Kızlar öncelikle yaş 27, 11 aydır deniyoruz olmuyor insülin direncini kırdım. hipertiroidi vardı değerlerim kötüydü düzelttim. Artık hiç bir engel yok. Eşimin değerleri de çok iyi. Ve bu ay ilk defa çatlatma iğnesi olacağım yani umarım olurum çalıştığım için sadece tahmini ovulasyon günümde hastaneye gideceğim görüneceğim. Neyse sorum böyle hamile kalamayıp ilk çatlatma iğnesinde gebe kalanlar yazabilir mi? Umut olsun istiyorum umut her şey bana kalırsa. Çünkü ufacık bir ihtimal arıyorum tutunacak. Her zaman tek çizgi görmekten yoruldum. Lütfen yazın konuşmak, dertleşmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler..
Merhaba kendini hiç kötü hissetme güzel olacakKızlar öncelikle yaş 27, 11 aydır deniyoruz olmuyor insülin direncini kırdım. hipertiroidi vardı değerlerim kötüydü düzelttim. Artık hiç bir engel yok. Eşimin değerleri de çok iyi. Ve bu ay ilk defa çatlatma iğnesi olacağım yani umarım olurum çalıştığım için sadece tahmini ovulasyon günümde hastaneye gideceğim görüneceğim. Neyse sorum böyle hamile kalamayıp ilk çatlatma iğnesinde gebe kalanlar yazabilir mi? Umut olsun istiyorum umut her şey bana kalırsa. Çünkü ufacık bir ihtimal arıyorum tutunacak. Her zaman tek çizgi görmekten yoruldum. Lütfen yazın konuşmak, dertleşmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler..
Çok teşekkür ederim. Umarım ikimizde tez vakitte hamile kalırız hayırlısıyla. Ben de 8 inde gidicem pazartesi. Burdan haberleşelim belki aynı anda çatlatma iğnesi vuruluruz ve işe yarar beraber takip ederiz :)Merhaba kendini hiç kötü hissetme güzel olacakbende de pcos var 4 aydır deniyoruz yumurtalarım çatlamıyor Temmuz ayında Klomen + gonapeptyl çatlatma iğnesi oldum ancak yumurtam dirençliymiş ve çatlamadı kiste dönüştü geçen ay doğum kontrol hapı kullandım kontrole gittim kist yok olmuştu şükürler olsun şimdi tekrar Klomen kullandım+ ovitrelle iğne olacağım perşembe kontrolüm vardı gittim ama yumurtalar henüz çatlatma iğnesi için uygun boyutta değillerdi pazartesi tekrar gideceğim yani umutsuzluk yok güzel düşünelim birbirimize motivasyon veririz üzülme
İnsallah, Allah bekleyen isteyen çabalayan herkese tez zamanda nasip etsin hayırlısıyla. ben de pazartesi gideceğim tekrar, inşallah olur da takip ederiz tabi ki birlikte :))Çok teşekkür ederim. Umarım ikimizde tez vakitte hamile kalırız hayırlısıyla. Ben de 8 inde gidicem pazartesi. Burdan haberleşelim belki aynı anda çatlatma iğnesi vuruluruz ve işe yarar beraber takip ederiz :)
Ay inşallah olur. Ne zaman yaptıracaksınız?Bende aynı durumdayım bir kürtajım var 7aydır denıyoruz hiç bir sıkıntı yok bende bu ay iğne yaptıracam yalnız değilsin cnm
Benim takvime göre bugün ya da yarın ovulasyon gösteriyor. Bugün sabahtandır sol kasığım sızlıyor. Tam da yarın doktora gidip baktıracam iyi denk geldi. Yarın çatlamamşsa iğne vurulurum gibime geliyor. İlk kez vurulcam inş gerek kalmaz çatlamştır. Bugünü değerlendirdim. 28 ağustosta adet olmştm döngüm 25-26 güne düştü son 3 adettr böyle. Yani 22 Eylül gibi adet olacağım. 26 eylül eşimle sevgililik yıl dönümümüz :)) İnşallah güzel haberler vereceğim.İnsallahBende Salı kontrole gideceğim yumurtalıklarıma bakılacak doktor bana adetin 11. Günü gel dedi normalde dıger doktorlar hep 14. Günü gel derdi bakalım ne olacak
Benim takvime göre bugün ya da yarın ovulasyon gösteriyor. Bugün sabahtandır sol kasığım sızlıyor. Tam da yarın doktora gidip baktıracam iyi denk geldi. Yarın çatlamamşsa iğne vurulurum gibime geliyor. İlk kez vurulcam inş gerek kalmaz çatlamştır. Bugünü değerlendirdim. 28 ağustosta adet olmştm döngüm 25-26 güne düştü son 3 adettr böyle. Yani 22 Eylül gibi adet olacağım. 26 eylül eşimle sevgililik yıl dönümümüz :)) İnşallah güzel haberler vereceğim.
Bu arada benim de yarın adet başlangıcından sonra 10. günümİnsallahBende Salı kontrole gideceğim yumurtalıklarıma bakılacak doktor bana adetin 11. Günü gel dedi normalde dıger doktorlar hep 14. Günü gel derdi bakalım ne olacak
Canım selam ne yaptın gittin mi doktora?Çok teşekkür ederim. Umarım ikimizde tez vakitte hamile kalırız hayırlısıyla. Ben de 8 inde gidicem pazartesi. Burdan haberleşelim belki aynı anda çatlatma iğnesi vuruluruz ve işe yarar beraber takip ederiz :)
İyi denk gelmiş gıttın mi ben de 30 Ağustos adet olmuştum bende yarın gıdecem ilk kez vurulacam igneyı bende .insallah guzel haberler alırız Allah’ın izniyleBenim takvime göre bugün ya da yarın ovulasyon gösteriyor. Bugün sabahtandır sol kasığım sızlıyor. Tam da yarın doktora gidip baktıracam iyi denk geldi. Yarın çatlamamşsa iğne vurulurum gibime geliyor. İlk kez vurulcam inş gerek kalmaz çatlamştır. Bugünü değerlendirdim. 28 ağustosta adet olmştm döngüm 25-26 güne düştü son 3 adettr böyle. Yani 22 Eylül gibi adet olacağım. 26 eylül eşimle sevgililik yıl dönümümüz :)) İnşallah güzel haberler vereceğim.
Ben bu akşam olacağım iğneyi beraber takip ederiz diğer arkadaş da olursa üçümüz takip ederiz inşallahİyi denk gelmiş gıttın mi ben de 30 Ağustos adet olmuştum bende yarın gıdecem ilk kez vurulacam igneyı bende .insallah guzel haberler alırız Allah’ın izniyle
Doktor ne ultrasonla bakti ne de bir yorum yapti. Ne dedi biliyor musun ovulasyon testleri al ya da adetin 21. Gunu progesteron testi ver dedi. Şaka gibi. Adete 5 gun kala progesteron verip yumurtladim mi diye bakacagima 5 gun bekler kan veririm cidden yuh dedm ya. Boyutuna bile bakmadi bakmiyoruz biz dedi. Hastanenin kadin dogum ve hastaliklari poliklinigi bunu diyenCanım selam ne yaptın gittin mi doktora?
ya ne alaka özele gitme şansın varsa özele mi gitsen canım ya iyi bir doktor bakıpDoktor ne ultrasonla bakti ne de bir yorum yapti. Ne dedi biliyor musun ovulasyon testleri al ya da adetin 21. Gunu progesteron testi ver dedi. Şaka gibi. Adete 5 gun kala progesteron verip yumurtladim mi diye bakacagima 5 gun bekler kan veririm cidden yuh dedm ya. Boyutuna bile bakmadi bakmiyoruz biz dedi. Hastanenin kadin dogum ve hastaliklari poliklinigi bunu diyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?