- 15 Ekim 2020
- 130
- 62
- 18
- 35
Bnde 16 şubatta vuruldum iğneyiCanm bende 8 aylık evliyim 2 aydır tedavi goruyum bu ay bende 16 Şubat'ta vuruldum iğneyi bekliyorum şuan inşallah güzel haberler alırız cnm senin kaçıncı günün kaç yumurtan var birde başka ilaç kullanıyor msn ?
Bende 15 şubatta oldum iğneyi inşallah iyi sonuclar alırız kızlar.Bnde 16 şubatta vuruldum iğneyiBi belirti falan var mı beklemek zor gerçekten
İnş güzel sonuçlar alırızBende 15 şubatta oldum iğneyi inşallah iyi sonuclar alırız kızlar.
Şimdi test yaptım sonuç negatif evde yaptım. Persembe kanda yaptıracagım.. umudumuzu yitirmeyelim lütfen kendinizi üzmeyin bende takıyorum kafama ama yapcak birşey yok iyi olalım kucagımız boş kalmasınİnşallahama hiiç umudum yok
24 şubatta kan tahlili yaptım bildiğimiz gibi , daha önce bahsetmiştim, negatif ...Şimdi test yaptım sonuç negatif evde yaptım. Persembe kanda yaptıracagım.. umudumuzu yitirmeyelim lütfen kendinizi üzmeyin bende takıyorum kafama ama yapcak birşey yok iyi olalım kucagımız boş kalmasın
Ah bilmezmiyim bende sizin gibi kırmızıları beklıyorum cızgılerı:)) benım ilk gebeliğim genede şükredin bır cocugunuz varmış cok sükür Allah bağışlasın. En azından avunucsk bır yeriniz var benım oda yok24 şubatta kan tahlili yaptım bildiğimiz gibi , daha önce bahsetmiştim, negatif ...... Belki erkendir dedim bugün yeniden evde kaset test yaptım, pırıl pırıl o da negatif ... Bir de lavaboda iki üç damla kan geldi iğne ucu kadar ... Oldum olacağım sanki ... Ama adete henüz hala 2 gün var ... İlk gebeliğimde adet 2 gün geçmişti kan tahlilinde de 58.01 çıkmıştı hatta kese bile yoktu 2 hafta sonra görünmüştü. Ben hamileyim diye sevinmiştim ama şu kaset testlerde de görmek adına yeniden eve gelince yapmıştım 58,01 değer olduğu halde çıkmamıştı, silik çizgi bile yoktu şimdi de diyorum ki hani o zaman 58.01 beta HCG idrar kaset testte çıkmadı belki hala değerim azdır diye çıkmamıştır diyorum umut fakirin ekmeği bir yandan da çatlatma iğnesi oldum geç döllenme olur mu olmaz mı diye düşünüyorum... Sanırım fazla zorluyorum... Kafamda deli sorular kırmızıları beklemekten başka çare de yok ... Gelse bir dert gelmese bir dert durup durup ağlıyorum
Kesinlikle çok çok ama çok şükürAh bilmezmiyim bende sizin gibi kırmızıları beklıyorum cızgılerı:)) benım ilk gebeliğim genede şükredin bır cocugunuz varmış cok sükür Allah bağışlasın. En azından avunucsk bır yeriniz var benım oda yok
AminnnnnKesinlikle çok çok ama çok şükürinşallah sizin de bir an önce cennetten gelen bir mesleğiniz olur burda sayfalarda dolaştığımda gördüğüm hikayeler karşısında çok üzüldüğüm yerler var evet en azından var bir tane çocuğum Allah'a bin şükür ... Ama yine de bir de kardeşi olmalı diye istiyorum ve çok uzun zamandır istiyorum ... Olmayınca da insan çok ama çok yıpranıyor... Bir kerelik ilişki ile hamile kalanlar, kaza oldu diyenler , hatta doğum yapıp istemeyip gidip çöpe atanlar ya da "ya şimdi olmasın 3-5 ay sonra olsun" deyip istediği günde olanlar , ya da "aman şu günlerde yapayım şu günlerde yapmayım da cinsiyetini ayarlayayım" diyenler ve bunu da başaranlar bunlar da var ve ben şok oluyorum Allah'ın adaleti şüphesiz var , herkesin de bu dünyada bir imtihanı elbet var ... Tek duam Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen hakkıyla annelik yapabilecek her kadına nasip etsin
AmiinAminnnnnDoğurup sokağa atanlar heleki.. inşallah bizlerde hakkıyla annelik duygusunu tadarız inşallah sizede 2.annelık nasıp olur telk kardeş olmaması her zaman daha iyidir elbette:)) umarım sızınde olur bekleyen herkesın olur tez zamanda sağlıkla olsun
Insallah beklıyoruz bakalımmAmiinamiin inşallah umutla bekliyorum giderek azalsa da , umarım kardeşi gelir oğluşumun Rabbim dualarımızı kabul etsin , hayırlı güzel haberlerimizi birbirimize bir an evvel verelim insalalh
Canm arada bel ağrısı birde batma oluyor ben çok belirti yaşamıyorum galiba tutmadı yaBnde 16 şubatta vuruldum iğneyiBi belirti falan var mı beklemek zor gerçekten
Stres yapma canm hayırlısı ben hiç belirti yaşamıyorum 2 gündür galiba iğnenin etkiside geçti ama ümit kesilmez rabbimdenBenim pazar günü regl olmam gerek ... Doktorum bir hafta geçsin demişti ama ... Ne zaman test yapmalıyım bilmiyorum açıkçasışu an tek beklentim adet gecikmesi yaşamak , pazar ola hayrola ... Bazen tam gününde bazen de 2 gün öncesinde regl olurum ... Çok tedirgin ve stresliyim bekliyorum bakalım ne olacak bu ay göreceğim tek kırmızı kaset testteki çizgiler olsun hepimizin öyle olsun inşaallah
Ayy hadii inşallahhh. Yalnız bana doktorum regl geçicek demedi 4mart dedi yani 17.gün oluyor tutup tutmadıgı kandda bellı oluyor sanırım demekkıBenim pazar günü regl olmam gerek ... Doktorum bir hafta geçsin demişti ama ... Ne zaman test yapmalıyım bilmiyorum açıkçasışu an tek beklentim adet gecikmesi yaşamak , pazar ola hayrola ... Bazen tam gününde bazen de 2 gün öncesinde regl olurum ... Çok tedirgin ve stresliyim bekliyorum bakalım ne olacak bu ay göreceğim tek kırmızı kaset testteki çizgiler olsun hepimizin öyle olsun inşaallah
Benım batmam ve agrılarım var regl agrısıda olabılır ama daha günüme 10gün var test yapmamada 6gün varCanm arada bel ağrısı birde batma oluyor ben çok belirti yaşamıyorum galiba tutmadı ya
Lavaboya gittim. Peçeteye sildikçe bir iki damla leke geliyor çok çok az kırmızımsı pembemsi ... Ya olacağım onun habercisi yada yerleşme kanaması mi ki ? Kafam allak bullak ... Allah'tan ümit kesilmez evet Rabbim büyük...Stres yapma canm hayırlısı ben hiç belirti yaşamıyorum 2 gündür galiba iğnenin etkiside geçti ama ümit kesilmez rabbimden
Bana 1 hafta geçsin kesinlikle dedi, ama ben dayanamayıp kanda da idrarda da baktım ama negatif işteAyy hadii inşallahhh. Yalnız bana doktorum regl geçicek demedi 4mart dedi yani 17.gün oluyor tutup tutmadıgı kandda bellı oluyor sanırım demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?