6martta git sende inşallah iyi sonuclar alırızBen 20.sinde iğne vuruldum 6 martta kandan baktır dedi
Zaten dün devlet hastanesinin acilinde yaptırdım kan testini dediğim gibi 12. Gün idi ama negatif çıktı... Acaba diyorum senin doktorunun dediği gibi adet geçilmesini bekleyip 15 yada 18. Günlerde de mi yaptırsam? Tabi o zamana dek adet olmazsam ... Şu an hiçbir belirti yok ... Ne adet ne hamilelik için ... Derin bir sessizlik var yaniCanım adet olmadan baktırabılırsın sağlık ocagından bende sağlık ocagından baktırıcam artık olursa olur olmazsa nasıp üzülmekten bıktım
Aynen öyle yapZaten dün devlet hastanesinin acilinde yaptırdım kan testini dediğim gibi 12. Gün idi ama negatif çıktı... Acaba diyorum senin doktorunun dediği gibi adet geçilmesini bekleyip 15 yada 18. Günlerde de mi yaptırsam? Tabi o zamana dek adet olmazsam ... Şu an hiçbir belirti yok ... Ne adet ne hamilelik için ... Derin bir sessizlik var yani
İnşallah adet belirtin olmaz :)) hamilesindir. Bekle bir kaç gün daha bence cunku iğnede ılaclarda ınsanın bünyesiyle oynuyor ne kadar oynamıyor deselerde..Zaten dün devlet hastanesinin acilinde yaptırdım kan testini dediğim gibi 12. Gün idi ama negatif çıktı... Acaba diyorum senin doktorunun dediği gibi adet geçilmesini bekleyip 15 yada 18. Günlerde de mi yaptırsam? Tabi o zamana dek adet olmazsam ... Şu an hiçbir belirti yok ... Ne adet ne hamilelik için ... Derin bir sessizlik var yani
Herkese doktoru bir tarih vermiş ... Benim doktorum neden vermedi ki ya6martta git sende inşallah iyi sonuclar alırıziki gün var aramızda benım 4mart
Bence bekle adetin gecmesını 2gün gecsın öyle tekrar ver zaten o zaman 2haftalıktan fazla olmuş olucak iyi sonuclar almanı umuyorum inşallahHerkese doktoru bir tarih vermiş ... Benim doktorum neden vermedi ki ya... Sadece adet olursan adetin 2 . Günü eğer olmazsan da bir hafta geçmesini bekleyerek kan ver dedi ben dayanamayıp iğne sonrası 12. Gün kan verdim ama işte bildiğiniz gibi negatif ... Sizce kesin sonuç mudur? Değişir mi? Pozitif olur mu? Erken mi yaptırdım?
İnşallahİnşallah adet belirtin olmaz :)) hamilesindir. Bekle bir kaç gün daha bence cunku iğnede ılaclarda ınsanın bünyesiyle oynuyor ne kadar oynamıyor deselerde..
Benim doktorum da tarih vermiyor yaHerkese doktoru bir tarih vermiş ... Benim doktorum neden vermedi ki ya... Sadece adet olursan adetin 2 . Günü eğer olmazsan da bir hafta geçmesini bekleyerek kan ver dedi ben dayanamayıp iğne sonrası 12. Gün kan verdim ama işte bildiğiniz gibi negatif ... Sizce kesin sonuç mudur? Değişir mi? Pozitif olur mu? Erken mi yaptırdım?
İnsan gercekten kendınce bırseyler düşünüyor benım gibisiniz sizde.. bence olmaz 12gün erkende olabılır adet olmazsanız tekrar yaptırmak daha sağlam olur diye düşünüyorumİnşallahama şöyle düşünüyorum ben, şimdi iğne ile bize beta HCG veriyorlar yani 12. Günden önce erken kan testi yapınca yalancı pozitif oluyor diyorlar. Ben tam 12. Günde kan testi yaptırdım negatif acaba iğne etkisi geçti de beta HCG daha yükselişe geçmedi mi ki diyorum ...umut fakirin ekmeği işte böyle bir şey olabilir mi ki ?
İnşallah inşallahBence bekle adetin gecmesını 2gün gecsın öyle tekrar ver zaten o zaman 2haftalıktan fazla olmuş olucak iyi sonuclar almanı umuyorum inşallah
Off bende.. inanın bende..İnşallah inşallahyeniden kırmızıları görmek istemiyorum... Korkuyorum ...
Şimdi ben gebelik hesapladım nette. Gebeliğin 4. Haftasındasiniz 3 hafta 1 günlük hamilesiniz diyor ... Ama kafam allak bullak ...Bence bekle adetin gecmesını 2gün gecsın öyle tekrar ver zaten o zaman 2haftalıktan fazla olmuş olucak iyi sonuclar almanı umuyorum inşallah
Ben erken mi yaptım o zaman acabaBenim doktorum da tarih vermiyor ya15.günden sonra doğru sonuç çıkar diyorlar
İnşallah inşallahİnsan gercekten kendınce bırseyler düşünüyor benım gibisiniz sizde.. bence olmaz 12gün erkende olabılır adet olmazsanız tekrar yaptırmak daha sağlam olur diye düşünüyorum
Adetin geçmesını beklemelısın o zamana akdar kafanı karıstırma sonra üzülme bosuna zaten hemen uzuluyoruz ister istemezŞimdi ben gebelik hesapladım nette. Gebeliğin 4. Haftasındasiniz 3 hafta 1 günlük hamilesiniz diyor ... Ama kafam allak bullak ...
İnşallah, olursa oğluma kardeş olacak. Şimdi hesapladım oğlumu 29.günde öğrenmişim bu şimdi 23. Gün daha nerden baksak 5 gün daha var. Hayırlısı bakalım, evet sonrası çok acı oluyor... Eğer hamile kalırsam mutlaka haber veririm... İnşallah Allah isteyen herkese versinAdetin geçmesını beklemelısın o zamana akdar kafanı karıstırma sonra üzülme bosuna zaten hemen uzuluyoruz ister istemezumarım hamilesındır haberlerını beklıyorum
Benım ilk çocuğum olacak eger olursa tabi lütfen dualarınızda eksik etmeyin beni..İnşallah, olursa oğluma kardeş olacak. Şimdi hesapladım oğlumu 29.günde öğrenmişim bu şimdi 23. Gün daha nerden baksak 5 gün daha var. Hayırlısı bakalım, evet sonrası çok acı oluyor... Eğer hamile kalırsam mutlaka haber veririm... İnşallah Allah isteyen herkese versin
Aynen biraz daha bekleyinBen erken mi yaptım o zaman acaba
İnşallah olur Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.. aminBenım ilk çocuğum olacak eger olursa tabi lütfen dualarınızda eksik etmeyin beni..
Amin İnşallahİnşallah olur Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.. amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?