- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
- Konu Sahibi Mai-sitarem
-
İnsallah boyle devam eder canim 2 gun daha bekle10.gün
Dün ile bugünün testlerini atıyorum sence aynılar mıİnsallah boyle devam eder canim 2 gun daha bekle
Dayanamadım az önce tekrar test yaptım ve sonuç sanki koyulaşmış sıvı falanda çok aldım zaten akşam saati 10.gün bu aradaİnsallah boyle devam eder canim 2 gun daha bekle
Cnm simdi girebildim ve gordum bencede koyu gibiDayanamadım az önce tekrar test yaptım ve sonuç sanki koyulaşmış sıvı falanda çok aldım zaten akşam saati 10.gün bu arada
Bugünde 11. Gün yaptım böyle çıktıCnm simdi girebildim ve gordum bencede koyu gibi
Ben senden umutluyum yarin sabahta yap bir tane yine cizgi varsa hemen beta baktirmalisin ben 12.gunde ogrendim ayy insallah vardir yoksa artik silinirdi benceBugünde 11. Gün yaptım böyle çıktı
Evet canım bende öyle düşünüyorum hatta bak gece 12 :30 ya yani bir saat önce yine yaptım böyle çıktı 12.güne giriyorum yeniBen senden umutluyum yarin sabahta yap bir tane yine cizgi varsa hemen beta baktirmalisin ben 12.gunde ogrendim ayy insallah vardir yoksa artik silinirdi bence
Evet canım bende öyle düşünüyorum hatta bak gece 12 :30 ya yani bir saat önce yine yaptım böyle çıktı 12.güne giriyorum yeni
Sence ne olabilir böyle çıkmasısimdi guzelce uyu sabaha bi tane daha patlat yada direk kan ver
12. Günsimdi guzelce uyu sabaha bi tane daha patlat yada direk kan ver
Yaa seni heveslendirmek istemem ama benceee varrrr12. Gün
Yarın kuzum geç daha net olur sonuç ne iseYaa seni heveslendirmek istemem ama benceee varrrrbeta baktirdin mii
Benimde 13.gün böyleydi iğneden sonra ama negatif sonuçlandı maalesef inşallah sende vardır kan sonucundan belli olur verince13. Gün silik çizgi kan vereceğim akşam
İnşallh canımBenimde 13.gün böyleydi iğneden sonra ama negatif sonuçlandı maalesef inşallah sende vardır kan sonucundan belli olur verince
Canim merhaba ne durumdasin verdin mi13. Gün silik çizgi kan vereceğim akşam
Ya bir türlü gidemedim eşim biraz grip oldu yarına kaldı bende gidemeyince test yaptım böyle şıktı yine 13. GünCanim merhaba ne durumdasin verdin mi
Kan
Biraz siliklesmismi sanki canim ya var gibide ama bilemedim hicYa bir türlü gidemedim eşim biraz grip oldu yarına kaldı bende gidemeyince test yaptım böyle şıktı yine 13. Gün
Yarın belli olur artıkBiraz siliklesmismi sanki canim ya var gibide ama bilemedim hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?