Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mrve36 sizin serüveniniz nasıl ?
Bizim 8 ay olcak evleneli hiç korunmadik çok istiyoruz ama olmadı gttim doktora yumurtam çatlamayıp kiste dönüşüyormuş çatlatma iğnesi tedavisine başladık geçen ay negatif bu ay bakalm ne olacak

Ne güzel oğlunuz varmış ilk olunca insan daha çok istiyor sanki ve çok kafaya takıyor. Çok isteyince olmuyormus bunu öğrendim

Bizim 8 ay olcak evleneli hiç korunmadik çok istiyoruz ama olmadı gttim doktora yumurtam çatlamayıp kiste dönüşüyormuş çatlatma iğnesi tedavisine başladık geçen ay negatif bu ay bakalm ne olacak
Allah yardımcınız olsun inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız

Ne güzel oğlunuz varmış ilk olunca insan daha çok istiyor sanki ve çok kafaya takıyor. Çok isteyince olmuyormus bunu öğrendim
Evet o benim mucizem Allah herkese nasip etsin anne olmak çok güzel bir duygu ve ben doyamadım bir kez daha yaşamak istiyorum ... Allah nasip ederse ...

İnşallah Rabbim isteyen herkese versin
Amiin amiin günler geçmiyor hala Çarşamba haftaya salı çarşamba günü gelse ve kırmızıları görmeyip de müjdeli bir haber alsam ... Oğluma doğum gününde bir kardesi olacağı müjdesini vererek ona hediye vermek istiyorum... O da çok istiyor her gece dua edip öyle uyuyor ...

Ayyy kıyamam kaç yaşında. benim de martta eşimin doğum günü inşallah müjde vermeyi nasip eder Rabbim ikimize de

İnşallah güzel haberler alacağımız bir ay olur
Canm bende 8 aylık evliyim 2 aydır tedavi goruyum bu ay bende 16 Şubat'ta vuruldum iğneyi bekliyorum şuan inşallah güzel haberler alırız cnm senin kaçıncı günün kaç yumurtan var birde başka ilaç kullanıyor msn ?

Kızlar benim bugün aşılamamın 4. Günü az batmalar var akıntım da var fitilden kaynaklı sanırım 6 mart test benimde meleklerimiz bırakmasın tutunsun bize
Progestan fitim mi kullanosumuz ben sabah aksam kullanıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…