Anladım canım çok geçmiş olsun 24ve 36 saat de çatlama oluyor genelde hayırlısı olsun hakkında inşallahYok canım tedavım hsg cekımı sonrası basladı oncesındede klomen tedavısı bursuru takvıye vs kullandım ama hıcbırı yukarı cıkmamıs ıste spermlerın rahım agzım tıkalı tuplerım acıkmıs doktorum rahım azgınıda actı ıste dun catlatma ıgnemı vuruldum bugun aksam ılıskı olacak sonrası beklemek ama bugun 27 saat oldu çatlatma ıgnesı vurulalı herhangı bır agrım sızım yok
Saol canım ınsallah fayda görürüm hsg sonrası sans yuksek dıyolarya ınsallah oyle olurAnladım canım çok geçmiş olsun 24ve 36 saat de çatlama oluyor genelde hayırlısı olsun hakkında inşallah
Saol canım ınsallah fayda görürüm hsg sonrası sans yuksek dıyolarya ınsallah oyle
inşallah canımSaol canım ınsallah fayda görürüm hsg sonrası sans yuksek dıyolarya ınsallah oyle olur
Bende bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım 36 saati değerlendirdik ve ertesi gününü 17-18 cm yumurtam büyümüştü adetime 4 gün var sanırım regl oluyorum olmadı bu ay ama yumurta büyütmek için sağlıklı beslenmek de önemli avakado yumurta ve bol su içiyordum bakalım 2. Gidişimde doktorum bu defa nasıl bir tedavi uygulayacak 1 buçuk yıldır evliyim bu arada 7 aydır düşünüyoruz 2. Kez iğne derse 12. Ve 36 saati değerlendirmeyi düşünüyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)Merhaba kızlar 1 aralıkda da 6 günlük gonalf +5 gün letu kullandım muayeneye gittiğimde çatlayan yumurtalarım vardı pcos var bende bir sonra ki gidişimde 18mm ve 22. Mm yumurtalarım vardı 12 Aralık akşam çatlatma iğnesi (ovitrelle)yaptım yaptığımdan beri yumurtlama testim koyu çıkıyor 36. Saati değerlendirdik bekliyorum bakalım 3.günüm bugün benim gibi var mı çatlatma iğnesiyle hamile Kalan acaba 1.5 senedir evliyim 3 aydır tedavi görüyorum sonuç alamadım dua eder misiniz
bende 1.5 yıldır evliyim 2.denememdi ama maalesef yine olmadı 22-18 mm yumurtalarım vardı dün regl oldum hepimizin hakkında hayırlısı olsunBende bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım 36 saati değerlendirdik ve ertesi gününü 17-18 cm yumurtam büyümüştü adetime 4 gün var sanırım regl oluyorum olmadı bu ay ama yumurta büyütmek için sağlıklı beslenmek de önemli avakado yumurta ve bol su içiyordum bakalım 2. Gidişimde doktorum bu defa nasıl bir tedavi uygulayacak 1 buçuk yıldır evliyim bu arada 7 aydır düşünüyoruz 2. Kez iğne derse 12. Ve 36 saati değerlendirmeyi düşünüyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)
Sonucunuz ne oldu?Benimde bugün iğnenin 11.günü kasığımda batma oluyor bacağıma vuruyor ağrı ve belim ağrıyor arada mide bulantım oluyor sanırım iğne etkisi
Malesef negatif bu ayda yumurtam 36 mm olduSonucunuz ne oldu?
Allahım umarım tez vakitte hayırlısıyla bizleri annelikle şereflendirirMalesef negatif bu ayda yumurtam 36 mm oldu
Amin inşallah siz de mi ilaç kullandınızAllahım umarım tez vakitte hayırlısıyla bizleri annelikle şereflendirir
Evet ben de letu + çatlatma iğnesi kullandım, 22 aralıkta yaptırdım iğneyi, adetim 7 ocak, regli olacak gibi hissediyorum ama Allahtan ümit kesilmezAmin inşallah siz de mi ilaç kullandınız
İlk denemeniz mi . Korkmayın burda hep şey okudum gebelik belirtileri regl belirtileri aynıdır diye İnşallah gebesinizdirEvet ben de letu + çatlatma iğnesi kullandım, 22 aralıkta yaptırdım iğneyi, adetim 7 ocak, regli olacak gibi hissediyorum ama Allahtan ümit kesilmez
2. denemem ama ilk denememde hiç yumurtam büyümemişti, yumurtamın yeterli boyutta olduğu ilk denemem, amin inşaAllah dediğiniz gibi olurİlk denemeniz mi . Korkmayın burda hep şey okudum gebelik belirtileri regl belirtileri aynıdır diye İnşallah gebesinizdir
İnşallah2. denemem ama ilk denememde hiç yumurtam büyümemişti, yumurtamın yeterli boyutta olduğu ilk denemem, amin inşaAllah dediğiniz gibi olur
Sabah idrarı daha konsantre olduğu için daha doğru sonuç verir derler. O yüzden gebelik varsa da yoksa da daha kesin sonuç açısından en iyisi sabah idrarıKızlar ben test aldım, illa sabah idrarıyla mı bakılmalı?
Teşekkür ederimmSabah idrarı daha konsantre olduğu için daha doğru sonuç verir derler. O yüzden gebelik varsa da yoksa da daha kesin sonuç açısından en iyisi sabah idrarı
Rica ederim. Ben de çatlatma iğnesinin üzerinden 14 gün geçmişti idrar testi yaptım sabah ama pek bir şey göremedim. 17. Gün oldu hâlâ adet olmayınca sağlık ocağına kan verdim 3.1 çıktı beta. Geç döllenme olabilir diye ümitlenmiştim ama ertesi günü regl oldum. Muhtemelen kimyasal oldu. Bu ay da kist oluştuğu için ilaç vermedi doktor kendiniz deneyin dedi.Teşekkür ederimm
İkinci denemem, ama ilk denemem de benim de yumurtalarım da hiç büyüme olmadı o sebeple çatlatma iğnesi bile vurulmadım, bu sefer de 2 adet yumurtam büyüdü, bakalım hayırlısıyla inşaAllah olumlu sonuçlar alırımRica ederim. Ben de çatlatma iğnesinin üzerinden 14 gün geçmişti idrar testi yaptım sabah ama pek bir şey göremedim. 17. Gün oldu hâlâ adet olmayınca sağlık ocağına kan verdim 3.1 çıktı beta. Geç döllenme olabilir diye ümitlenmiştim ama ertesi günü regl oldum. Muhtemelen kimyasal oldu. Bu ay da kist oluştuğu için ilaç vermedi doktor kendiniz deneyin dedi.
İnşallah sizin güzel sonuçlarınız olurbu kaçıncı denemeniz acaba
İnşallahİkinci denemem, ama ilk denemem de benim de yumurtalarım da hiç büyüme olmadı o sebeple çatlatma iğnesi bile vurulmadım, bu sefer de 2 adet yumurtam büyüdü, bakalım hayırlısıyla inşaAllah olumlu sonuçlar alırımsizin de umarım en yakın zamanda kolaylıkla güzel haberlerinizi alırız