Aşılama Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
22 sinde vuruldum bende hala hasta olmadım

Anneler günümüzde kutlu olsun hamiş olmasakta bizde anne adayıyız inşallah çocuklarımızın bize çiçek toplayıp getirdiği zamanlarıda görürüz

Anladım tekrar kan testi yapmıyor yani. Eğer ki kist varsa sanırım o ay ara veriliyor değil mi ? İlaca 3. Gün başlamıştım yine aynı olacak galiba.

Gebelik olmadı mı canım adet bekliyorsun benim de 17. Gün bende adet olmadım ama beta pozitif geldi benm belki sende hamilesindir

Anladım tekrar kan testi yapmıyor yani. Eğer ki kist varsa sanırım o ay ara veriliyor değil mi ? İlaca 3. Gün başlamıştım yine aynı olacak galiba.
Kan testi yapmıyor.benim ilk gittiğimde kist vardı yasmin verdi 3 hafta onu kullandım kist patlasın diye.o ay da öyle geçti.ben 2.gün başlamıştım ilaca

Adet olamayan kızlar ne kullanmıştınız?ben geçen ay klomen kullandım 16.gün adet olmuştum günümde.bu ay femara bakalım nezaman olucam?bugün 11.gün.siz ne kullandınız?

Gebelik olmadı mı canım adet bekliyorsun benim de 17. Gün bende adet olmadım ama beta pozitif geldi benm belki sende hamilesindir
Canım hayırlı olsun.iğneden sonra kaçıncı gün test yaptın?idrar testi mi yaptın kan mı?

Adet olamayan kızlar ne kullanmıştınız?ben geçen ay klomen kullandım 16.gün adet olmuştum günümde.bu ay femara bakalım nezaman olucam?bugün 11.gün.siz ne kullandınız?
11. Gününüz 14. Gün test yapılıyor belki gebesinizdir ve olmazsınız

Canım hayırlı olsun.iğneden sonra kaçıncı gün test yaptın?idrar testi mi yaptın kan mı?
13. Gün kan testi pozitif geldi canım idrar testi de 13.gün den itibaren 2. Çizgi silik çıkmıştı idrar testi yapmadım Bi daha kan takibine devam ettik

Bugun 6. Gunum sadece ama cok kasik agrim var adet icin erken degilmi belirtimi Of cok tedirginim

11. Gününüz 14. Gün test yapılıyor belki gebesinizdir ve olmazsınız
13. Gün idrar testi yaptım negatif hala hasta olmayınca kan testi yaptırdım 15. Gün negatif ve hala hasta olmadım 16. Günüm kist mi oldu acaba bilemiyorum

Kızlar bende elemdim iğne dahil 14.günde hasta oldum..
Hayırlısı olsun bende bir an önce hasta olsam da yeniden denesem diyorum ilk denememdi iğneden sonra 16. Günüm ama hala hasta olmadım gebe de değilim. Sanırım hastalığimin ikinci günü bayrama denk gelecek ve bu ayı kaciracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…