- 13 Ağustos 2025
- 54
- 14
- 3
Bu çatlama iğnesini asla kendi kafanıza göre kullanmayın gidip bir doktora detaylı konuşun çocuk istediğinizi eşinizle ilaçla tedaviye başlamak istiyorz diyin illa ki yapacaktır. Eğer bu ay hamile kalırsanız ki inşallah kendiliğinden olur gerek kalmaz. Tedaviyi edoktor eşliğinde yapın. Beyza eczanesi benden reçete istedi. Başka eczaneden klomen alıp başladığımı söyledim öylelikle zor verdi. Kist oluşturur falan siz doktorla ilerleyinMerhabalar hangi eczaneden aldınız acaba
Bende aynı ovülasyon testini sipariş verdim daha önce almıştım hiç ovülasyonu göremedim. Bu seferde aynı çıkarsa işime yaramayacak ben pik oluşuyor mu diye meraktan aldım. 30 lu aldım bir de geçen ay 24 Ağustosda pik olduğunu düşünüyorum 25 ağustosda iğne attı doktor. Bu hafta iğne olacağım günü belli değil.YAzdıklarınızı okudum. İnşallah hamile kalırız bu ay ikimizde. Ben iğne vurulmadım doktor ultrasonla yumurtalıklarıma bile bakmadı git dedi internetten ovulasyon testleri al biz yapmıyoruz dedi şok oldum. Ben değerlendirdim beklemekteyim adetimi 3-4 günüm kaldı adetime laboquick kaset testlerle kontrol ediyorum her gün. sizin ne zaman adetiniz?
Bana doktor 3 ay ilaçla oldu oldu tüp bebek demişti zararları var mı diye konuştuk. 6 aya çıkardı. Olmazsa tüp bebeğe gideceğiz ona göre kendimizi hazırlıyoruz. Geçen ay ben yani tüp bebeğe verilecek paranın yarısına bebeğin büyük eşyalarını hesapladım sepet oluşturdum. Yani böyle kendimi çok kaptırdım. O hormonlar çok etkiledi. Beta da 1.27 gördüğümde telde yıkıldım 4-5 falan da değil. - değerlerde çıkabilirdi ben o kadar ters veya hamileliliği hak etmiyor muyum diye çok düşündüm. Ağladım. Sonra atlattım. Doktora gittim. Tatile gittim kafamı topladım. Şimdi çok küçük ümitle gidiyorum doktora yıkılmak istemiyorum. Tüpün biri tıkalı yumurtalıklar sağda ikisi dipdibe karın derisinin hemen altında benim biraz ihtimalim düşük. Allah hepimizin yardımcısı olsun keşke şuraya güzel bir haber yazsak herkes o umuda sarılsa bazen beyni yönetmekle de hastalık yeniliyor ve moral lazım. Bende doğum kontrol hapı kullandım haziran temmuzda ilgilenmeen bir doktora düşmüştüm dosyama hiç bakmadan yazdı adetimi bozdu daha bu ay düzeldi. Doğum kontrol hapı bence çok çok gerekli olmadıkça verilmemeliYaşadıklarımızın biraz benzer olması beni duygulandırdıçünkü aynı şekilde ben de özelde alanında çok iyi bir doktorla devam ediyorum yoluma. Klomen+çatlatma iğnesi verildi ben 5 aydır deniyorum ancak bu 2. Klomen ve iğne tedavim. Pcos var. İlk çatlatma iğnemde ovitrelle bulamadığım için gonapeptyl olmuştum -yaklaşık 2 gün sonra ovitrelle bulduk eşim farklı şehirden hemen almaya gitti ve alıp buzdolabına kaldırdım ama her şey için geçti çünkü gonapeptyli o akşam olmuştum - ve yumurtam dirençli çıktığı için catlamayıp önce 5.2 sonra aynı kist büyüyüp 8.4 cm kist olusmustu de geçmezse ameliyat vs dedi o süreç o kadar zorlayıcıydı ki psikolojik olarak da bedenen de çok fena ağrıyla doktora gittim bir şeyler ters gidiyor diye. Doktor geçen ay yasmine başladı doğum kontrol hapı. Sonra 8 eylülde iğneyi oldum 19mm tek yumurtam gelişmişti klomenle. Allah gerçekten emek edip yıpranan herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah dualarımız ortak, güzel olsun her şey
Kist için mecbur kullandım ben de neyse ki gitti onunla. Hiç ümitsizliğe kapılma Allah ol derse ne olursa olsun olur. O yüzden umut olalım birbirimize moral motivasyon verelim elimizden geldiğince yazdıklarımızla bence. Canını sıkma kendini de bırakma umut her zaman var ya hayatın her anında olmalı da bence. Bana henüz aşılama tüp bebek vs denmedi belki de çok yeni deniyorum diye ancak bu ay da olmazsa biraz ara verip kendimi dinlemek istiyorum. Yani ilaçlara ara vermek istiyorumBana doktor 3 ay ilaçla oldu oldu tüp bebek demişti zararları var mı diye konuştuk. 6 aya çıkardı. Olmazsa tüp bebeğe gideceğiz ona göre kendimizi hazırlıyoruz. Geçen ay ben yani tüp bebeğe verilecek paranın yarısına bebeğin büyük eşyalarını hesapladım sepet oluşturdum. Yani böyle kendimi çok kaptırdım. O hormonlar çok etkiledi. Beta da 1.27 gördüğümde telde yıkıldım 4-5 falan da değil. - değerlerde çıkabilirdi ben o kadar ters veya hamileliliği hak etmiyor muyum diye çok düşündüm. Ağladım. Sonra atlattım. Doktora gittim. Tatile gittim kafamı topladım. Şimdi çok küçük ümitle gidiyorum doktora yıkılmak istemiyorum. Tüpün biri tıkalı yumurtalıklar sağda ikisi dipdibe karın derisinin hemen altında benim biraz ihtimalim düşük. Allah hepimizin yardımcısı olsun keşke şuraya güzel bir haber yazsak herkes o umuda sarılsa bazen beyni yönetmekle de hastalık yeniliyor ve moral lazım. Bende doğum kontrol hapı kullandım haziran temmuzda ilgilenmeen bir doktora düşmüştüm dosyama hiç bakmadan yazdı adetimi bozdu daha bu ay düzeldi. Doğum kontrol hapı bence çok çok gerekli olmadıkça verilmemeli
Ara verip yine sonra devam edebilirsiniz bu klomen ovitrelle zaten maksimum 6 olurmuş klomen yumurtalık kanserine yapabilirmiş uzun vadede. Allahtan ümit kesilmez inşallah bizimde evladımız olur.Kist için mecbur kullandım ben de neyse ki gitti onunla. Hiç ümitsizliğe kapılma Allah ol derse ne olursa olsun olur. O yüzden umut olalım birbirimize moral motivasyon verelim elimizden geldiğince yazdıklarımızla bence. Canını sıkma kendini de bırakma umut her zaman var ya hayatın her anında olmalı da bence. Bana henüz aşılama tüp bebek vs denmedi belki de çok yeni deniyorum diye ancak bu ay da olmazsa biraz ara verip kendimi dinlemek istiyorum. Yani ilaçlara ara vermek istiyorum
Evet doktor bana da 5 kere kullanırız klomeni dedi. Yani bi de anlamadığım şu var kimisi femara vs diyo ama bende pcos olduğu için Klomen yazdığını düşünüyorum burada da denk geldim anlamlandıramadım doktora onu soracağım bu sefer gidinceAra verip yine sonra devam edebilirsiniz bu klomen ovitrelle zaten maksimum 6 olurmuş klomen yumurtalık kanserine yapabilirmiş uzun vadede. Allahtan ümit kesilmez inşallah bizimde evladımız olur.
Herkesin durumuna göre yazıyormuş. Chatgpt ye yazarsanız aradaki farkı anlatıyor bende hiç bir şey yok klomen yazdı.Evet doktor bana da 5 kere kullanırız klomeni dedi. Yani bi de anlamadığım şu var kimisi femara vs diyo ama bende pcos olduğu için Klomen yazdığını düşünüyorum burada da denk geldim anlamlandıramadım doktora onu soracağım bu sefer gidince
Gördüm okudum bakalım ya nasıl olacak bekleyip görelim.Herkesin durumuna göre yazıyormuş. Chatgpt ye yazarsanız aradaki farkı anlatıyor bende hiç bir şey yok klomen yazdı.
Merhaba yumurtaların en az 18mm olması gerektiğini biliyorum elindeki iğne boşa gitmesin diye de doktorun güzel bir karar almış bence umarım diğer ay istediğin sonucu alırsınMerhaba, ben doktor kontrolüne gittim. Perşembe günü klomenin 9. Günüydü 10-9-8-8 mm olarak 4 yumurta oluşmuş ama gününe göre geç büyüklükleri için bu sabahta ultrasonda en büyüğü 14 mm ye ulaşmış göründü o yüzden hoca gelecek aya bırakalım ovitrelleyi boşa kullanmış olursun dedi. Klomen yerine de Gonal f yazacağını söyledi. Bu iğneyi alan kullanan oldu mu aranızda?
Bende Gonal-f yi burada okumuştum. Klomen geçen ay gibi yanıt vermediğinden ilaç değişimine gideceğiz dedi.Merhaba yumurtaların en az 18mm olması gerektiğini biliyorum elindeki iğne boşa gitmesin diye de doktorun güzel bir karar almış bence umarım diğer ay istediğin sonucu alırsıno iğneyi duymuştum ancak kullanmadım hiç
Benim de 2. Klomen ve çatlatma iğnem ilki gonapeptyldi ilkinde catlamadı kiste dönüştü. 1 ara verdim ikinci ovitrelle iğneydi. bugün ovitrelle 0+14. Gün kan verdim bekliyorum sonucuBende Gonal-f yi burada okumuştum. Klomen geçen ay gibi yanıt vermediğinden ilaç değişimine gideceğiz dedi.
İnşallah güzel haber alırsınız bana da yazın bende çok merak ediyorumBenim de 2. Klomen ve çatlatma iğnem ilki gonapeptyldi ilkinde catlamadı kiste dönüştü. 1 ara verdim ikinci ovitrelle iğneydi. bugün ovitrelle 0+14. Gün kan verdim bekliyorum sonucu
İnsallah yazarım tabi kiİnşallah güzel haber alırsınız bana da yazın bende çok merak ediyorum
Sonucunuz nedir acabaİnsallah yazarım tabi ki
Evet, sonuç çıktı mı?İnsallah yazarım tabi ki
Yazmadınız günlerdir arada bakıyorum moraliniz mi bozuk?İnsallah yazarım tabi ki
Aa hayır kendi oluşturduğum başlığın altına yazmıştım negatif sonucum, moralim bozuk değil hemen tatile çıktığım için çok gelemiyorum buralaraYazmadınız günlerdir arada bakıyorum moraliniz mi bozuk?
Evet moral bozukluğu olmasın bende geçen ay olmadı tatile gitmiştim. Bu ayda yumurta büyümedi yeni ayı bekliyorum hayırlısı inşallahAa hayır kendi oluşturduğum başlığın altına yazmıştım negatif sonucum, moralim bozuk değil hemen tatile çıktığım için çok gelemiyorum buralaradüşündüğün için teşekkür ederim yolun başındayım bugün değilse bile elbet bir gün gelir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?