5 eylül beklenen adet tarihim benim, umarım olmayız da güzel sonuçlar alırız :)Hayır canım daha cok erken ama reglin 21.günü progestron hormonuma bakmaya gitdem ben yani cuma günü 29 agustosta yumurtanın catlatıp catlamadıgını takip etcek doktorum bakalım heycanla ben de bekliom vala daha cok var eeglin ne zaman senşin? Ben 2 -3 temmuz gibi olcam umarım olmam ama belirtim hic yok ya :/
İnşallahh inşallahh5 eylül beklenen adet tarihim benim, umarım olmayız da güzel sonuçlar alırız :)
Canım sen rahim filmi çektirdin mi bana da doktorum bu ay rahim filmi çektirmemi söyledi. Biraz korkuyorum nasıl senceHayır canım ben daha çok yeni deniyorum pcos var geçen ay Klomen + gonapeptyl vuruldum -o gün ovitrelle bulamamıştım sonrasında aldık dolapta beklettim- ama 20mm yumurtam dirençli çıkmış ve tek doz gonapeptyl iğne yetersiz kaldığı için catlamayıp kiste dönüşmüş 1 ay yasmin kullandım işte bugün kontrole gittiğimde kistimin kayboldugunu gördük şükürler olsun şimdi reglim perşembe günü klomene baslicam inşallah
Hayır canım çektirmedim bu ay da çatlatma iğnesi ile deneyeceğim 2. Kez eğer olmazsa doktor uygun görürse çektiririm ama, korkma bence bi kaç videoda saniyelik sızı olduğunu gördüm anestezili de yapıyorlar zatenCanım sen rahim filmi çektirdin mi bana da doktorum bu ay rahim filmi çektirmemi söyledi. Biraz korkuyorum nasıl sence
Bende bu yaz tutmazsa diğer ay olucam . Araştırdım hiç korkucak birşey yok gibiCanım sen rahim filmi çektirdin mi bana da doktorum bu ay rahim filmi çektirmemi söyledi. Biraz korkuyorum nasıl sence
Ben 1. Çatlatma sonrası olmayınca doktorum direk önerdiHayır canım çektirmedim bu ay da çatlatma iğnesi ile deneyeceğim 2. Kez eğer olmazsa doktor uygun görürse çektiririm ama, korkma bence bi kaç videoda saniyelik sızı olduğunu gördüm anestezili de yapıyorlar zaten
İnşallah canım çok teşekkür ederimBende bu yaz tutmazsa diğer ay olucam . Araştırdım hiç korkucak birşey yok gibi
Canım bende pcos var o yüzden doktor biraz denememi söyledi ve 1 senelik evliyiz diyeBen 1. Çatlatma sonrası olmayınca doktorum direk önerdi
Ne oldu canım oldunn muBen regli olcam galiba o ağrılar gelmeye başladı..
Hala olmadımm hafta başı günüm normalde bakalım.. sen ne yaptınNe oldu canım oldunn mu
ben de klomen 2. GündeyimHala olmadımm hafta başı günüm normalde bakalım.. sen ne yaptın
Hayırlı sonuçlar alalım inşallahben de klomen 2. Gündeyim
İnsallah canımHayırlı sonuçlar alalım inşallah
Canım naptınHayırlı sonuçlar alalım inşallah
Canım pazartesi hsg çekilicemCanım naptın
Hadi güzel haberlerle gel inşallah benim de perşembe kontrolüm varCanım pazartesi hsg çekilicem
Hadi inşallah ikimizden de güzel haberler alalımHadi güzel haberlerle gel inşallah benim de perşembe kontrolüm var
Merhabalar kızlar 28 ağustosta çatlatma iğnesi oldum. Bugün iğnenin vurulduğu gün sayarsak 7 günüm dayanamadım dün akşam test yaptım ama böyle çıktı acaba iğnenin etkisi olabilir miMerhaba, kızlar ikinci kez çatlatma iğnesi oldum. Bu ay 16sında oldum şuan daha çok yeni ama sol kasığımda aralıklarla uzunca sızlama oluyor. Benimle aynı gün iğne olanlar birlikte takip edelim yardımlaşalım. Şuan 5. günümdeyim iğne olalı yani önceki iğne olmamada bu kadar sızlamamıştı. Sizce iğnenin etkisi mi ?
Merhaba bende ilk kez oldum bugün 7.günüm acaba sürecin nasıl geçti biliglendirir misinİki kez aşılama oldum tutmadı çatlatma iğnesi yaptım 2 kez bende hiç belirti sancı vs hiç bişey olmamıştı tutmadığı için mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?