- Emoji Skoru
- 132
- Puanlar
- 18
Hadi hayırlısı olsun inşallahSelam kızlar ben de bu ay ilk defa Letu kullanıp Ovitrelle vuruldum. Adetimin üçüncü günü günde 3 defa olmak üzere 5 gün letu kullandım 10 Aralık'ta gittiğimde 15-16 mm iki yumurtam olduğunu ve 13 Aralık'ta öğlen ovitrelle yapmamı söyledi. Bekliyorum bakalım
Yaptığında haber ver canım inşallah pozitiftir yüzümüzü güldürürYok ben daha yapmadım 11.gün bugün erken olduğunu düşündüm
Selamün aleyküm 4 yılım bitti evliyim hiç hamile kalmadım Pcos var 2sene önce 1çatlatma vurdum bu sene ilk ay günde 2 Klomen geçen ay günde 3klomen sağda 2,19mm solda 1,17mm ovitrelle vurdum negatif bu ay günde 4klomen kullandım yumurtalar 10 mm durdu doktorum LETU verdi günde 2,5gün sağda 19,18mm sol19,18mm yumurtam gelişti bu ayın 12 ovitrelle vurdum geçen ay kasıkta batma bel ağrım falan vardı bu ay sadece sarımsı ve şeffaf akıntım var başkada hiçbir belirtim yok adetim 3 gün geçince doktorum aramamı söyledi inşallah bu sefer olur bana çok dua edin dualarım sizinle bu mübarek ayda Allah hepimizi sevindirsin inşallahMerhaba kızlar 1 aralıkda da 6 günlük gonalf +5 gün letu kullandım muayeneye gittiğimde çatlayan yumurtalarım vardı pcos var bende bir sonra ki gidişimde 18mm ve 22. Mm yumurtalarım vardı 12 Aralık akşam çatlatma iğnesi (ovitrelle)yaptım yaptığımdan beri yumurtlama testim koyu çıkıyor 36. Saati değerlendirdik bekliyorum bakalım 3.günüm bugün benim gibi var mı çatlatma iğnesiyle hamile Kalan acaba 1.5 senedir evliyim 3 aydır tedavi görüyorum sonuç alamadım dua eder misiniz
Olur yazarım mutlaka inşallahYaptığında haber ver canım inşallah pozitiftir yüzümüzü güldürür
Bende aynı şekilde 12 sinde vurdum ama bende bel bacak ağrısı var maalesef dua ederiz tabi amin inşallahSelamün aleyküm 4 yılım bitti evliyim hiç hamile kalmadım Pcos var 2sene önce 1çatlatma vurdum bu sene ilk ay günde 2 Klomen geçen ay günde 3klomen sağda 2,19mm solda 1,17mm ovitrelle vurdum negatif bu ay günde 4klomen kullandım yumurtalar 10 mm durdu doktorum LETU verdi günde 2,5gün sağda 19,18mm sol19,18mm yumurtam gelişti bu ayın 12 ovitrelle vurdum geçen ay kasıkta batma bel ağrım falan vardı bu ay sadece sarımsı ve şeffaf akıntım var başkada hiçbir belirtim yok adetim 3 gün geçince doktorum aramamı söyledi inşallah bu sefer olur bana çok dua edin dualarım sizinle bu mübarek ayda Allah hepimizi sevindirsin inşallah
Özelde mi cektireceksiniz devlette mi?Eğer bu ay olmazsa doktorum rahim filmi çekecek
Ben özelde tedavi oluyorum rahim filmini doktorum çekecekÖzelde mi cektireceksiniz devlette mi?
İlk yaptığın test tamamen iğne etkisi 10.güne kadar iğneden dolabı. Beta yüksek çıkıyor önemli olan bugunlerdeki ama var gibi duruyor inşallah vardır canım. Aynı gün iğne vurmuşuz belirtin var mı nasılsın anlatsana birazZaten 7. Gün yaptığında 6.3 çıkmış bugünde koyulaştığına göre hcgde yükselmiştir ilk deneme mi senin ?
İnşallah adet olmayızBende de aynı o şekil bel bacak ağrısı var maalesef
İnşallahİnşallah adet olmayız
Benim hala arada batma oluyor bugun 2-3 dk sürdü en fazla. O da 3kez tekrarladı. Bir de çok fazla gaz var ve kabızlık sende nasılİnşallah
Yok bende gaz ve kabızlık yok belim ve bacaklarım ağrıyor sadece büyük ihtimalle yoktur bende sizde ki problemde hamilelikte Progestron yükselip gaz ve kabızlık yapar diye biliyorumBenim hala arada batma oluyor bugun 2-3 dk sürdü en fazla. O da 3kez tekrarladı. Bir de çok fazla gaz var ve kabızlık sende nasıl
Ben merak edip bi testte yaptım ama negatifBenim hala arada batma oluyor bugun 2-3 dk sürdü en fazla. O da 3kez tekrarladı. Bir de çok fazla gaz var ve kabızlık sende nasıl
Güzel büyümüş letu işe yaramış demek ki sende üç gün daha kullanırsan 20 mm falan olur inşallahKızlar letuya başladım bu ay 5 gün birer adet. dün adetin 13.günü gittim bir adet 15 mm yumurta büyümüş. Doktor iki gün daha kullan bu sefer ikişer adet 3 gün sonda öyle gel dedi tek yumurta büyümesi normal mi bir de boyutu hakkında ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?