Benim iğne vurulalı bugun 5. Günüm bi iki gündür hafif sulu akıntım var ağrım yokKızlar çatlatma iğnesi oldum ayın 15inde sonrasında akıntım oldu benım hiç akıntım olmazdı ve kasıklarım ağrıyor bugun 10.günüm olduğu halde sizlerde nasıldı ve durumlar nasıl?
Benım 10gündür aralıklarla geldi normalde olmaz akıntım ve bir sağlık sorunum yok prolaktin yükseklıgı dışındaBenim iğne vurulalı bugun 5. Günüm bi iki gündür hafif sulu akıntım var ağrım yok
Adetin kaçıncı günü iğne vuruldunuz yumurta boyutunuz nasıldıBenım 10gündür aralıklarla geldi normalde olmaz akıntım ve bir sağlık sorunum yok prolaktin yükseklıgı dışında
Adetin 3.günü gittim ılac kullandım yumurta büyütmek ıcın 1hafta sonra tekrar gıttım ultrasonla baktı 22mm büyümüş dedi salı carsamba değerlendirin dedı,bizde öyle yaptık sonra normal hayata dönün dedi. Ayın 4ünde kan testi dedi mart 4Adetin kaçıncı günü iğne vuruldunuz yumurta boyutunuz nasıldı
Sizin nasıldı doktorunuz ne dedi?Adetin kaçıncı günü iğne vuruldunuz yumurta boyutunuz nasıldı
Bende 3. Gün başladım bir hafta sonra gittim kontrole 16-17 boyutu diğer gün iğne vurulduSizin nasıldı doktorunuz ne dedi?
Bana da 4 gün ilişki önerdi 6 mart test dediAdetin 3.günü gittim ılac kullandım yumurta büyütmek ıcın 1hafta sonra tekrar gıttım ultrasonla baktı 22mm büyümüş dedi salı carsamba değerlendirin dedı,bizde öyle yaptık sonra normal hayata dönün dedi. Ayın 4ünde kan testi dedi mart 4
Bende 3. Gün başladım bir hafta sonra gittim kontrole 16-17 boyutu diğer gün iğne vurulduinşa
İnşallah bu sefer olur dua ettim size. İnşallah bu sefer olurBende 3. Gün başladım bir hafta sonra gittim kontrole 16-17 boyutu diğer gün iğne vuruldu
İnşallah sizin de benim ilk denemem cok heyecanlıyım günler gecmiyorİnşallah bu sefer olur dua ettim size. İnşallah bu sefer olur
Geçmiyor ve birşeylere sarıyorum hepİnşallah sizin de benim ilk denemem cok heyecanlıyım günler gecmiyor
Amin okumadıgım yorum kalmadı vallaGeçmiyor ve birşeylere sarıyorum heprabbim yüzümüzü güldürsün..
Bende en son buraya sardımAmin okumadıgım yorum kalmadı valla
Ben de çatlatma iğnesi oldum 13 Şubat'ta, ama bana doktorum kan testi için bir tarih vermedi adetin bir hafta gecikmasini bekle dedi sadece ... Şimdi size verdiği tarihe göre iğnenin kaçıncı günü test yaptırmanızı istemiş oluyor ? Ben 12. Gün kan testi yaptım negatifAdetin 3.günü gittim ılac kullandım yumurta büyütmek ıcın 1hafta sonra tekrar gıttım ultrasonla baktı 22mm büyümüş dedi salı carsamba değerlendirin dedı,bizde öyle yaptık sonra normal hayata dönün dedi. Ayın 4ünde kan testi dedi mart 4
Bu mesajınızı şimdi fark ettim test için 4 Mart dediğine göre demek ki 18. Günü işaret etmiş, acaba ben erken mi yaptım testi (kan) ondan mı görünmedi?Kızlar çatlatma iğnesi oldum ayın 15inde sonrasında akıntım oldu benım hiç akıntım olmazdı ve kasıklarım ağrıyor bugun 10.günüm olduğu halde sizlerde nasıldı ve durumlar nasıl?
Ahh canım ya bılırım o deli soruları.. ben şubat 15inde iğne oldum salı carsamba değerlendırdık. Bugun 10.günüm haftaya persembe test ver dedi yani 17.gün dedi? Normalde adetimde 10gün varBen de çatlatma iğnesi oldum 13 Şubat'ta, ama bana doktorum kan testi için bir tarih vermedi adetin bir hafta gecikmasini bekle dedi sadece ... Şimdi size verdiği tarihe göre iğnenin kaçıncı günü test yaptırmanızı istemiş oluyor ? Ben 12. Gün kan testi yaptım negatifbugün 13. Gün adete 3 gün kaldı ama hiçbir belirti yok ... Acaba sonra değişir mi sonuç yoksa kesin mi? Bilemiyorum ... Kafamda deli sorular ...
Canım adet olmadan baktırabılırsın sağlık ocagından bende sağlık ocagından baktırıcam artık olursa olur olmazsa nasıp üzülmekten bıktımBu mesajınızı şimdi fark ettim test için 4 Mart dediğine göre demek ki 18. Günü işaret etmiş, acaba ben erken mi yaptım testi (kan) ondan mı görünmedi?
Hayırlı haberlerini bekliyorummmBende en son buraya sardımaz kaldı 1hafta sonra test verıcem
Haber edecegım sende et hayırlı haberlet iyi yada kötü. Burası ıyı gelecek bize psıkolejım vercekten bozulacak diye korkuyorum bu meselelerden dolayı. Cevremde herkes bırsey söylüyorHayırlı haberlerini bekliyorummm
Ben 20.sinde iğne vuruldum 6 martta kandan baktır dediBu mesajınızı şimdi fark ettim test için 4 Mart dediğine göre demek ki 18. Günü işaret etmiş, acaba ben erken mi yaptım testi (kan) ondan mı görünmedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?