3gim değerlendırdık biz tavsiye ederım doktorumda dedı sonra normal hayatıma döndümKızlar çatlatma iğnesi mi 23 Şubat salı öğleden sonra 2 gibi vurduk ve 24 Şubat gecesini degerlendirdik ? Sizce yine yapmamıza gerek var mı
Pardon 18.gün oluyor yani iğneyi 15şubatta oldum.. hayır reglme daha var o taroh regl tarıhım degıl anlamadım bendeBana 1 hafta geçsin kesinlikle dedi, ama ben dayanamayıp kanda da idrarda da baktım ama negatif işteşu an 14. Gün (iğne günü dahil sayıyorum) senin doktorunun dediği gün yani 17. Gün olunca adetimi 2 gün geçmiş olacak ... Olacak mı olmayacak mı lekelenmeler de var off bakalım inşallah
İnşallah yerleşme kanamasıdır heyecanla beklemedeyız hakkımızda hayırlısı olsun lütfen uzulme rabbim ne derse o olur demekki vakti zManı var..Bana 1 hafta geçsin kesinlikle dedi, ama ben dayanamayıp kanda da idrarda da baktım ama negatif işteşu an 14. Gün (iğne günü dahil sayıyorum) senin doktorunun dediği gün yani 17. Gün olunca adetimi 2 gün geçmiş olacak ... Olacak mı olmayacak mı lekelenmeler de var off bakalım inşallah
O zaman 18. Gün doğru ise benim adetimden 3 gün geçmesi gerek ... Bilemiyorum artık şu mu bu mu doğru diye düşünmekten başım ağrıdıPardon 18.gün oluyor yani iğneyi 15şubatta oldum.. hayır reglme daha var o taroh regl tarıhım degıl anlamadım bende
Ağzından bal damlıyorİnşallah yerleşme kanamasıdır heyecanla beklemedeyız hakkımızda hayırlısı olsun lütfen uzulme rabbim ne derse o olur demekki vakti zManı var..
Bende ahahaha alnıma yazıcam o dereceeeeeO zaman 18. Gün doğru ise benim adetimden 3 gün geçmesi gerek ... Bilemiyorum artık şu mu bu mu doğru diye düşünmekten başım ağrıdıbeklemekten başka çare yok... Olumlu bir sonuç olursa bu stresten kurtulursam inşallah 7 düvele ilan edeceğim
Ayy yaaaBende ahahaha alnıma yazıcam o dereceeeeeinşallah iyi sonuçlar alırız yoksa gerçekten hüsrana ugrayacağım bende. Beklemek cok zormuş
Pazartesi büyük gün iyi haberlerını beklıyorum burayada yazarsın olurmu? Sonuclarımız nolursa olsun. Bende aynı şekilde yazacagım. Zaten doktorumu değiştiricem bide benAyy yaaainşallah olur kime nasıl söyleyeceğimi bile hayal ettim umarım hevesimiz kursağımızda kalmaz ... Beklemek çok zorr... Son 2 gün... Saniyeler saat oldu sanki
Pazar günü yada o güne dek regl olursam ağlamaktan fırsat bulursam yazarımPazartesi büyük gün iyi haberlerını beklıyorum burayada yazarsın olurmu? Sonuclarımız nolursa olsun. Bende aynı şekilde yazacagım. Zaten doktorumu değiştiricem bide ben
Benımde persembePazar günü yada o güne dek regl olursam ağlamaktan fırsat bulursam yazarıminşallah olmaz da adet gecikmesi yaşarsam ki o zaman asıl heyecan olacak .. test için cumaya dek bekleyeceğim bakalım dananın kuyruğu pazara dek kopar yani iyi kötü ama inşallah iyi haberdar ederim ... Sen de mutlaka haber ver günlerimiz yakın
Amin inşallah. Hiç bir belirtin var mı? Seni umutlandircak herhangi bir işaret? Hiç test yapmadın değil mi?Benımde persembeevet günlerimiz yakın hayırlı haberler inşallahhh rabbim yüzümüze güler bu sefer
Yaptım 3tane hemde ama erken daha test ıcın cunku daha erken.. hemen bellı olmaz kı? Ikı tanesı silik çizgi son yaptıgım tek cızgıydı. Yanı değişik bir durum bakalım persembe görecegım bu arada kasıklarım agrıyor sadece ve akıntım oldu benım hıc olmaz akıntım cok sukur sağlık sorunum yok bıraz kılom vardı onada engel degıl dedi doktorum tabı dıkkat ettım yememe ama şu sıralar etmıyorım stresten sanırım..yaş 24 sizin?Amin inşallah. Hiç bir belirtin var mı? Seni umutlandircak herhangi bir işaret? Hiç test yapmadın değil mi?
Cok beklıyorum gıdınce en az 2saat randevulu gıdıyoruz.. cok yogun ve cok iyi r prof dr ama beklemek yorucu ve ikidir bizi savıyor gıbı kısa kesıyor konusmaları nedense sağlık sorunumuz yok dıye olabılırmı?Bu arada neden doktorunu degistirmeyi düşünüyorsun?
Özel mi devlet mi yani fakülte falan mı? Bence ne olursa olsun kafandaki soru işaretleri gidermeli ... zaten stresli bir süreçten geçiyoruz ...Cok beklıyorum gıdınce en az 2saat randevulu gıdıyoruz.. cok yogun ve cok iyi r prof dr ama beklemek yorucu ve ikidir bizi savıyor gıbı kısa kesıyor konusmaları nedense sağlık sorunumuz yok dıye olabılırmı?
Özele gıdıyorum ve kendı ortak oldugu bir hastane bıde cok pahalı yani hani insan daha cok ilgi beklıyor gıdınce acıkcası nolursa olsun para verıp gıdıyoruz saatlerce beklıyoruz eşimle uykum gelıyor strese giriyoruz..Özel mi devlet mi yani fakülte falan mı? Bence ne olursa olsun kafandaki soru işaretleri gidermeli ... zaten stresli bir süreçten geçiyoruz ...
Öncekilerde silik çıkması ilaç etkisi, çünkü çatlama ignesi ile beta hcg veriliyor. Sonra negatif olması ilaç etkisinin geçtiğinin göstergesi. .. ama işte sonrası nasıl olur asıl orası önemli. Ben 30 yaşındayım. Hiçbir belirtim de yok bir ara kasık ağrısı vardı geçti hafif bir bulantı hissi var akıntı eh h bakalım ... benim ilk gebeliğim de de hiçbir belirtim olmadı ne öncesinde ne hamilelik boyunca bir kere bile midem bulanMadi çok yoğun çalışıyordum o dönem kimse hamile olduğuma inanmıyorduYaptım 3tane hemde ama erken daha test ıcın cunku daha erken.. hemen bellı olmaz kı? Ikı tanesı silik çizgi son yaptıgım tek cızgıydı. Yanı değişik bir durum bakalım persembe görecegım bu arada kasıklarım agrıyor sadece ve akıntım oldu benım hıc olmaz akıntım cok sukur sağlık sorunum yok bıraz kılom vardı onada engel degıl dedi doktorum tabı dıkkat ettım yememe ama şu sıralar etmıyorım stresten sanırım..yaş 24 sizin?
Bence de değiştirmelisin o zaman çünkü kesinlikle haklısın. ..Tüm sorularına cevap verecek kadar ilgi ile dilemeli tek tek de açıklamalı bence doğru olan bu ... ama işte ...Allah inşallah yüzümüze güler de doktor kapısı asındirmaktan kurtuluruz ... amin amin inşallahÖzele gıdıyorum ve kendı ortak oldugu bir hastane bıde cok pahalı yani hani insan daha cok ilgi beklıyor gıdınce acıkcası nolursa olsun para verıp gıdıyoruz saatlerce beklıyoruz eşimle uykum gelıyor strese giriyoruz..
Benım ilk gebeliğim rabbim aratmasın inşallah olurum bu ay dua edin lütfenÖncekilerde silik çıkması ilaç etkisi, çünkü çatlama ignesi ile beta hcg veriliyor. Sonra negatif olması ilaç etkisinin geçtiğinin göstergesi. .. ama işte sonrası nasıl olur asıl orası önemli. Ben 30 yaşındayım. Hiçbir belirtim de yok bir ara kasık ağrısı vardı geçti hafif bir bulantı hissi var akıntı eh h bakalım ... benim ilk gebeliğim de de hiçbir belirtim olmadı ne öncesinde ne hamilelik boyunca bir kere bile midem bulanMadi çok yoğun çalışıyordum o dönem kimse hamile olduğuma inanmıyorduçok dinctim bakalım olursa ikinci nasıl olacak
Amin cümlemızı inşallah ... güzel haberlerini bekliyorumBenım ilk gebeliğim rabbim aratmasın inşallah olurum bu ay dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?