Hadi bakalım inşallah ben de senin haberlerini heyecanla bekliyorumAmin cümlemızı inşallah ... güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah iyi sonuclar alalım canım yaa hepimizz cok mutlu olalımmm yüzümüz gülsünnHadi bakalım inşallah ben de senin haberlerini heyecanla bekliyorum
Bekle canm bence ben adet günüm geçene kadar bekliycem benimde 2 gündür akıntım var bembeyaz bakalım hayırlısı kuzumBenım batmam ve agrılarım var regl agrısıda olabılır ama daha günüme 10gün var test yapmamada 6gün var
Ayy inşallah seninde hayırlı haberlerını beklıyorum benım skıntım yok şuan bıde heryerde ıgneden 16gün sonra adet olursunu dıyorlar doktorım bana öyle bısey dmeedi?Bekle canm bence ben adet günüm geçene kadar bekliycem benimde 2 gündür akıntım var bembeyaz bakalım hayırlısı kuzum
Ben de geçen ay iğnenin 16.günü adet olmuştumAyy inşallah seninde hayırlı haberlerını beklıyorum benım skıntım yok şuan bıde heryerde ıgneden 16gün sonra adet olursunu dıyorlar doktorım bana öyle bısey dmeedi?
Tekrar test yaptın mı canmBen de çatlatma iğnesi oldum 13 Şubat'ta, ama bana doktorum kan testi için bir tarih vermedi adetin bir hafta gecikmasini bekle dedi sadece ... Şimdi size verdiği tarihe göre iğnenin kaçıncı günü test yaptırmanızı istemiş oluyor ? Ben 12. Gün kan testi yaptım negatifbugün 13. Gün adete 3 gün kaldı ama hiçbir belirti yok ... Acaba sonra değişir mi sonuç yoksa kesin mi? Bilemiyorum ... Kafamda deli sorular ...
O zaman dogru bilgi o yuzden doktorum bana 4martta yaptır dedi 18gün olmuş oluyor da. Bakalım bekleyıp görecegız..Ben de geçen ay iğnenin 16.günü adet olmuştum
İnşallah güzel haberler alırızO zaman dogru bilgi o yuzden doktorum bana 4martta yaptır dedi 18gün olmuş oluyor da. Bakalım bekleyıp görecegız..
Amin amin hepimiz güzel haberler veririz ins cnm ben igneden sonraki bugün 11. Günüm dün yemekli misafirlerim vardı normalde bu kadar yorulmak şuan bel sırt karın bacak ağrısından uyanamadm heryerim agrimis normalde hiç yorulan biri değilimdir kolay kolay hayırlısı diyip beklemek geliyor inşallah bebislerimize kavusuruzAyy inşallah seninde hayırlı haberlerını beklıyorum benım skıntım yok şuan bıde heryerde ıgneden 16gün sonra adet olursunu dıyorlar doktorım bana öyle bısey dmeedi?
Amin amin hepimiz güzel haberler veririz ins cnm ben igneden sonraki bugün 11. Günüm dün yemekli misafirlerim vardı normalde bu kadar yorulmak şuan bel sırt karın bacak ağrısından uyanamadm heryerim agrimis normalde hiç yorulan biri değilimdir kolay kolay hayırlısı diyip beklemek geliyor inşallah bebislerimize kavusuruz
Aminnnn inşallahh insan en ufak şeyden bile nem kapıyorız umut bağlıyoruz umarım iyi oluruz artıkk benımde cok uykum gelıyor
Canım ben de bi iki gündür sırt ve bel ağrısı cekiyorum özellikle de sırt agrısı cok kötüAmin amin hepimiz güzel haberler veririz ins cnm ben igneden sonraki bugün 11. Günüm dün yemekli misafirlerim vardı normalde bu kadar yorulmak şuan bel sırt karın bacak ağrısından uyanamadm heryerim agrimis normalde hiç yorulan biri değilimdir kolay kolay hayırlısı diyip beklemek geliyor inşallah bebislerimize kavusuruz
Kaçıncı günün canm senin bende öle çok olmuyor ama arada böle 2 3 dk da hem sağ hem sol kasığımda batma oluo ama arada sırada korkuyorum adet olcak die yaCanım ben de bi iki gündür sırt ve bel ağrısı cekiyorum özellikle de sırt agrısı cok kötü
Bugun 8. Günüm cnmKaçıncı günün canm senin bende öle çok olmuyor ama arada böle 2 3 dk da hem sağ hem sol kasığımda batma oluo ama arada sırada korkuyorum adet olcak die ya
Bende tam 8. Günü aynı ağrıları çektim şimdide biraz biraz cekiom cnmBugun 8. Günüm
Senin kaçıncı günün cnmBende tam 8. Günü aynı ağrıları çektim şimdide biraz biraz cekiom cnm
Göğüslerin ne durumda ben de hiç değişiklik yok agrı sızı hassaşyetBende tam 8. Günü aynı ağrıları çektim şimdide biraz biraz cekiom cnm
Bendede aynı canm benm göğüslerim hiç değişiklik olmuyor benimde iğne gününü sayarsam 12. Gün oluyor canmGöğüslerin ne durumda ben de hiç değişiklik yok agrı sızı hassaşyet
Ay cok az kalmıs normalde gecen ayı düşünüyorum yumurtlamadan itibaren başlamıstı ağrım simdi tık yokBendede aynı canm benm göğüslerim hiç değişiklik olmuyor benimde iğne gününü sayarsam 12. Gün oluyor canm
Benımde karnım ve kasıklarım agrıyor bugun nedense adet agrısı gıbı oldum olucam diye düşünüyorum..13.günümBendede aynı canm benm göğüslerim hiç değişiklik olmuyor benimde iğne gününü sayarsam 12. Gün oluyor canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?