Aşılama Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar bende 19nda vuruldum 10 yumurtam vardi . Mayısın 3unde test günüm. Çok heyecanliyim. Ben vucudumda iğnenin etkisi var mı hala diye cumartesi test yapmistim tek çizgi cikti yani benden cabuk gitmis iğnenin etkisi 😅

Arkadaşlar bende 19nda vuruldum 10 yumurtam vardi . Mayısın 3unde test günüm. Çok heyecanliyim. Ben vucudumda iğnenin etkisi var mı hala diye cumartesi test yapmistim tek çizgi cikti yani benden cabuk gitmis iğnenin etkisi 😅
10 yumurta mı maşallah çok iyi sonuçlarını haber ver lütfen 🥰

Anladım canım. Anasonu duymussundur belki sperm sayısı için çok faydalı olduğunu okumuştum. Kullanan arkadaşlardan da olumlu sonuclar elde edenler oldu bayağı. Hani hızını etkiler mi bilmem ama bi bak istersen . Umarım tez zamanda sen de güzel haberler verirsin canım ♥️
İnşallah canım teşekkürler ❤️

10 yumurta mı ? Hiç duymadım daha önce bu kadar yumurtanın bir arada olduğunu . İnşaallah biri doğru yolu bulur en azından 🤲☺️

Bir buçuk senedir bi kürtajım oldu. Onun dışında doğru düzgün bi sorun olmadığı halde nasip olmuyordu . Hayal kırıklığı yaşayınca insan aylarca, biraz ümitsizlik oldu sanırım. Benim iğneden sonra 3. Ve 4. gunlerde kasık ağrılarım oldu. Adet tarihimden bir hafta öncesine yakın tarihte de afedersin böyle sarı bi akıntım oldu şaşırmıştım hatta. Yine adete yakın adet sancilarim vardı adet olcam sandım yine o yüzden ☺️ amin Allah razı ols

Yok canım iğnenin etkileri zaten bunlar. İnşallah rabbim isteyen herkese ve bize nasip eder 🥰
Amin inşallah minik kuşlarımızı beklemeye devam 🥰🥰🥰😍

Bir buçuk senedir bi kürtajım oldu. Onun dışında doğru düzgün bi sorun olmadığı halde nasip olmuyordu . Hayal kırıklığı yaşayınca insan aylarca, biraz ümitsizlik oldu sanırım. Benim iğneden sonra 3. Ve 4. gunlerde kasık ağrılarım oldu. Adet tarihimden bir hafta öncesine yakın tarihte de afedersin böyle sarı bi akıntım oldu şaşırmıştım hatta. Yine adete yakın adet sancilarim vardı adet olcam sandım yine o yüzden ☺️ amin Allah razı olsun
Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah darısı bize 🥰🥰

Bende 22 yaşındayım ama 4 yumurta oluştu ilk defa 10 yumurta duydum maşallah valla olma ihtimali çok yüksek bende 6 sında test yapacağım inşallah gönlümüzce olur haber vermeyi unutma lütfen 🥰
Tabiki de yaşıtmisiz cok sevindim aramızda 3 gün var :KK76: benim kasıklarımda sancılar oluyor sende neler var :dondurma:

Tabiki de yaşıtmisiz cok sevindim aramızda 3 gün var :KK76: benim kasıklarımda sancılar oluyor sende neler var :dondurma:
Oo bende yok yok bel ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı geceleri içim yanıyor resmen askılıyla uyuyorum bunalıyorum falan iğnenin etkisi hamilelik belirtilerin yarısını gösteriyorsa ben hamileliği düşünemiyorum valla hem zor hem de çok kutsal bişey ama yeter ki olsun da herşeye razıyım ❤️

Oo bende yok yok bel ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı geceleri içim yanıyor resmen askılıyla uyuyorum bunalıyorum falan iğnenin etkisi hamilelik belirtilerin yarısını gösteriyorsa ben hamileliği düşünemiyorum valla hem zor hem de çok kutsal bişey ama yeter ki olsun da herşeye razıyım ❤️
Maşallah valla sende gerçekten yok yok 😂 aynen öyle tek isteğimiz pozitifi görmek Allahın izniyle insallah ikimizde bu Ay hamile olduğumuzu öğreniriz 😊😊

Back
X