Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım adet olmadan baktırabılırsın sağlık ocagından bende sağlık ocagından baktırıcam artık olursa olur olmazsa nasıp üzülmekten bıktım
Zaten dün devlet hastanesinin acilinde yaptırdım kan testini dediğim gibi 12. Gün idi ama negatif çıktı... Acaba diyorum senin doktorunun dediği gibi adet geçilmesini bekleyip 15 yada 18. Günlerde de mi yaptırsam? Tabi o zamana dek adet olmazsam ... Şu an hiçbir belirti yok ... Ne adet ne hamilelik için ... Derin bir sessizlik var yani

Aynen öyle yap

İnşallah adet belirtin olmaz :)) hamilesindir. Bekle bir kaç gün daha bence cunku iğnede ılaclarda ınsanın bünyesiyle oynuyor ne kadar oynamıyor deselerde..

6martta git sende inşallah iyi sonuclar alırız iki gün var aramızda benım 4mart
Herkese doktoru bir tarih vermiş ... Benim doktorum neden vermedi ki ya ... Sadece adet olursan adetin 2 . Günü eğer olmazsan da bir hafta geçmesini bekleyerek kan ver dedi ben dayanamayıp iğne sonrası 12. Gün kan verdim ama işte bildiğiniz gibi negatif ... Sizce kesin sonuç mudur? Değişir mi? Pozitif olur mu? Erken mi yaptırdım?

Bence bekle adetin gecmesını 2gün gecsın öyle tekrar ver zaten o zaman 2haftalıktan fazla olmuş olucak iyi sonuclar almanı umuyorum inşallah

İnşallah adet belirtin olmaz :)) hamilesindir. Bekle bir kaç gün daha bence cunku iğnede ılaclarda ınsanın bünyesiyle oynuyor ne kadar oynamıyor deselerde..
İnşallah ama şöyle düşünüyorum ben, şimdi iğne ile bize beta HCG veriyorlar yani 12. Günden önce erken kan testi yapınca yalancı pozitif oluyor diyorlar. Ben tam 12. Günde kan testi yaptırdım negatif acaba iğne etkisi geçti de beta HCG daha yükselişe geçmedi mi ki diyorum ...umut fakirin ekmeği işte böyle bir şey olabilir mi ki ?

Benim doktorum da tarih vermiyor ya 15.günden sonra doğru sonuç çıkar diyorlar

İnsan gercekten kendınce bırseyler düşünüyor benım gibisiniz sizde.. bence olmaz 12gün erkende olabılır adet olmazsanız tekrar yaptırmak daha sağlam olur diye düşünüyorum

Bence bekle adetin gecmesını 2gün gecsın öyle tekrar ver zaten o zaman 2haftalıktan fazla olmuş olucak iyi sonuclar almanı umuyorum inşallah
Şimdi ben gebelik hesapladım nette. Gebeliğin 4. Haftasındasiniz 3 hafta 1 günlük hamilesiniz diyor ... Ama kafam allak bullak ...

Şimdi ben gebelik hesapladım nette. Gebeliğin 4. Haftasındasiniz 3 hafta 1 günlük hamilesiniz diyor ... Ama kafam allak bullak ...
Adetin geçmesını beklemelısın o zamana akdar kafanı karıstırma sonra üzülme bosuna zaten hemen uzuluyoruz ister istemezumarım hamilesındır haberlerını beklıyorum

Adetin geçmesını beklemelısın o zamana akdar kafanı karıstırma sonra üzülme bosuna zaten hemen uzuluyoruz ister istemezumarım hamilesındır haberlerını beklıyorum
İnşallah, olursa oğluma kardeş olacak. Şimdi hesapladım oğlumu 29.günde öğrenmişim bu şimdi 23. Gün daha nerden baksak 5 gün daha var. Hayırlısı bakalım, evet sonrası çok acı oluyor... Eğer hamile kalırsam mutlaka haber veririm... İnşallah Allah isteyen herkese versin

Benım ilk çocuğum olacak eger olursa tabi lütfen dualarınızda eksik etmeyin beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…