Beklemek çok zor olsa da başka çare de yok maalesef..Aynen biraz daha bekleyin
Sabrın sonu selamettir biliyorum beklemek zor ama sonu güzel olur inşallahBeklemek çok zor olsa da başka çare de yok maalesef..
Amin amin inşallah hayatımda şu an tek isteğim buSabrın sonu selamettir biliyorum beklemek zor ama sonu güzel olur inşallah
Benim de öyle 8 ay olcak bekliyorumAmin amin inşallah hayatımda şu an tek isteğim bu
Ben ne kadar olduğunu dahi unuttumBenim de öyle 8 ay olcak bekliyorum
Bizim 8 ay olcak evleneli hiç korunmadik çok istiyoruz ama olmadı gttim doktora yumurtam çatlamayıp kiste dönüşüyormuş çatlatma iğnesi tedavisine başladık geçen ay negatif bu ay bakalm ne olacakmrve36 sizin serüveniniz nasıl ?
Ne güzel oğlunuz varmış ilk olunca insan daha çok istiyor sankiİnşallah, olursa oğluma kardeş olacak. Şimdi hesapladım oğlumu 29.günde öğrenmişim bu şimdi 23. Gün daha nerden baksak 5 gün daha var. Hayırlısı bakalım, evet sonrası çok acı oluyor... Eğer hamile kalırsam mutlaka haber veririm... İnşallah Allah isteyen herkese versin
Allah yardımcınız olsun inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırızBizim 8 ay olcak evleneli hiç korunmadik çok istiyoruz ama olmadı gttim doktora yumurtam çatlamayıp kiste dönüşüyormuş çatlatma iğnesi tedavisine başladık geçen ay negatif bu ay bakalm ne olacak
Evet o benim mucizemNe güzel oğlunuz varmış ilk olunca insan daha çok istiyor sankive çok kafaya takıyor. Çok isteyince olmuyormus bunu öğrendim
İnşallah Rabbim isteyen herkese versinEvet o benim mucizemAllah herkese nasip etsin anne olmak çok güzel bir duygu ve ben doyamadım bir kez daha yaşamak istiyorum ... Allah nasip ederse ...
Amiin amiin günler geçmiyor hala Çarşambaİnşallah Rabbim isteyen herkese versin
Ayyy kıyamamAmiin amiin günler geçmiyor hala Çarşambahaftaya salı çarşamba günü gelse ve kırmızıları görmeyip de müjdeli bir haber alsam ... Oğluma doğum gününde bir kardesi olacağı müjdesini vererek ona hediye vermek istiyorum... O da çok istiyor her gece dua edip öyle uyuyor ...
5 yaşında ... Ben bakarım anne diyorAyyy kıyamamkaç yaşında. benim de martta eşimin doğum günü inşallah müjde vermeyi nasip eder Rabbim ikimize de
İnşallah güzel haberler alacağımız bir ay olur5 yaşında ... Ben bakarım anne diyorumarım dualarımız kabul olur bunu çok ama çok istiyorum...
Canm bende 8 aylık evliyim 2 aydır tedavi goruyum bu ay bende 16 Şubat'ta vuruldum iğneyi bekliyorum şuan inşallah güzel haberler alırız cnm senin kaçıncı günün kaç yumurtan var birde başka ilaç kullanıyor msn ?İnşallah güzel haberler alacağımız bir ay olur
Progestan fitim mi kullanosumuz ben sabah aksam kullanıyrmKızlar benim bugün aşılamamın 4. Günü az batmalar var akıntım da var fitilden kaynaklı sanırım 6 mart test benimdemeleklerimiz bırakmasın tutunsun bize
Amin inşallah canmKızlar benim bugün aşılamamın 4. Günü az batmalar var akıntım da var fitilden kaynaklı sanırım 6 mart test benimdemeleklerimiz bırakmasın tutunsun bize
evet kuzum bende sabah akşam kullanıyorumProgestan fitim mi kullanosumuz ben sabah aksam kullanıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?