Çatlatma iğnesi

bu mübarek günde sabırsızlıkla beklediğimiz güzel sonuçları ağlayarak duyarızinşallah ben 28 ağustosta ilk aşılamamı oldum ilk günden buyana bende sırt bel ve rahim ağrısı devamlı var 1-2 gündür iştah açıklıgı boğaz ağrısı göğüs aprısı gaz şişkinlik devam ediyor karnım bi anda davul gibi progrestoran kullandıktan sonra lütfen bu süreci kim nasıl geçirdi blmiyorum bi nebze olsa fikir alıp içimi rahatlatmak isterim o açıdan sizede sordum

Kızlar ben 20 Ağustosta ilk iğnemdi bu ay ilk günler belirtiler vardı ama iğne etkisiyleydi adete az bir zaman kaldı test yaptım negatif ve bel kasık ağrım yok gibi. Temmuzda ise karnım şişmişti göğüslerim de aynı şekilde belirti açısından geçen ay hamile kalmalıydım sanırım psikolojik çünkü çok fazla test de yaptım son güne kadar hiç pozitif görmedim. Sanırım pozitifi görene kadar o ay ne farklıydı bilemicez ilk hamileliğimde 0 belirtiydi buarada adetim 2 gün geçince testle gördüm

Merhabalar kızlar 28 ağustosta çatlatma iğnesi oldum. Bugün iğnenin vurulduğu gün sayarsak 7 günüm dayanamadım dün akşam test yaptım ama böyle çıktı acaba iğnenin etkisi olabilir mi
Etkisi olabilir bence canım 10 gün olsun öyle geçer etkisi. Test yapılması içinde 12-13. Günler diye biliyorum

Buradayım buradayım dün uğrayamadım hiç
Valla bişey yok tutmadı mı niye yaptı anlamadım sennne durumdasın
Al benden de o kadar o bahsettıgım ağrı dışında bişey yok birden giriyor çıkıyor ama ben vücudumu tanıyorum iğneyle alakası yok ben hep adetime 12 gün kala öyle ağrım oluyor bende anlıyorum ki tutmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…