Alakası yok canım bende çatlatma iğnesi ile gebe kaldım ve hiç bir belirtim olmamıştı galiba tutmadı dedim ama hamileydim yani illaha belirti olacak diye bir şey yok bu kişiden kişiye değişirİki kez aşılama oldum tutmadı çatlatma iğnesi yaptım 2 kez bende hiç belirti sancı vs hiç bişey olmamıştı tutmadığı için mi acaba
Yakın tarihte test yaptınz mı negatife dönmüş müYani gebelik belirtisi değil poffff
hayır yapmadımYakın tarihte test yaptınz mı negatife dönmüş mü
Yakın tarihte test yaptınz mı negatife dönmüş mü
Regli ağrısından biraz daha fazla ve genellikle tek taraflı sızlama batma gibisizde nasıl ağrılar oldu
Gögüste ağrı değilde kasık olarak devam ediyor. Siz ne zaman test yapıcaksınız bir haftayı geçti sanırımEvet bugünde devam ediyor arada birde gügüs uçlarımda ağrı var ama psikolojik mi bilmiyorum
Merhaba çatlatma iğnesinden sonra mı kiste döndü? Hangi iğneydi acaba bende de pcos var da gonapeptyl vuruldum ve kiste döndü benim de bu ay yasmin içtim 19 unda bitti az önce regl oldum umarım küçülmüştür ve adetle gider yaMerhaba bir sey sorabilir miyim çatlatma iğnesini doktorlar hangi durumda kullandırıyor? Bende pcos var sürekli yumurtalarim kiste dönüyor kiloluyum diye hiçbir tedavi uygulamıyor doktorlar. Faydası oluyor mu çatlatma iğnesinin
Yok ben hiç çatlatma iğnesi kullanmadım yanlış anlaşılmışım kusura bakmayınMerhaba çatlatma iğnesinden sonra mı kiste döndü? Hangi iğneydi acaba bende de pcos var da gonapeptyl vuruldum ve kiste döndü benim de bu ay yasmin içtim 19 unda bitti az önce regl oldum umarım küçülmüştür ve adetle gider ya
29 30 gibi yaparım bekleyebilirsemGögüste ağrı değilde kasık olarak devam ediyor. Siz ne zaman test yapıcaksınız bir haftayı geçti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?