- 21 Şubat 2021
- 297
- 175
- 33
- 27
Doğrudur canm her ay beklentimiz olduğu için hep bı belirti arıyoruz ama kendi haline bırakınca olur diyorlar ama elimizde değil kiAy cok az kalmıs normalde gecen ayı düşünüyorum yumurtlamadan itibaren başlamıstı ağrım simdi tık yok
İnşallah bebeğinin agrilaridir kuzum ins adet olmayız insBenımde karnım ve kasıklarım agrıyor bugun nedense adet agrısı gıbı oldum olucam diye düşünüyorum..13.günüm
Ayyy inşallahhhh son 2İnşallah bebeğinin agrilaridir kuzum ins adet olmayız ins
Gerek kalmadı regl oldum ... Umutlar başka baharaTekrar test yaptın mı canm
Gerek kalmadı regl oldum ... Umutlar başka bahara
Yaaa canımmm üzülme birdahakı sefere vardır bir hikmeti.. rabbim hayırlı zamanda nasip etsin sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da beklemeye razı olalımGerek kalmadı regl oldum ... Umutlar başka bahara
Haklısın, amin inşallahYaaa canımmm üzülme birdahakı sefere vardır bir hikmeti.. rabbim hayırlı zamanda nasip etsin sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da beklemeye razı olalım
İnşallah canım ya bakalım beklemedeyız regl sancım var oladabılırım..Haklısın, amin inşallahbakalım ne zaman gelecek Paşazade bir gelsin beklettigi bu günlerin acısını çıkartacağım ondan, totosunu kizartacagim hayırla inşallah... Bende maalesef durum bu .. umarım senden güzel haberler alırız
Benım olmadı 13.gün bta baktırdık 091 cıktı..Bende tam 8. Günü aynı ağrıları çektim şimdide biraz biraz cekiom cnm
Bugün mü baktirdin kuzum birde iğne günü dahil mi sayiyorsunBenım olmadı 13.gün bta baktırdık 091 cıktı..
Evet iğne günündahıl 0,91yazıyorBugün mü baktirdin kuzum birde iğne günü dahil mi sayiyorsun
Bugün mü baktirdin kuzum birde iğne günü dahil mi sayiyorsun
Canım benımde olumsuz. Kan verdim 0,91cıktıHaklısın, amin inşallahbakalım ne zaman gelecek Paşazade bir gelsin beklettigi bu günlerin acısını çıkartacağım ondan, totosunu kizartacagim hayırla inşallah... Bende maalesef durum bu .. umarım senden güzel haberler alırız
Kuzum şuan namaz kıldım ve herkese dua ediyorum ins diğer ay burda güzel haberlerini duyarız herkesin ve içinde senin benim de hayırlısı bana doktor gebesin dedi ama işte sonra kanı tekrarla dedi iğne etkisi olmasından korkuyorumresmen yıkıldım.
İnşallah iğne etkisi değildir ya sen bari bu ay olsun. Sagol canım benımm darısı bana olsun yaO
Kuzum şuan namaz kıldım ve herkese dua ediyorum ins diğer ay burda güzel haberlerini duyarız herkesin ve içinde senin benim de hayırlısı bana doktor gebesin dedi ama işte sonra kanı tekrarla dedi iğne etkisi olmasından korkuyorum
Çokça amin tüm isteyen herkese rabbim kimsenin kucağını boş koymasn ne muradinjz varsa su 3 aylar ayı hürmetine olsun ins kuzumİnşallah iğne etkisi değildir ya sen bari bu ay olsun. Sagol canım benımm darısı bana olsun ya
Ama kuzum senle aynı 13 gün olmasaydı negatif çıkardı die düşünüyorum ben idrar testim hemen çıktı 2 dk içinde her iki çizgideİnşallah iğne etkisi değildir ya sen bari bu ay olsun. Sagol canım benımm darısı bana olsun ya
İnşallah rabbım kucagımızı boş bırakmasın kimsenin aratmasın..Çokça amin tüm isteyen herkese rabbim kimsenin kucağını boş koymasn ne muradinjz varsa su 3 aylar ayı hürmetine olsun ins kuzum
Bence hamilesinn sennn ya baksana hersey olumlu ınsallah hamılesındırAma kuzum senle aynı 13 gün olmasaydı negatif çıkardı die düşünüyorum ben idrar testim hemen çıktı 2 dk içinde her iki çizgide
İnşallah kuzum inşallah gazım var yarın yine test yaptiricam az da olsa yükseliyordu gebeyimdir die düşünüyorumBence hamilesinn sennn ya baksana hersey olumlu ınsallah hamılesındır
Canm dün kan 58 bugün ki 85 olmuş 15 saatte yükselmiş ama tam adet günüm gelmeden çok umutlanmak istemiyorum ama herkes gebesin diyip duruyor ins herkese nasip olur içinde bana sana canmBence hamilesinn sennn ya baksana hersey olumlu ınsallah hamılesındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?