Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekle canm bence ben adet günüm geçene kadar bekliycem benimde 2 gündür akıntım var bembeyaz bakalım hayırlısı kuzum
Ayy inşallah seninde hayırlı haberlerını beklıyorum benım skıntım yok şuan bıde heryerde ıgneden 16gün sonra adet olursunu dıyorlar doktorım bana öyle bısey dmeedi?

Ayy inşallah seninde hayırlı haberlerını beklıyorum benım skıntım yok şuan bıde heryerde ıgneden 16gün sonra adet olursunu dıyorlar doktorım bana öyle bısey dmeedi?
Ben de geçen ay iğnenin 16.günü adet olmuştum

Tekrar test yaptın mı canm

Amin amin hepimiz güzel haberler veririz ins cnm ben igneden sonraki bugün 11. Günüm dün yemekli misafirlerim vardı normalde bu kadar yorulmak şuan bel sırt karın bacak ağrısından uyanamadm heryerim agrimis normalde hiç yorulan biri değilimdir kolay kolay hayırlısı diyip beklemek geliyor inşallah bebislerimize kavusuruz

Canım ben de bi iki gündür sırt ve bel ağrısı cekiyorum özellikle de sırt agrısı cok kötü

Canım ben de bi iki gündür sırt ve bel ağrısı cekiyorum özellikle de sırt agrısı cok kötü
Kaçıncı günün canm senin bende öle çok olmuyor ama arada böle 2 3 dk da hem sağ hem sol kasığımda batma oluo ama arada sırada korkuyorum adet olcak die ya

Bendede aynı canm benm göğüslerim hiç değişiklik olmuyor benimde iğne gününü sayarsam 12. Gün oluyor canm
Ay cok az kalmıs normalde gecen ayı düşünüyorum yumurtlamadan itibaren başlamıstı ağrım simdi tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…