- 30 Ağustos 2025
- 206
- 41
- 13
- 32
Ben saymicam canısı.. zaten Büşra aşırı yoğunum böylelikle bir bakarım ki regl günüm yak
Sorum olacaktı geçen gıttıdıgumda doktorum 14 mm dedi bugünde kontrol vardı 18 mm olmuş dedi yarın igneyı vurulacam bugün yumurtlama akıntım var sizce degerlendıreyım mi yoksa igneyı mi beklıyeyımBen saymicam canısı.. zaten Büşra aşırı yoğunum böylelikle bir bakarım ki regl günüm yaklaşmış olur
İlişkiyi iğneden 36 saat snra önerdi bekliyeyım mi yoksa degerlendırme yapayım mi yumurtlama akıntım varBen saymicam canısı.. zaten Büşra aşırı yoğunum böylelikle bir bakarım ki regl günüm yaklaşmış olur
Yani ben olsam her gunu degerlendirirdim ama tabi esinin durumuna da bagli oldugundan yorum yapamam canimİlişkiyi iğneden 36 saat snra önerdi bekliyeyım mi yoksa degerlendırme yapayım mi yumurtlama akıntım var
Valla bana kalsa doktorunu dinlemen.. benim eşimin sperm testi sonucu çok iyi ona rağmen doktor bize günaşırı önerdi. İğne öncesi ve iğne sonrası. Bizde öyle yaptık doktorun dediğine göre yaptık.. zaten illaki buluşurlar sperm 72 saat canlı kalıyorİlişkiyi iğneden 36 saat snra önerdi bekliyeyım mi yoksa degerlendırme yapayım mi yumurtlama akıntım var
eşimde ileri hız biraz düşük çıkmıştı bilemedım dün degerlendırdım ama bugün yoğun yumurta akıntım var kararsız kaldım yarın iğne olacam insallahYani ben olsam her gunu degerlendirirdim ama tabi esinin durumuna da bagli oldugundan yorum yapamam canim
Dünü degerlendırdım ama işte kararsız kaldım yoğun akıntı oluncaValla bana kalsa doktorunu dinlemen.. benim eşimin sperm testi sonucu çok iyi ona rağmen doktor bize günaşırı önerdi. İğne öncesi ve iğne sonrası. Bizde öyle yaptık doktorun dediğine göre yaptık.. zaten illaki buluşurlar sperm 72 saat canlı kalıyor
Çatlatma ignesını nasıl vurdunuz ilk defa deneyecemValla bana kalsa doktorunu dinlemen.. benim eşimin sperm testi sonucu çok iyi ona rağmen doktor bize günaşırı önerdi. İğne öncesi ve iğne sonrası. Bizde öyle yaptık doktorun dediğine göre yaptık.. zaten illaki buluşurlar sperm 72 saat canlı kalıyor
Size kalmış bişey eşinizin sperm sorunu yoksa biseyi yoksa akıntı olmazda diğer turluyse kalitesi düşebilir sperminDünü degerlendırdım ama işte kararsız kaldım yoğun akıntı olunca
BEnde ilk defa kullandım eşim yaptı bana.. YouTube da gerekli bilgiler veriliyor yazıp bakabilirsinizÇatlatma ignesını nasıl vurdunuz ilk defa deneyecem
Teşekkür ederim cvplarınız içinSize kalmış bişey eşinizin sperm sorunu yoksa biseyi yoksa akıntı olmazda diğer turluyse kalitesi düşebilir spermin
BEnde ilk defa kullandım eşim yaptı bana.. YouTube da gerekli bilgiler veriliyor yazıp bakabilirsiniz
Merhaba bazı arkadaşlarla geçen ay beraber bekledik bu ay bakalım ne olacak siz yenizisiniz. Öncelikle 11 ay denedik hiç bir sorun yok dediniz. Doktorlar 1 yıl düzenli deneme ile olmazsa diyor sizin bu ay Allahtan olursa olacak olmazsa 12. Ayı da doldurmuş olacaksınız. Maddi imkanınız varsa iyi araştırıp özel hastanede bir doktora gidin. Adetinizin 5 gün ise 2. Veya 3. Günü adetli gidip size vajinal ultrason ile bakacak bu arada rahimi vs her şeyi değerlendirir. Sonra size klomen veya benzer ilaçlar var kişiye göre değişiyor pcos luya troidi olana göre ilaç veriyor. Bu ilacı doktora göre değişiyor 2. 3. 5. Adet günü başlıyorsunuz. Sonra ilaç kutuda (klomen) 10 tane ilk defa kullanana 5 gün tek doz veriyor. 100 tl falan. Sonra ilacı içtik bitti. 5 günde bekliyoruz yumurtalar gelişiyor. Ben 2. Adet günü gidiyorum. Tam 11 gün sonra doktora tekrar gidiyorum bunda 10 gün geçtiği için kontrol muayenesini 1 günle kaçırıp tekrar para ödüyorum. Hoca, yumurtalara bakıyor. 14-18mm arası ise 1-2 gün sonra yine gel diyor. 18-22 gibi olan en büyüklere şans veriyor. Geçen ay çatlama iğnesini bana kendisi attı. Ben Ankara’ya gidip 1 ovitrelle iğneye 1127 tl + 1600 tl de benzin yaktım. Sadece büyük şehirlerde tüp bebek merkezlerinin bulunduğu yerlerdeki eczanelerde ve çok çok az belki 1 kutuyu zor bulursun. Neyse benim sonuç negatif çıktı. Tekrar adetin 2. Günü gittim. Burada yazan kişiler ve ChatGPT olmasa iğneden sonra yumurtlama olmazsa yumurtanın kiste dönüşeceğini bilmiyordum. Öylelikle öğrendim. Hoca adet olursan gel demişti sadece. Kist oluşmamış klomen içtim yine 5x1 verdi bana gayet iyi büyüttü doz artımına gerek yok dedi. Dün de Ankara’ya gidip 2 farklı eczaden iğneyi aldım. Buz kasetleri ile taşınan bir iğne 2 saatten fazla buzdolabı dışında durmaması gerekiyor. Taşıma çantası ile getiriyorum. Geçen ay kendimi çok kaptırdım. Bu ay yıkılmamak için pek ümidim yok gibi. Çünkü test verip hamile olmadığımı öğrenince 2-3 gün zor toparladım. Doktora iğne ile gideceğim. Bu ay iğne işe yarar hamile kalırsam. Bebeğin gidişatına göre iğneyi bu şehirde arayan olursa ona satacağım. Bu ay 1350 tl den aldım. 2 iğne yol parasıyla 5 bini buldu. 2 side işe yaramazsa tekrar iğne arayacağım. İtalya’dan geldiği ve az sayıda gönderdikleri için karaborsa gibi zor bulunuyor. Eczacılar keşke olsa bununla birlikte tüp bebek hastalarına 40-50 binlik ilaçların satışını kaybediyoruz dedi. Hepimize Allah yardım etsin inşallah hayırlısı ve kolaylıkla sahip oluruz.Kızlar öncelikle yaş 27, 11 aydır deniyoruz olmuyor insülin direncini kırdım. hipertiroidi vardı değerlerim kötüydü düzelttim. Artık hiç bir engel yok. Eşimin değerleri de çok iyi. Ve bu ay ilk defa çatlatma iğnesi olacağım yani umarım olurum çalıştığım için sadece tahmini ovulasyon günümde hastaneye gideceğim görüneceğim. Neyse sorum böyle hamile kalamayıp ilk çatlatma iğnesinde gebe kalanlar yazabilir mi? Umut olsun istiyorum umut her şey bana kalırsa. Çünkü ufacık bir ihtimal arıyorum tutunacak. Her zaman tek çizgi görmekten yoruldum. Lütfen yazın konuşmak, dertleşmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler..
Merhabalar hayırlı olsun umarım çok güzel sonuçlar alırsınız acaba çatlatma iğnesini hangi il hangi eczaneden aldınız asla bulamıyorum tedaviye başlayamıyoruzEvet yaptım canım bu akşam
Merhabalar hangi eczaneden aldınız acabaMerhaba bazı arkadaşlarla geçen ay beraber bekledik bu ay bakalım ne olacak siz yenizisiniz. Öncelikle 11 ay denedik hiç bir sorun yok dediniz. Doktorlar 1 yıl düzenli deneme ile olmazsa diyor sizin bu ay Allahtan olursa olacak olmazsa 12. Ayı da doldurmuş olacaksınız. Maddi imkanınız varsa iyi araştırıp özel hastanede bir doktora gidin. Adetinizin 5 gün ise 2. Veya 3. Günü adetli gidip size vajinal ultrason ile bakacak bu arada rahimi vs her şeyi değerlendirir. Sonra size klomen veya benzer ilaçlar var kişiye göre değişiyor pcos luya troidi olana göre ilaç veriyor. Bu ilacı doktora göre değişiyor 2. 3. 5. Adet günü başlıyorsunuz. Sonra ilaç kutuda (klomen) 10 tane ilk defa kullanana 5 gün tek doz veriyor. 100 tl falan. Sonra ilacı içtik bitti. 5 günde bekliyoruz yumurtalar gelişiyor. Ben 2. Adet günü gidiyorum. Tam 11 gün sonra doktora tekrar gidiyorum bunda 10 gün geçtiği için kontrol muayenesini 1 günle kaçırıp tekrar para ödüyorum. Hoca, yumurtalara bakıyor. 14-18mm arası ise 1-2 gün sonra yine gel diyor. 18-22 gibi olan en büyüklere şans veriyor. Geçen ay çatlama iğnesini bana kendisi attı. Ben Ankara’ya gidip 1 ovitrelle iğneye 1127 tl + 1600 tl de benzin yaktım. Sadece büyük şehirlerde tüp bebek merkezlerinin bulunduğu yerlerdeki eczanelerde ve çok çok az belki 1 kutuyu zor bulursun. Neyse benim sonuç negatif çıktı. Tekrar adetin 2. Günü gittim. Burada yazan kişiler ve ChatGPT olmasa iğneden sonra yumurtlama olmazsa yumurtanın kiste dönüşeceğini bilmiyordum. Öylelikle öğrendim. Hoca adet olursan gel demişti sadece. Kist oluşmamış klomen içtim yine 5x1 verdi bana gayet iyi büyüttü doz artımına gerek yok dedi. Dün de Ankara’ya gidip 2 farklı eczaden iğneyi aldım. Buz kasetleri ile taşınan bir iğne 2 saatten fazla buzdolabı dışında durmaması gerekiyor. Taşıma çantası ile getiriyorum. Geçen ay kendimi çok kaptırdım. Bu ay yıkılmamak için pek ümidim yok gibi. Çünkü test verip hamile olmadığımı öğrenince 2-3 gün zor toparladım. Doktora iğne ile gideceğim. Bu ay iğne işe yarar hamile kalırsam. Bebeğin gidişatına göre iğneyi bu şehirde arayan olursa ona satacağım. Bu ay 1350 tl den aldım. 2 iğne yol parasıyla 5 bini buldu. 2 side işe yaramazsa tekrar iğne arayacağım. İtalya’dan geldiği ve az sayıda gönderdikleri için karaborsa gibi zor bulunuyor. Eczacılar keşke olsa bununla birlikte tüp bebek hastalarına 40-50 binlik ilaçların satışını kaybediyoruz dedi. Hepimize Allah yardım etsin inşallah hayırlısı ve kolaylıkla sahip oluruz.
YAzdıklarınızı okudum. İnşallah hamile kalırız bu ay ikimizde. Ben iğne vurulmadım doktor ultrasonla yumurtalıklarıma bile bakmadı git dedi internetten ovulasyon testleri al biz yapmıyoruz dedi şok oldum. Ben değerlendirdim beklemekteyim adetimi 3-4 günüm kaldı adetime laboquick kaset testlerle kontrol ediyorum her gün. sizin ne zaman adetiniz?Merhaba bazı arkadaşlarla geçen ay beraber bekledik bu ay bakalım ne olacak siz yenizisiniz. Öncelikle 11 ay denedik hiç bir sorun yok dediniz. Doktorlar 1 yıl düzenli deneme ile olmazsa diyor sizin bu ay Allahtan olursa olacak olmazsa 12. Ayı da doldurmuş olacaksınız. Maddi imkanınız varsa iyi araştırıp özel hastanede bir doktora gidin. Adetinizin 5 gün ise 2. Veya 3. Günü adetli gidip size vajinal ultrason ile bakacak bu arada rahimi vs her şeyi değerlendirir. Sonra size klomen veya benzer ilaçlar var kişiye göre değişiyor pcos luya troidi olana göre ilaç veriyor. Bu ilacı doktora göre değişiyor 2. 3. 5. Adet günü başlıyorsunuz. Sonra ilaç kutuda (klomen) 10 tane ilk defa kullanana 5 gün tek doz veriyor. 100 tl falan. Sonra ilacı içtik bitti. 5 günde bekliyoruz yumurtalar gelişiyor. Ben 2. Adet günü gidiyorum. Tam 11 gün sonra doktora tekrar gidiyorum bunda 10 gün geçtiği için kontrol muayenesini 1 günle kaçırıp tekrar para ödüyorum. Hoca, yumurtalara bakıyor. 14-18mm arası ise 1-2 gün sonra yine gel diyor. 18-22 gibi olan en büyüklere şans veriyor. Geçen ay çatlama iğnesini bana kendisi attı. Ben Ankara’ya gidip 1 ovitrelle iğneye 1127 tl + 1600 tl de benzin yaktım. Sadece büyük şehirlerde tüp bebek merkezlerinin bulunduğu yerlerdeki eczanelerde ve çok çok az belki 1 kutuyu zor bulursun. Neyse benim sonuç negatif çıktı. Tekrar adetin 2. Günü gittim. Burada yazan kişiler ve ChatGPT olmasa iğneden sonra yumurtlama olmazsa yumurtanın kiste dönüşeceğini bilmiyordum. Öylelikle öğrendim. Hoca adet olursan gel demişti sadece. Kist oluşmamış klomen içtim yine 5x1 verdi bana gayet iyi büyüttü doz artımına gerek yok dedi. Dün de Ankara’ya gidip 2 farklı eczaden iğneyi aldım. Buz kasetleri ile taşınan bir iğne 2 saatten fazla buzdolabı dışında durmaması gerekiyor. Taşıma çantası ile getiriyorum. Geçen ay kendimi çok kaptırdım. Bu ay yıkılmamak için pek ümidim yok gibi. Çünkü test verip hamile olmadığımı öğrenince 2-3 gün zor toparladım. Doktora iğne ile gideceğim. Bu ay iğne işe yarar hamile kalırsam. Bebeğin gidişatına göre iğneyi bu şehirde arayan olursa ona satacağım. Bu ay 1350 tl den aldım. 2 iğne yol parasıyla 5 bini buldu. 2 side işe yaramazsa tekrar iğne arayacağım. İtalya’dan geldiği ve az sayıda gönderdikleri için karaborsa gibi zor bulunuyor. Eczacılar keşke olsa bununla birlikte tüp bebek hastalarına 40-50 binlik ilaçların satışını kaybediyoruz dedi. Hepimize Allah yardım etsin inşallah hayırlısı ve kolaylıkla sahip oluruz.
Merhaba çok teşekkür ederim inşallah. Ben Kocaeli izmitteyim iğneyi sakaryadan bi tanıdık vasıtasıyla bulduk eşim hemen apar topar gidip aldı geldi ve ağustos ayında Klomen + gonapeptyl iğne dolayısıyla yumurtam catlamayıp kist oluştuğu için doğum kontrol hapına başlamıştık. Eylül ayında kontrole gittiğimde kistin gittiğini gördük şükürler olsun ve ben de iğneyi dolapta bekletmiştim 8 eylülde vuruldumMerhabalar hayırlı olsun umarım çok güzel sonuçlar alırsınız acaba çatlatma iğnesini hangi il hangi eczaneden aldınız asla bulamıyorum tedaviye başlayamıyoruz
Yaşadıklarımızın biraz benzer olması beni duygulandırdıMerhaba bazı arkadaşlarla geçen ay beraber bekledik bu ay bakalım ne olacak siz yenizisiniz. Öncelikle 11 ay denedik hiç bir sorun yok dediniz. Doktorlar 1 yıl düzenli deneme ile olmazsa diyor sizin bu ay Allahtan olursa olacak olmazsa 12. Ayı da doldurmuş olacaksınız. Maddi imkanınız varsa iyi araştırıp özel hastanede bir doktora gidin. Adetinizin 5 gün ise 2. Veya 3. Günü adetli gidip size vajinal ultrason ile bakacak bu arada rahimi vs her şeyi değerlendirir. Sonra size klomen veya benzer ilaçlar var kişiye göre değişiyor pcos luya troidi olana göre ilaç veriyor. Bu ilacı doktora göre değişiyor 2. 3. 5. Adet günü başlıyorsunuz. Sonra ilaç kutuda (klomen) 10 tane ilk defa kullanana 5 gün tek doz veriyor. 100 tl falan. Sonra ilacı içtik bitti. 5 günde bekliyoruz yumurtalar gelişiyor. Ben 2. Adet günü gidiyorum. Tam 11 gün sonra doktora tekrar gidiyorum bunda 10 gün geçtiği için kontrol muayenesini 1 günle kaçırıp tekrar para ödüyorum. Hoca, yumurtalara bakıyor. 14-18mm arası ise 1-2 gün sonra yine gel diyor. 18-22 gibi olan en büyüklere şans veriyor. Geçen ay çatlama iğnesini bana kendisi attı. Ben Ankara’ya gidip 1 ovitrelle iğneye 1127 tl + 1600 tl de benzin yaktım. Sadece büyük şehirlerde tüp bebek merkezlerinin bulunduğu yerlerdeki eczanelerde ve çok çok az belki 1 kutuyu zor bulursun. Neyse benim sonuç negatif çıktı. Tekrar adetin 2. Günü gittim. Burada yazan kişiler ve ChatGPT olmasa iğneden sonra yumurtlama olmazsa yumurtanın kiste dönüşeceğini bilmiyordum. Öylelikle öğrendim. Hoca adet olursan gel demişti sadece. Kist oluşmamış klomen içtim yine 5x1 verdi bana gayet iyi büyüttü doz artımına gerek yok dedi. Dün de Ankara’ya gidip 2 farklı eczaden iğneyi aldım. Buz kasetleri ile taşınan bir iğne 2 saatten fazla buzdolabı dışında durmaması gerekiyor. Taşıma çantası ile getiriyorum. Geçen ay kendimi çok kaptırdım. Bu ay yıkılmamak için pek ümidim yok gibi. Çünkü test verip hamile olmadığımı öğrenince 2-3 gün zor toparladım. Doktora iğne ile gideceğim. Bu ay iğne işe yarar hamile kalırsam. Bebeğin gidişatına göre iğneyi bu şehirde arayan olursa ona satacağım. Bu ay 1350 tl den aldım. 2 iğne yol parasıyla 5 bini buldu. 2 side işe yaramazsa tekrar iğne arayacağım. İtalya’dan geldiği ve az sayıda gönderdikleri için karaborsa gibi zor bulunuyor. Eczacılar keşke olsa bununla birlikte tüp bebek hastalarına 40-50 binlik ilaçların satışını kaybediyoruz dedi. Hepimize Allah yardım etsin inşallah hayırlısı ve kolaylıkla sahip oluruz.
Ben birini eczane adı bilmiyorum kadın eşinin eczanesinden aldı bi cafesinden aldım tanıdık vasıtasıyla. Diğerini Çankaya Beyza dan son bir taneyi aldım. Orada ki tüm eczaneleri tek tek geziyorum 10 tane falan tüp bebek merkezi var. Hangi şehirdesibiz bilmiyorum ama Samsun da bir eczanede varmış. Senelerdir tüp bebeğe giden arkadaşlarımız bile bulamamışlar.Merhabalar hangi eczaneden aldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?