Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pardon 18.gün oluyor yani iğneyi 15şubatta oldum.. hayır reglme daha var o taroh regl tarıhım degıl anlamadım bende

İnşallah yerleşme kanamasıdır heyecanla beklemedeyız hakkımızda hayırlısı olsun lütfen uzulme rabbim ne derse o olur demekki vakti zManı var..

Pardon 18.gün oluyor yani iğneyi 15şubatta oldum.. hayır reglme daha var o taroh regl tarıhım degıl anlamadım bende
O zaman 18. Gün doğru ise benim adetimden 3 gün geçmesi gerek ... Bilemiyorum artık şu mu bu mu doğru diye düşünmekten başım ağrıdı beklemekten başka çare yok... Olumlu bir sonuç olursa bu stresten kurtulursam inşallah 7 düvele ilan edeceğim

Bende ahahaha alnıma yazıcam o dereceeeee inşallah iyi sonuçlar alırız yoksa gerçekten hüsrana ugrayacağım bende. Beklemek cok zormuş

Bende ahahaha alnıma yazıcam o dereceeeee inşallah iyi sonuçlar alırız yoksa gerçekten hüsrana ugrayacağım bende. Beklemek cok zormuş
Ayy yaaa inşallah olur kime nasıl söyleyeceğimi bile hayal ettim umarım hevesimiz kursağımızda kalmaz ... Beklemek çok zorr... Son 2 gün... Saniyeler saat oldu sanki

Ayy yaaa inşallah olur kime nasıl söyleyeceğimi bile hayal ettim umarım hevesimiz kursağımızda kalmaz ... Beklemek çok zorr... Son 2 gün... Saniyeler saat oldu sanki
Pazartesi büyük gün iyi haberlerını beklıyorum burayada yazarsın olurmu? Sonuclarımız nolursa olsun. Bende aynı şekilde yazacagım. Zaten doktorumu değiştiricem bide ben

Pazartesi büyük gün iyi haberlerını beklıyorum burayada yazarsın olurmu? Sonuclarımız nolursa olsun. Bende aynı şekilde yazacagım. Zaten doktorumu değiştiricem bide ben
Pazar günü yada o güne dek regl olursam ağlamaktan fırsat bulursam yazarım inşallah olmaz da adet gecikmesi yaşarsam ki o zaman asıl heyecan olacak .. test için cumaya dek bekleyeceğim bakalım dananın kuyruğu pazara dek kopar yani iyi kötü ama inşallah iyi haberdar ederim ... Sen de mutlaka haber ver günlerimiz yakın

Benımde persembe evet günlerimiz yakın hayırlı haberler inşallahhh rabbim yüzümüze güler bu sefer

Amin inşallah. Hiç bir belirtin var mı? Seni umutlandircak herhangi bir işaret? Hiç test yapmadın değil mi?
Yaptım 3tane hemde ama erken daha test ıcın cunku daha erken.. hemen bellı olmaz kı? Ikı tanesı silik çizgi son yaptıgım tek cızgıydı. Yanı değişik bir durum bakalım persembe görecegım bu arada kasıklarım agrıyor sadece ve akıntım oldu benım hıc olmaz akıntım cok sukur sağlık sorunum yok bıraz kılom vardı onada engel degıl dedi doktorum tabı dıkkat ettım yememe ama şu sıralar etmıyorım stresten sanırım..yaş 24 sizin?

Bu arada neden doktorunu degistirmeyi düşünüyorsun?
Cok beklıyorum gıdınce en az 2saat randevulu gıdıyoruz.. cok yogun ve cok iyi r prof dr ama beklemek yorucu ve ikidir bizi savıyor gıbı kısa kesıyor konusmaları nedense sağlık sorunumuz yok dıye olabılırmı?

Özel mi devlet mi yani fakülte falan mı? Bence ne olursa olsun kafandaki soru işaretleri gidermeli ... zaten stresli bir süreçten geçiyoruz ...

Özel mi devlet mi yani fakülte falan mı? Bence ne olursa olsun kafandaki soru işaretleri gidermeli ... zaten stresli bir süreçten geçiyoruz ...
Özele gıdıyorum ve kendı ortak oldugu bir hastane bıde cok pahalı yani hani insan daha cok ilgi beklıyor gıdınce acıkcası nolursa olsun para verıp gıdıyoruz saatlerce beklıyoruz eşimle uykum gelıyor strese giriyoruz..

Öncekilerde silik çıkması ilaç etkisi, çünkü çatlama ignesi ile beta hcg veriliyor. Sonra negatif olması ilaç etkisinin geçtiğinin göstergesi. .. ama işte sonrası nasıl olur asıl orası önemli. Ben 30 yaşındayım. Hiçbir belirtim de yok bir ara kasık ağrısı vardı geçti hafif bir bulantı hissi var akıntı eh h bakalım ... benim ilk gebeliğim de de hiçbir belirtim olmadı ne öncesinde ne hamilelik boyunca bir kere bile midem bulanMadi çok yoğun çalışıyordum o dönem kimse hamile olduğuma inanmıyordu çok dinctim bakalım olursa ikinci nasıl olacak

Bence de değiştirmelisin o zaman çünkü kesinlikle haklısın. ..Tüm sorularına cevap verecek kadar ilgi ile dilemeli tek tek de açıklamalı bence doğru olan bu ... ama işte ...Allah inşallah yüzümüze güler de doktor kapısı asındirmaktan kurtuluruz ... amin amin inşallah

Benım ilk gebeliğim rabbim aratmasın inşallah olurum bu ay dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…