- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
- Konu Sahibi Mai-sitarem
-
Maşallah benimde 37 den 278 e çıkmıştı:)Gogus ageısı var sadece bugun kan verdim tekrar 153 e cıkmıs kan degerim
Canım tebrik ederim. Çok seviniyorum böyle hamiş kalınca bu forumda. Çatlatma iğnesinin yanında estrofem vb gibi ilaç kullandın mı peki?55.46 daha cok yeni
SAOL CANIM AMİN İnşallah
SAOL cnm Allah razı olsun ilaç kullanmadım adet oldum yumurtlama gününde iğne vurdular sadeceCanım tebrik ederim. Çok seviniyorum böyle hamiş kalınca bu forumda. Çatlatma iğnesinin yanında estrofem vb gibi ilaç kullandın mı peki?
Ne güzel maşallahMaşallah benimde 37 den 278 e çıkmıştı:)
Geciktirmez onun amaci rahimi kalinlastirmakarkadaşlar estrofem ilacı adeti geciktirir mi
yaa hadi inşallah hamileyimdir benim bugün iğnemin 17.günü ve adet olmadım ama iki gün önce test yapmıştım negatifti kendimi de umutlandırmak istemiyorum ya normalde hiçbir zaman gecikmez adetim bu sefer bu ilacı da kullandığım için o mu yaptı dedimgeciktirmez onun amaci rahimi kalinlastirmak
Ben kullandım canım öyle bişey yok diye biliyorumahim duvarının kalınlaşması için vermişti.arkadaşlar estrofem ilacı adeti geciktirir mi
Sen kullandığında adetinde gecikme oldu mu hiç canım benim adet sancısı gibi ağrılarım oluyo her an adet olacakmışım gibi korkuyorum yaBen kullandım canım öyle bişey yok diye biliyorumahim duvarının kalınlaşması için vermişti.
Ayy hadi inşallah hiç belli olmaz ben sabah erken gebelik testi ile yapmıştım negatifti öğleden sonra ucuz olanlardan yapmıştım pozitifti Allahın takdiri hiç belli olmaz tabi herkesin de aynı olacak değil seni umutlandırmak asla istemem ama inşallah bebişin vardirr:)yaa hadi inşallah hamileyimdir benim bugün iğnemin 17.günü ve adet olmadım ama iki gün önce test yapmıştım negatifti kendimi de umutlandırmak istemiyorum ya normalde hiçbir zaman gecikmez adetim bu sefer bu ilacı da kullandığım için o mu yaptı dedim
İnsallah ben de kendimi pek umutlandırmamaya çalışıyorum birkaç gün daha bekleyeyim dedim bakalım nasibimizde ne çıkacakAyy hadi inşallah hiç belli olmaz ben sabah erken gebelik testi ile yapmıştım negatifti öğleden sonra ucuz olanlardan yapmıştım pozitifti Allahın takdiri hiç belli olmaz tabi herkesin de aynı olacak değil seni umutlandırmak asla istemem ama inşallah bebişin vardirr:)
Ben iğneden 16 gün sonra olmuştum canım. Estrofem+ duphaston kullanmıştım. Normalde benim de adetim düzenlidir.Sen kullandığında adetinde gecikme oldu mu hiç canım benim adet sancısı gibi ağrılarım oluyo her an adet olacakmışım gibi korkuyorum ya
bugün 18.günüm hala adet olmadım bugün ilacım bitti bakalım adet olacak mıyım arada adet sancısı tarzı ağrılarım oluyo ama daha gelen yok Rabbim hakkımızda hayırlısını versin yaBen iğneden 16 gün sonra olmuştum canım. Estrofem+ duphaston kullanmıştım. Normalde benim de adetim düzenlidir.
çatlama sorunu olduğu nasıl anlaşılıyo ne gibi bi şikayetin vardıKızlar bnde çatlama sorunu varmış doktor adettinden itibaren 14 ncü gün gel dedi ultrasonla alttan muayene yapacakmış ilaç kullanmadan mı direk acaba iğne vuracak hiç bu şekilde giden var mı okuduğum da hep adetken ilaç kullanıp sonra iğne vurmuşlar bnde bu ay boşa yine bir sonra ki ay ertelensin de istemiyorum bilgisi ola var mı
Benim de 2 gündür ağrı başladı. Bugün iğne olalı 14. Günüm. Göğüs uçlarımda koyu halkalar oluştu sanki sende de var mı?Göğüslerimde sadece agrı oldu canım saolasın
Bence bi doktora git istersen. Bide test yaptın mı ? Sanki fazla olmuş iğneden sonra. Ben 16. gün deyince doktor şaşırmıştı duphaston bittikten sonra hemen olunuyormuş çünkü.bugün 18.günüm hala adet olmadım bugün ilacım bitti bakalım adet olacak mıyım arada adet sancısı tarzı ağrılarım oluyo ama daha gelen yok Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ya
Evet vardı benım de sadece gpgsum ageısı ve kahverwgengıleşti 17 gun test yap cıkar kesin sonjcBenim de 2 gündür ağrı başladı. Bugün iğne olalı 14. Günüm. Göğüs uçlarımda koyu halkalar oluştu sanki sende de var mı?
Tamam cnm 2 gün daha bekleyeyim 17 de yapayım. Arada çok hafif adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor bir de benim.Evet vardı benım de sadece gpgsum ageısı ve kahverwgengıleşti 17 gun test yap cıkar kesin sonjc
Yok canım ya sadece klome+iğneden sonra estrofem kullandım ve 18.gün adet oldum maalesef bu ay da nasip değilmişBence bi doktora git istersen. Bide test yaptın mı ? Sanki fazla olmuş iğneden sonra. Ben 16. gün deyince doktor şaşırmıştı duphaston bittikten sonra hemen olunuyormuş çünkü.
Başka ilaçlar kullandın mı?
Olsun canım morelini bozma. Bu ay da ovulasyon testiyle dene bide istersen yumurtlama sorunun yoksa.Yok canım ya sadece klome+iğneden sonra estrofem kullandım ve 18.gün adet oldum maalesef bu ay da nasip değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?