanısı konulmuş kisti yokmuş hormonlarıda iyiymiş ama 3 4 ay adet olmadığı oluyor. Neye göre tanı konuluyor bilmiyorum doktorum pko da çok ama küçük kistler olur dedi senin 2 tane çok korkulacak bişey yok dedi sanırım kıllanmadan anlıyolar çünkü bende de aşırı kıllanma oluyor ve bazılarında genetik oluyormuş canım. Zaten artık herşey hormonlu olduğu içim doktorum benim hastalarımın yarısı bu konudan geliyor dedi. Senin kaç yumurtan oluşmuştu canım birde ilk iğnen miydi?

Benimde ailemde olanlar var pko ama hiçbirinde de kıllanma vs tarzı adet görememe olmadı bende de yok kıllanma adet görmeme her şey normal hormonlarım da normal mesela fsh lh oranı var ona göre pko sayılmam sadece çok yumurtamın olduğunu ve küçük küçük olduğunu söyledi büyümesinde problem olabilir dedi. İlaçla bakıcaz büyüyor mu dedi klomen verdi sabah akşam 5 gün kullandım bitikten 2 gün sonra gittiğimde bi tane 16 mm yumurtamın olduğunu söyledi gayet iyi dedi çatlatma iğnesi verdi 6 gün sonra yapmam İçin ama eşimin sonuçlarını görünce direkt aşılama dedi sperm hızı düşüklüğü varmış eşimde kendimiz denemek istiyoruz dedik denedik olmadı. Evet canım ilk klomen ve ilk iğne kullanmamdı. 9 aylık evliyim daha önce 2 doktora gitmiştim yumurta takibi yapmıştı (ilaçsız) olmuş çatlamış demişti kendiliğinden bi problem yok 1 yılın dolunca gelirsin belki rahim filmi çekeriz demişti olmazsa. Bu son doktor böyle söyleyince moraller yere geldi zaten olmayacağını bilerek kullandım eşimden dolayı doğal yolla olması zor dedi doktor. Bana da öyle geliyor artık tabi allahtan Ümit kesilmez. Adetim sökülünce soğan kürü yapmayı düşünüyorum şimdi tekrar hormon ilacı almak istemiyorum eşim takviyelere başladı onlar biraz etki edene kadar bende doğal yollarla denemek istiyorum çünkü ben tekrar yumurta geliştirici ilaç alsam da eşimden dolayı olma ihtimali düşük

Anladım canım geçmiş olsun benim arkadaşıma da doktor kısırsın demiş çocuğun olmaz demiş 6 ay sonra hamile kaldı. Rabbim ol deyince oluyor daha zamanımız var demek ki. Ama inşallah hepimiz evlat kokusunu koklarız. Rabbim herkese nasip etsin. Bende 1.5 yıldır evliyim 1.5 yıldır çabalıyoruz gitmediğim doktor kalmadı maddi manevi çöküş yaşadık ama şuan içim kıpır kıpır doktorok umutlandırdı. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz.

İnşallah canım. Rahim filmi çektirdin mi? Eşinde problem yoksa sende de sadece pko varsa sıkıntı yapma en kısa zamanda anne olursun inşallah

Insallah tez zamanda bendr 1bucuk yıldır evlıyım ınsan psıkolejıkmen kendını yıpratıyor dımı?

İnşallah canım. Rahim filmi çektirdin mi? Eşinde problem yoksa sende de sadece pko varsa sıkıntı yapma en kısa zamanda anne olursun inşallah
Eşimde bi sorun çıkmadı canım doktor aşılama tutmazsa rahim filmi çektirmemi söyledi bakalım inşallah tutar da 1.5 yıllık hasretimiz sonlanır

Insallah tez zamanda bendr 1bucuk yıldır evlıyım ınsan psıkolejıkmen kendını yıpratıyor dımı?
Aynen öyle valla 1.5 yıldır teste verdiğimiz paranın haddi hesabı yok eşim çocuğuma ev alırdım bu parayla diyor bazen gülüyoruz ama üzülüyoruz da yine umutlanmak istemiyorum açıkcası ama içim kıpır kıpır

Tıpkı senin gibiyim. Hormonlarım adetlerim düzenli sadece yumurtalıklarda pko var. Femara kullandım 5 gün cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum bu gece degendirme gecesi bende heyecanlanla bekliyorum. 16 mm ile catlatma iğnesi vuruldum

Sperm hız düşüklüğü için çoban çökerten ve çakşır suyu havuç suyu bunlar çok çok faydalı bizzat denedik. Muhakkak kullanmanızı tavsiye ederim

Bende 3 gündür değerlendiriyorum sanki afedersim ilişkiye girmezsem olmayacakmış gibi hissediyorum eşimi darlıyorum bazen ilişkiden sonra bacaklarınızı havaya kaldırın diyolar sağ ve soluna yat diyolar ay herkes bişey diyo hepsini yapmaya çalışıyorum inşallah iyi sonuçlar alırız lütfen belirti olur yaşadığın şeyler okur buraya yazıp birbirimizi bilgilendirelim olur mu bu günlerin geçmesini beraber bekleyelim inşallah hayırlı sonuçlar alırız

İnşallah şu mübarek günlerde ikimizde hayırlı sonuçlar alırız. Allah isteyen herkese nasip etsin. İğneden sonra akıntım oldu yumurtlama akıntısı gibi. Belim ağrımaya başladı 34 saat oluyor iğne olalı. İlk femara kullanışım doktor femara pko da daha etkili dedi klomen vermedi femara verdi 16 mm çok küçük değil mi dedim hayır dedi doktor 16mm gayet güzel dedi. Hayırlı olsun inşallah.

Ovitrelle verdi bana bakalım hayırlısı olsun. Çok bel ağrısı çekiyorum geceleri yumurtalarım çatlıyor sanırım çok ağrı çekiyorum uyuyamıyorum inşallah bebek olurda acıları çektiğimize değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…