- 8 Ekim 2024
- 206
- 21
- 13
- 24
- Konu Sahibi gamzelikiz36
Doktor Perşembe dedi aynı günde iğneyi vururuz dediÇarşamba mi gitsem yani diyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor Perşembe dedi aynı günde iğneyi vururuz dediÇarşamba mi gitsem yani diyosun
Evet hiç riske atma canım kist olmasın allah korusunÇarşamba mi gitsem yani diyosun
Öyle dediyse eğer eminse sen bilirsin ben 3 ay kist oldu geç gittiğim içinDoktor Perşembe dedi aynı günde iğneyi vururuz dedi
Canım birde birşey sorucam çatlatma iğnesini yaptığımız gün ilişki olmaz demiÖyle dediyse eğer eminse sen bilirsin ben 3 ay kist oldu geç gittiğim için
Yok canım 36. Saat ilk ilişki önerdiCanım birde birşey sorucam çatlatma iğnesini yaptığımız gün ilişki olmaz demi
Hamilesiiiiiiiiiiiiiin kesin vallaAy böyle çıktıııı![]()
Bi tane daha yapıcan inanamıyorum çok heycanlıyım acile koşup kan vericem oda böyle çıkarsa bana dua et olurmu canımHamilesiiiiiiiiiiiiiin kesin valla
İlk başta bi test komple kızardı bozuk diye korktumda bi tane daha yapıcamHamilesiiiiiiiiiiiiiin kesin valla
Duam seninle sende bana hayırlı haberler verBi tane daha yapıcan inanamıyorum çok heycanlıyım acile koşup kan vericem oda böyle çıkarsa bana dua et olurmu canım![]()
İnşallah cnmİlk başta bi test komple kızardı bozuk diye korktumda bi tane daha yapıcamnolur bozuk olmasın doğru olsun
Ay ini güzel haberler veririm sonra sana dua eder seninde sonucun için dua ederiz aminDuam seninle sende bana hayırlı haberler ver
Kıyamam sana ne Zaman kan vericenAy ini güzel haberler veririm sonra sana dua eder seninde sonucun için dua ederiz amintüylerim diken diken
Yarını bekle dedi eşim nöbette de geldi gitti acil almaz beta dedi yarın veririm inş rabbim beni bu sefer sevindirsinKıyamam sana ne Zaman kan vericen
Dur yarın kan vericen hiç belli olmaz ben bunlara çok guvenmyrmBöyle çıktı yok galiba test yanlıştı heycanlandırdk beni![]()
Acile kan verdim dayanamadım aldılar sonuç bekliyormDur yarın kan vericen hiç belli olmaz ben bunlara çok guvenmyrm
Negatif kandaDur yarın kan vericen hiç belli olmaz ben bunlara çok guvenmyrm
Kaç çıktıNegatif kanda![]()
Mesela iğne 10haziran sabah 09:00 saKızlar çatlatma sonrası nasıl bir ilişki önerdi doktor zamanlarınızı