Çatlatma iğnesi

umutlu b

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2025
4
2
1
25
Merhaba, kızlar ikinci kez çatlatma iğnesi oldum. Bu ay 16sında oldum şuan daha çok yeni ama sol kasığımda aralıklarla uzunca sızlama oluyor. Benimle aynı gün iğne olanlar birlikte takip edelim yardımlaşalım. Şuan 5. günümdeyim iğne olalı yani önceki iğne olmamada bu kadar sızlamamıştı. Sizce iğnenin etkisi mi ?

Merhaba iğneniz neydi iğne etkisi olabilir 11 gün kadar sürüyor iğne etkileri

Ovitrelle çatlatma iğnesi, bilemedim ama bugünde mesela uyandım yataktan kalkarken kasıklarımda bir ağrı oldu

İki kez aşılama oldum tutmadı çatlatma iğnesi yaptım 2 kez bende hiç belirti sancı vs hiç bişey olmamıştı tutmadığı için mi acaba

İki kez aşılama oldum tutmadı çatlatma iğnesi yaptım 2 kez bende hiç belirti sancı vs hiç bişey olmamıştı tutmadığı için mi acaba
Alakası yok canım bende çatlatma iğnesi ile gebe kaldım ve hiç bir belirtim olmamıştı galiba tutmadı dedim ama hamileydim yani illaha belirti olacak diye bir şey yok bu kişiden kişiye değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…