Çatlatma iğnesi sonrası kahverengi akıntı

geciktirmez onun amaci rahimi kalinlastirmak
yaa hadi inşallah hamileyimdir benim bugün iğnemin 17.günü ve adet olmadım ama iki gün önce test yapmıştım negatifti kendimi de umutlandırmak istemiyorum ya normalde hiçbir zaman gecikmez adetim bu sefer bu ilacı da kullandığım için o mu yaptı dedim

Ayy hadi inşallah hiç belli olmaz ben sabah erken gebelik testi ile yapmıştım negatifti öğleden sonra ucuz olanlardan yapmıştım pozitifti Allahın takdiri hiç belli olmaz tabi herkesin de aynı olacak değil seni umutlandırmak asla istemem ama inşallah bebişin vardirr:)

İnsallah ben de kendimi pek umutlandırmamaya çalışıyorum birkaç gün daha bekleyeyim dedim bakalım nasibimizde ne çıkacak

Ben iğneden 16 gün sonra olmuştum canım. Estrofem+ duphaston kullanmıştım. Normalde benim de adetim düzenlidir.
bugün 18.günüm hala adet olmadım bugün ilacım bitti bakalım adet olacak mıyım arada adet sancısı tarzı ağrılarım oluyo ama daha gelen yok Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ya

çatlama sorunu olduğu nasıl anlaşılıyo ne gibi bi şikayetin vardı

bugün 18.günüm hala adet olmadım bugün ilacım bitti bakalım adet olacak mıyım arada adet sancısı tarzı ağrılarım oluyo ama daha gelen yok Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ya
Bence bi doktora git istersen. Bide test yaptın mı ? Sanki fazla olmuş iğneden sonra. Ben 16. gün deyince doktor şaşırmıştı duphaston bittikten sonra hemen olunuyormuş çünkü.
Başka ilaçlar kullandın mı?

Yok canım ya sadece klome+iğneden sonra estrofem kullandım ve 18.gün adet oldum maalesef bu ay da nasip değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…