Çatlatma iğnesi

Catlatma iğnesi gebelik güçlügü ceken yumurtası olusabilen ama kendi başına çatlayamayan kişiler için kullanılır özellikle pcoslu kadınlarda uygulanan bi yöntem cünkü pcosta yumurtalar olgunlaşır ama çatlama olmadan kiste dönüşür

Gittiğim doktorlar bende pcos olmasına rağmen neden hic bu tedaviyi uygulamıyor bana

Gittiğim doktorlar bende pcos olmasına rağmen neden hic bu tedaviyi uygulamıyor bana
İlk önce kendiliğinden olması içn bekletiyorlar bir yıl kadr deneyin diyorlar bnada bu çok saçmla geliyor bnde pcosluyum ve hamile kalmamız diğerlerine göre zor bnde hemn başlanması taraftarıyım aslında

Alakası yok canım bende çatlatma iğnesi ile gebe kaldım ve hiç bir belirtim olmamıştı galiba tutmadı dedim ama hamileydim yani illaha belirti olacak diye bir şey yok bu kişiden kişiye değişir
Merhaba yumurtlama akıntınız va olmus muydu gogus agrınız va var mıydı hic ben de suan yok henuz erken iğnenin 4.günündeyim

İlk önce kendiliğinden olması içn bekletiyorlar bir yıl kadr deneyin diyorlar bnada bu çok saçmla geliyor bnde pcosluyum ve hamile kalmamız diğerlerine göre zor bnde hemn başlanması taraftarıyım aslında
Anladım çok teşekkür ederim bizim 1 yili gecti

Canım inşallah , rahim filmi çektirmişmiydin ?
Hayır canım ben daha çok yeni deniyorum pcos var geçen ay Klomen + gonapeptyl vuruldum -o gün ovitrelle bulamamıştım sonrasında aldık dolapta beklettim- ama 20mm yumurtam dirençli çıkmış ve tek doz gonapeptyl iğne yetersiz kaldığı için catlamayıp kiste dönüşmüş 1 ay yasmin kullandım işte bugün kontrole gittiğimde kistimin kayboldugunu gördük şükürler olsun şimdi reglim perşembe günü klomene baslicam inşallah

Anladım canımm Ayyy geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler alırız hep birlikte

Bende 4. günümdeyim iğneden sonra şuan test yapsak doğru sonuç olmaz değil mi?
Hayır canım daha cok erken ama reglin 21.günü progestron hormonuma bakmaya gitdem ben yani cuma günü 29 agustosta yumurtanın catlatıp catlamadıgını takip etcek doktorum bakalım heycanla ben de bekliom vala daha cok var eeglin ne zaman senşin? Ben 2 -3 temmuz gibi olcam umarım olmam ama belirtim hic yok ya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…