- 9 Aralık 2020
- 50
- 20
- 8
- 32
- Konu Sahibi Mai-sitarem
-
Çok şükür benim sıkıntım yokmuş bu ay gitmicem zaten ara vermek istedim ben de öyle denemeyi düşünüyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bana anlatır mısın acabaOlsun canım morelini bozma. Bu ay da ovulasyon testiyle dene bide istersen yumurtlama sorunun yoksa.
Tabi ki. Ben ilk defa kullandım. Ama gayet mantıklı geldi çünkü benim de sorunum yok.Çok şükür benim sıkıntım yokmuş bu ay gitmicem zaten ara vermek istedim ben de öyle denemeyi düşünüyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bana anlatır mısın acaba
Teşekkür ederim denicem bu ay da böyle olsun bakalım artık yorulmaya başladım umutlanmaktan düşünmektenTabi ki. Ben ilk defa kullandım. Ama gayet mantıklı geldi çünkü benim de sorunum yok.
Adetten sonra 11. gün başlanıyor sabah akşam şeklinde aynı gebelik testi gibi. Ama sabah ilk idrar değil birde 2 saat öncesinden sıvı tüketilmiyor.
Ben günde 1 kere yaptım öğlen saatinde. Çift çizgi olduğunda "pik" oluyor yani yumurtlama olmuş oluyor. C ve T var testin üstünde onların ikisi de koyu olmalı. ( Benim 2 gün oldu ) ertesi günlerde, -genelde ertesi gün- çizgi silikleşince yumurta çatlamış oluyor. Pik olduğu günler ilişki öneriliyor. 11. günden sonra gün aşırı da olabilir.
Bu ay denedim bakalım. Geçen ay ben de klomen+ estrofem çatlama iğnesi kullanmıştım, ara vermek istedim.
Ben de de oluyordu canım test yaptın mıTamam cnm 2 gün daha bekleyeyim 17 de yapayım. Arada çok hafif adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor bir de benim.
Deneyelim bakalım hakkımızda hayırlısı artık. İnşallah olur hepimizinTeşekkür ederim denicem bu ay da böyle olsun bakalım artık yorulmaya başladım umutlanmaktan düşünmekten
İnsallah insallahDeneyelim bakalım hakkımızda hayırlısı artık. İnşallah olur hepimizin
Bende de ilk iki gun igneden sonra akintimin arasinda kan geldi minik ama sonra kahverengi akinti oldu . Ama daha olmadi bence ignenin etkisidir.Teşekkür ederim cevabın
Teşekkür ederim cevabın için canım. Hafif kahverengi bı akıntıydı. Daha sonra geçti. Sanırım ben biraz evham yaptım.Senin kaçıncı günün oldu iğneden sonra?
Merhaba benimde bugün 13. Günüm ve çok çok az kahverengi leke oldu çok korkuyorum ne yapmalıyımBende aynı durumu yaşadım ve azcık kahverengi lekelenme geldi(13 gün sonra) sonra hamile olduğumu öğrendim
Çok fazla değilse endişe etme 15. gün ya da 16. gün test yap canım inşallahMerhaba benimde bugün 13. Günüm ve çok çok az kahverengi leke oldu çok korkuyorum ne yapmalıyım
Şöyle anlatayım ben zaten bu sabah yani çatlatma iğnesinin 13. Günü test yaptım 2. Çizgi çok silikti minik minik kahverengi 3-4 damla geldi akşam 4 gibi oldu yemek yaparken saat 9 a kadar da devam etti şimdi yok adetime bir hafta var sabah doktoruma gideceğim okuduğum yazılarda genelde bu dönemlerde yerleşme olabileceği yazıyor lekenmelerde doktora gitmeyi öneriyorlar muhtemelen o da kan testi isteyecek bakalım sabah ola hayrola canım çok teşekkür ederimÇok fazla değilse endişe etme 15. gün ya da 16. gün test yap canım inşallahbebişin olur. Eğer hastalanmazsan sonraki günler doktora git.
Canım bende sadece bir kere geldi o da çok hafif 16.günde adet oldum.O yüzden dedim bekle diye, testi 15. Gün yap 14 gün pozitif çıkabilir. İnşallah kan testinde çıkarŞöyle anlatayım ben zaten bu sabah yani çatlatma iğnesinin 13. Günü test yaptım 2. Çizgi çok silikti minik minik kahverengi 3-4 damla geldi akşam 4 gibi oldu yemek yaparken saat 9 a kadar da devam etti şimdi yok adetime bir hafta var sabah doktoruma gideceğim okuduğum yazılarda genelde bu dönemlerde yerleşme olabileceği yazıyor lekenmelerde doktora gitmeyi öneriyorlar muhtemelen o da kan testi isteyecek bakalım sabah ola hayrola canım çok teşekkür ederimRabbim bu mübarek hayırlı günlerin hatrına bize ve isteyen herkese sağlıkla sıhatle bebişimizi versin inşallah Allah sizinkini ve olan herkesinde sizlere bağışlasın
Evet canım bende sabah adet oldum zaten herşeyin hayırlısı olsunCanım bende sadece bir kere geldi o da çok hafif 16.günde adet oldum.O yüzden dedim bekle diye, testi 15. Gün yap 14 gün pozitif çıkabilir. İnşallah kan testinde çıkarHamile olduğum zaman çatlatma iğnesi kullanmadım :)
Canım bende çatlatma iğnesi olmadan hamile kaldım. Doktor yapalım dedi ben istemiyorum bu ay dedim. Oluverdi. Stres de etkiliyor. Belki seninde öyle olur. Her şeyin hayırlısı, zamanı vardır gelmek için bebişinin.Evet canım bende sabah adet oldum zaten herşeyin hayırlısı olsun
Merhaba canım üstünden baya geçmiş yazının haıyırlı olsun inşallah gözün Aydın benimde çatlatma iğnesi 9.gün bugün idrar testi yaptım biliyorum erken ama böyle çıktıCanim degere takilma duzenli artisa bakiyor onlar bende bugun beta verdim cuma gunu verdigim 37.38 di bugun ki 276.89 cikti birden bire artti bende anlamadim :)
Canım inşallah bebeşin vardır.Merhaba kızlae üstünden baya geçmiş yazının haıyırlı olsun gebeler için benimde çatlatma iğnesi 9.gün bugün idrar testi yaptım biliyorum erken ama böyle çıktı
Canim merhaba cikiyor 10. 11. Gune kadar boyle 13. Gun ve sonrasi onemli . İnsallahh pozitiflik devam ederMerhaba canım üstünden baya geçmiş yazının haıyırlı olsun inşallah gözün Aydın benimde çatlatma iğnesi 9.gün bugün idrar testi yaptım biliyorum erken ama böyle çıktı
İnşallh canımCanim merhaba cikiyor 10. 11. Gune kadar boyle 13. Gun ve sonrasi onemli . İnsallahh pozitiflik devam eder
10.günCanim merhaba cikiyor 10. 11. Gune kadar boyle 13. Gun ve sonrasi onemli . İnsallahh pozitiflik devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?